tartışmayı uzatan belli ben susuyorum konuşsun :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow:Getto yazdı:Gereksiz yorumlar sende dolu .Kimsenin rant sağlamaya çalıştığı yok.Oyunu bırakan birindende böyle bir şey hiç düşünmem.Satışmalarda ilk senden başladı biraz geriyi tara.Ferhatbey yazdı: teşekkürler kardeş benm lafıma laf atıp polemik yaratıp ünlü olmaya çalışıyo galiba veya amacı post yada bana garezi var cevap vermek istemiyorumda Orta okul lise çağındaki adam Koçum diyince zoruma gitti kusura bakma konunu dağıttım biraz DESTEKDEN FORUMLA İLGİLENEN ARKADAŞLAR GEREKSİZ YORUMLARIMIZI SİLERSENİZ SEVİNİRİM..
IIrobII yazdı:Relaxefendıyı anlayısla karsılıyorum gene.Getto krdsm sana gelınce konu amacından dışarı çıkmış biriyle dalasmak ıstıyorsan özel mesaj denen birşey var ordan yap milletin konuları üzerinden değil.
Kusurabakma kardeş.Ama bu adamın yalanlarına tahammül edemiyorum ne yapıyım.Bu sözümü aklı varsada inkar etmez ederse cevabını alacağından emin..
Sunucumuzun Gİzli Zengini :D
Re: Sunucumuzun Gİzli Zengini :D
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
wuuuwwwwwww
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- Thiefxbaris
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
BU normal birşey evinde 2 3 pc vrsa biri laptop biri normal datayla oynarsın koyarsın normal madenleri dier pcden bakarsın datayla oynanmış o madenler bunlar
bu kadar basit aynısnı bende yapıcam gano koycam 50 60tane bakalım kaç enayi atıcak konuya yorum:D
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW