işte anlayış farkı buleviathan yazdı:belki madenlerden yine çekemeyecek ama piyasa düşecek belki de 3 gün para kasıp istediği madeni alabilecek anlatmak istediği buFerhatbey yazdı:MaSSacHuSeTT yazdı:madem öyle iyi oku o zaman kardeşim
ben oyunu sadece 22:00 ile 02:00 arasında oynuyorum bana diyelimki menekşe lazım elmasların hepsinde dolaşıyorum hepside dolu ganoda lazım bari gano çekeyim bakıyorum ganolarda dolu bnm elimde hızlı değil irid desen zaten 2 tane var hiç boş kalmıyor başında 2-3 kişi üstelik adamın işi gücü yok sabah oturuo günde 5 saat uyuyo yetio ona bn çalışan adamım nereden para kazanıcam ??
haa diceksinki git meranda falan yaratık kes günde 4 saatte bnm kasabileceğim en fazla para 2 bilemedim 3m 1 menekşe 50m den aşa satan yok bu durumda bnm 1 menekşe alabilmem için 15 16 gün merandan çıkmamam lazım peki o adam ne yapıyor sadece 1 gün bekliyor menekşe çekiyor ve satıyor ee hani nerde adalet nerde emek karşılığı :?: hadi şimdide savun bu maden sayısını o adam bndn daha az emek verip güçlü olacaksa eğer bnm burada hakkım yenmiş olacak buna çare bulunması için uğraşıyoruz bilemedim anlatabildim mi
ARKADAŞ SEN HEM YAVAŞ MADEN ÇEKİYORUM HEMDE GÜNDE 3 4 SAAT OYNUYORUM DİYORSUN KUSURA BAKMA 3 4 SAAT OYNAYIP YAVAŞ MADEN ÇEKENDE GÜNDE 1 MENEKŞE 1 GANO GİBİ ŞEYLER BEKLİYORSA 210 MANTAR DA 1 GANO ÇEEKEN ADAM I DÜŞÜN DERİM . . hem yavaşım hem az online ' ım diyosun ?? yöneticiler sana çözüm bulması için adam başı 1 maden koyması lazım :roll: benim konumla biraz alakasız senin dediğin menekşe sayısını 6 ya çıkarsalar sen gene çekemiceksin bağlantılı ama alakası bile yok düşünülse çünkü sen hiç bir türlü çekemezsin maden![]()
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
YETERSİZ MADEN SAYISI DİYENLERE(GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İKV)>>>
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: YETERSİZ MADEN SAYISI DİYENLERE(GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İKV)>>>
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Konuya VeriLmiş En İyi Cevap Bence.Günün En Az Oyuncu OLan SaatLerinde BiLe ( Hafta İçinde 02:00 - 10:00 , Bana Göre ) Herhangi Bir Osmiridyum , Topaz ( ki 1 Topaz Madeninde En Az 3 Oyuncu Duruyor ) , Abanoz Odunu , Çıban Çiçeği , Kalsedon , (Ametist'te BiLe :!: ) ELmas MadenLerinde Maden Başında En az 2'şer Oyuncu Görüyorsunuz.Bu MAdenLere Saat 12:00'dan Sonra Bakarsanız 3'şer Kişinin Oturduğunu Hatta Bazı MadenLerde AnLaşmaLı 2-3 Kişinin Oturup TopLa Yazısını Bırakarak SırayLa O Madeni Çektiğini RahatLıkLa GörebiLirsiniz.Bu OLayLardan Sonra Ben Parayı Şehirde İtemi Düşücek UmuduyLa Kasarmıyım Sizce :?: Bence Sadece Ben DeğiL Kimse Meran Şehrinde Para KasmazMaSSacHuSeTT yazdı:madem öyle iyi oku o zaman kardeşim
ben oyunu sadece 22:00 ile 02:00 arasında oynuyorum bana diyelimki menekşe lazım elmasların hepsinde dolaşıyorum hepside dolu ganoda lazım bari gano çekeyim bakıyorum ganolarda dolu bnm elimde hızlı değil irid desen zaten 2 tane var hiç boş kalmıyor başında 2-3 kişi üstelik adamın işi gücü yok sabah oturuo günde 5 saat uyuyo yetio ona bn çalışan adamım nereden para kazanıcam ??
