2011 MERHABA HANDAN SANA ELVEDA (hayalxet-nirvan)
Re: 2011 MERHABA HANDAN SANA ELVEDA (hayalxet-nirvan)
Biz hayalet loncası olarak handanı kestiğimiz için tebrik eden kardeşlere tşk ederiz yok laf eden arkadaşlarada tebrik edenleri örnek gösteririz 2 gurubla zoru başardık nirvanlarada burdan bütün arkadaşlarım kardeşlerimin adına tşk ederim herkezin ellerine sağlık başta handan kesme sevdalısı sıhhıye ve rewel acil olmak üzere başarılarımızın devamını diliyorum bidaha bu sunucuya bizim gibi bir ekip gelmez diyorum hepsi birbirinden güzel karakterli kardeşler nice handanlı bayramlara 
HayalxetxSERSERİ : HayalxetxDAĞ : HayalxetxREEL
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
öncelikle başarınızı tebrik ederim ancak 2 grupla kestik zoru başardık kısmına katılmıyorum çünkü 2 den fazla grup olduğu zaman kesmeniz neredeyse imkansız olur çünkü oyun kasar ve çoğu kişi düşer bi keresinde 5 6 grup gelmişlerdi merdivenlerden çıkamadan herkes düşüyordu patır patır. yaptığınız tabi kolay değil ama organize olan 2 grupla kesildiğini kanıtladınız.murat35 yazdı:Biz hayalet loncası olarak handanı kestiğimiz için tebrik eden kardeşlere tşk ederiz yok laf eden arkadaşlarada tebrik edenleri örnek gösteririz 2 gurubla zoru başardık nirvanlarada burdan bütün arkadaşlarım kardeşlerimin adına tşk ederim herkezin ellerine sağlık başta handan kesme sevdalısı sıhhıye ve rewel acil olmak üzere başarılarımızın devamını diliyorum bidaha bu sunucuya bizim gibi bir ekip gelmez diyorum hepsi birbirinden güzel karakterli kardeşler nice handanlı bayramlara

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
NEYSE BU KESİM BİRAZ YAVAS OLDU TÜM MUHAFIZLAR ARTI HANDAN 2 DK 41 SN HANDAN HANIMEFENDİ DE 39 SN SÜRDÜ. BİR SONRAKİ KESİMDE 1 DK DA BÜTÜN HEPSİNİ KESİP ÇIKACAZ İNŞ.
))
Bu DüNYaNıN CeFaSıNdAn SeFaSıNa NöBeT KaLmAz;
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
GaFiL oLmA iLmE ÇaLıŞ GiDeN GüNLeR GeRi GeLmEz...
DaiMi LoDoS DeSTeKCiSi
hayalxetxSARI-hayalxetxFISTIK-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG-hayalxetxBREAHT
Handan Hanım ilk defamı kesildi?
- rewel
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: [RoN]
murat35 yazdı:Biz hayalet loncası olarak handanı kestiğimiz için tebrik eden kardeşlere tşk ederiz yok laf eden arkadaşlarada tebrik edenleri örnek gösteririz 2 gurubla zoru başardık nirvanlarada burdan bütün arkadaşlarım kardeşlerimin adına tşk ederim herkezin ellerine sağlık başta handan kesme sevdalısı sıhhıye ve rewel acil olmak üzere başarılarımızın devamını diliyorum bidaha bu sunucuya bizim gibi bir ekip gelmez diyorum hepsi birbirinden güzel karakterli kardeşler nice handanlı bayramlara
bole bı ekıp gelmez abı hakkaten
" Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz ! "
xREWELx
ReWeL
xREWELx
ReWeL
- Sarhosimam
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
:arrow:
IIAsiBeyII IIIAsiBeyIII xXPaRaMeDiCXx
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
Anladim ki; Insanlar, Susani KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi biLeni cantada KEKLIK saniyorlar! Oysa ki; Ben istedigim kadar HAYATIMDALAR..! Göz yumdugum kadar DURUSTLER, Sustugum kadar INSANLAR!
[OkaN]
TebrikLer Arkdşlar , gerçekten Zoru bAşardınız ..
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========