E buyrun seviyeni düşürmeye başladın.Vallami yazdı:Eger sende akıl olsaydı. Orda yazmak ıstedıgımı analrdın ama tekrarlıyorum.AKILSIZLAR. Bak ben HIRSIZIM yazısı yazmışım ya sizde ona ınanıyorsunuz ya.
İçerik düzenlenmiştir.
Yorum Sizin
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Re: Yorum Sizin

-Arz !

-Keseriz anam

Madem soze gerek yok.Neden konu açıp kırletıyorsun konuyu.Sen söyleyınce ben hırsızmı olucam ?.
Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
.
Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
.
Baktım laftan anlıcak gibi değilsiniz...
İçerik düzenlenmiştir.Küfürlü içerikli görüntü yayınladığınız için forum hesabını 1 gün süreli durdurulmuştur.
Fatih
Fatih
En son Savasko tarafından 21 Ara 2010 19:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[
Siz GOLGE nın koruyucu meleklerımısınız kı sızı beklıcem.
Sızde her gun her saat yanımda arkadaslarım olmadan hırsız dıyorsunuz ? Ne oluyor elde kalan sıfır kaliteli işler yapın.
Adam göründe adam olun.
Yetersizler.
Marka oldugunuz yerde etiketi ben koyarım
Sızde her gun her saat yanımda arkadaslarım olmadan hırsız dıyorsunuz ? Ne oluyor elde kalan sıfır kaliteli işler yapın.
Adam göründe adam olun.
Yetersizler.
Marka oldugunuz yerde etiketi ben koyarım
İçerik silinmiştir.
Fatih
Fatih
herkez görüyor.cevap veremeyince anca küfüre başvurur. sen o ceketi çalmadıgını kanıtla . ve bize laf atmamayı öğren.
tüm oyun öğrenicek XXCEZAXX nın ne olduğunu .
tüm oyun öğrenicek XXCEZAXX nın ne olduğunu .
[
Yemın edıyorum akıl yok . Ceketi çalmadıgımı kanıtlayacakmışım ulan zekasız evladım ben neyi kanıtlıcam kanıtlama gereksinimi duyanlar sizsiniz.
Tüm oyun bılıyor benı.2 çakalın sozuyle ısmımız yerlere ınmez . Sız kucuk lokmalarsınız.Efendı olun bulaşmayın.
Adam gıbı kımseye ıftıra atmadan oynayın oyunu fesatlık kotudur.
Hırs yapmayın.
Tüm oyun bılıyor benı.2 çakalın sozuyle ısmımız yerlere ınmez . Sız kucuk lokmalarsınız.Efendı olun bulaşmayın.
Adam gıbı kımseye ıftıra atmadan oynayın oyunu fesatlık kotudur.
Hırs yapmayın.
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Ali Akyol sana neden durduk yerde hırsız desin?
bir zararın oldu ki ceketimi caldı diyo ve sana hesap bilgilerini verdiğini biliyoz adam kendi hesabını kendi kendine soyacak hali yok ya
bir zararın oldu ki ceketimi caldı diyo ve sana hesap bilgilerini verdiğini biliyoz adam kendi hesabını kendi kendine soyacak hali yok ya

-Arz !

-Keseriz anam

KonuLarı Takıp Edıyorumda Burda bence XXCEZAXX HakLı adam epın kodu verıcem demıs Fakat Yalan söyliyerek vermemeye çaLışmış bence ceket XXCEZAXX nın Hakkıdır Adam 2 tane Zırh düşürmüş Hakkıdr bence 
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