haa diceksinki git meranda falan yaratık kes günde 4 saatte bnm kasabileceğim en fazla para 2 bilemedim 3m 1 menekşe 50m den aşa satan yok bu durumda bnm 1 menekşe alabilmem için 15 16 gün merandan çıkmamam lazım peki o adam ne yapıyor sadece 1 gün bekliyor menekşe çekiyor ve satıyor ee hani nerde adalet nerde emek karşılığı :?: hadi şimdide savun bu maden sayısını o adam bndn daha az emek verip güçlü olacaksa eğer bnm burada hakkım yenmiş olacak buna çare bulunması için uğraşıyoruz bilemedim anlatabildim mi
Bir Kişinin 4-5 Saat OnLine OLduğu DüşünüLürse OrtaLama OLarak Şehirde KasabiLeceği Para Miktarı En FazLa 3-4 m , OyunLa AkLını Bozmuş Günde BeLki 4 , BELki 5 saat Uyuyan ( Oda Gündüz :!: ) AkıLLı ArkadaşLar 1 Adet Menekşe Denen Madeni Çekerek 50 m ' yi RahatLıkLa ÇantaLarına AtabiLiyoLar.
Birde Meran Sunucusu'nda GözLemLediğim Bir Hususa Değinmek İsterim.Bazı KişiLer Piyasanın Düşmemesi İçin ELinde BuLunun Akik , Menekşe ELmas , Yonca , İridyum , Ganoderma Gibi 3. Derece MAdenLeri Satmadığını Gördüm.Bu KişiLer 1-2 Ay Öncesine Kadar 8 m OLan Ganoderma ve yoncayı " Diğer SunucuLarda 20 m Bende 20m'ye Satıyorum " diyerek StokLadıkLarı Yonca ve GanodermaLarı Piyasaya SürdüLer.Birçok Kişide BuLunmayan Bu MadenLer Yüzünden MiLLet ZorLa ALmak Zorunda KAldı ve Sonradan Çeken KişiLerinde MiLLete Sunduğu Fiyat en Az 20m.Bu NasıL Bir Para Kazanma Hırsıdır anLayabiLmiş DeğiLim ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
KEŞKE SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLSA. . . AMA SENİN Kİ BİR ÜTOPYA GİBİ BİŞE YANİ GÜNDE 3 4 SAAT OYNAYIP ve yavaş maden çekip çok iyi maden el de etmesi rahat oLsa x S üretemeyen olmaz heraLde ?ikvoyuncusu2008 yazdı:MaSSacHuSeTT yazdı:madem öyle iyi oku o zaman kardeşim
ama EN İYİ SANA CEVAP OLARAK CANAVAR KESİP İTEM ÇIKMA OLASILIĞINI YÜKSELTMELERİ OLABİLİR AMAAAAAA GENEDEEEEEEEEE ESKİYEEEEEEEEEE GÖREEEEEEEEEEEEEEEEE BİRAZZZZZZZZZZZ YETİNMEK GEREKİYOR MADEN SAYILARINA VERİLERİME GÖRE YANİ
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=41682
Yukarıdaki verdiğim konu adresine bakınız oradan tablo yapılmıştı fakat o tablo keşke artık geri dönse madenler uçtu uçacağı kadar..
Yukarıdaki verdiğim konu adresine bakınız oradan tablo yapılmıştı fakat o tablo keşke artık geri dönse madenler uçtu uçacağı kadar..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah yazdı::idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=41682
bence uçsada sorun değİl zaten gene aynı fiyata geliyo TABİ SADECE MADEN ÇEKEN İÇİN :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '