Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
O MADDEYİ ÇIKARDIN DEMEK OYUNDADA SORUM CIKTI SANIRIM .. NO PROBLEM BİLGİDİN GİBİ İSTEYENİ KESER SAVAŞIRSINIZ
Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
sorunun neyse gel çözWHiTexDeWiL yazdı:Loncanız öncelikle hayırlı olsunBLue we Forceden baska uyelerle sorunum yok onLarıda bir uyarırsanız sewinirim
![]()
Tekrardan ho başarılar
Sancaktan yazdı:Loncanıza başarılar dilerim Hayırlı Uğurlu Olsun.
saw55 yazdı:Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
O MADDEYİ ÇIKARDIN DEMEK OYUNDADA SORUM CIKTI SANIRIM .. NO PROBLEM BİLGİDİN GİBİ İSTEYENİ KESER SAVAŞIRSINIZ
sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsunsaw55 yazdı:Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
sen kimsinki ??? takıldıgın şeye bak imageymiş rowlarda benim arkadaşalarım ok işine bakMaSSacHuSeTT yazdı:sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsunsaw55 yazdı:Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
yok sadece kişiliğini ölçmek için sordum anlaşıldı kişiliğin cvp yok oldu sorun yoksaw55 yazdı:sen kimsinki ??? takıldıgın şeye bak imageymiş rowlarda benim arkadaşalarım ok işine bakMaSSacHuSeTT yazdı:sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsunsaw55 yazdı:Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
O MADDEYİ ÇIKARDIN DEMEK OYUNDADA SORUM CIKTI SANIRIM .. NO PROBLEM BİLGİDİN GİBİ İSTEYENİ KESER SAVAŞIRSINIZayrıca row ayrıca row lara herzaman destegim var ve sonuna kadar oyunda oldugun sürece desteklerim
MaSSacHuSeTT yazdı:yok sadece kişiliğini ölçmek için sordum anlaşıldı kişiliğin cvp yok oldu sorun yoksaw55 yazdı:sen kimsinki ??? takıldıgın şeye bak imageymiş rowlarda benim arkadaşalarım ok işine bakMaSSacHuSeTT yazdı:sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsunsaw55 yazdı:Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
O MADDEYİ ÇIKARDIN DEMEK OYUNDADA SORUM CIKTI SANIRIM .. NO PROBLEM BİLGİDİN GİBİ İSTEYENİ KESER SAVAŞIRSINIZayrıca row ayrıca row lara herzaman destegim var ve sonuna kadar oyunda oldugun sürece desteklerim
![]()
loncanız hayırlı olsun bu arada Ayyıldızlar