xTiox yazdı:Ellectro bir süredir tanıdığım büyücüden anlayan fakat item eksiği bulunan bir kardeşimiz ! Murat abi itemleri tam olmamasna ramen gerek büyücü gücü gerek kullanımı açısından ön plana çıkıyor ! Ben ise ws lere pek karışmak istemiyorum (itemleri tamamlayana kadar ) İki büyücü de kendinden son derece emin ! O Yüzden Kimin yenip kimin yenemiyeceği hakkında bir fikrim yok ! Eğer Daha resmi bir ws atarlarsa sonuçları görürüz !
şu meranda kendimi de katıyorum. süveyda şerruh chembers şentürk nejdet blackthrine deathxkarani ve ismini saymaya zorsunduğum 1 kaç arkadaş var hiç hava atmayı sevmezler ÖZELLİKLE BENCE KENDİMİ SAYMADAN ARALARINDA EN İYİ BELKİDE Şerruh ve Chembers.(kendimi koymuorm sevmem böle lafları) HİÇ HAVA ATTIKLARINI GÖRMEDİM AMA BU ELECTRO 3 5 HESAP AÇIP KENDİNİ ÖVÜYOR.. :evil: :evil: :evil: MERANDA BARINDIRMAYIN
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Meran qSİVASLIYİĞİDOp
Lodos Klanı 2.5 yıllık tecrübem foto orjinaldir dala vere etmeyin.Son söz fotoda BÜYÜ KRİTİĞE KUDRET DOLUMUNA VE ENERJİ ARTIŞINA BAKIN.
ÜSTÜMDEKİ EŞYALARDA FARABİ VE KUTADGU BİLİG YOKTUR HASARLARIMDAN BELLİ OLUYOR.
Kurmay yazdı:Meran qSİVASLIYİĞİDOp
Lodos Klanı 2.5 yıllık tecrübem foto orjinaldir dala vere etmeyin.Son söz fotoda BÜYÜ KRİTİĞE KUDRET DOLUMUNA VE ENERJİ ARTIŞINA BAKIN.
iyisin kardeş 15 mediye vermişsin ve konsantrasyon açıp kritiğine bakıyosun ve erkeksin çarın kız :lol: :lol:
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Kurmay yazdı:çar kız olabilir.sanala kafa yoran sanaldır.
yasinn sus aşkm
Kurmay yazdı:Meran qSİVASLIYİĞİDOp
BUZ VE ELEKTİRİKÇİSİN İKİSİNİN TOPLAMI 1000 YAHU NE NADİDEN VAR NEDE MOR İTEMİN Bİ ÖL SİVASLI YİĞİDO AYRICA KONS LA MEDİYE 15 VERMİŞSİN ZİHİN TOPLAMA DİRENÇ KIRMA NOLCAK ?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: