Efemehmet ten sonra Asinefer de pert
- KRALxxMAMBA
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Efemehmet ten sonra Asinefer de pert
Fark ettiyseniz deparda süre var DUrdurma atamamış bell ki nefer
)
Senin Seviyene İnenm diyenler zaten Hiç bir şey Aşağıdan Yukarı doğru inmez
olm ne desem bilemiyorm ailevi sorunlar yasıyorsun galiba doktora gözuk adamın kudreti (75) senin ise 30 mu ne adam sana ozaman 2 tane vurms canın 5 e düşmus demekki bitane daha vursa yerin dibini boylucan

KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
kurtxsavaş cı ben seni adam sanmıstım meger malın birimissin özürlümussun. neyse senin sucun yok. ama ilk yorumu yapan olayı cözmüş mantıklı ve doğru bir acıklaması var ama senin acıklaman senin ne kadar kafası calısan biri oldugunu gösteriyor.
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
bu konu hakında yorum yapmak ıstemıyorum ...ama
1)EFEmehmet adlı karakterımı keserken 4 kısı ıdıler yanlıs hatrlamıyosam dalmamıstım geldı daldılar
2)Asınefer adlı karakterımı keserken pc deıldım geldıgımde 30 canım vardı dıkkat edersenız kudretımden anlarsınız 1dıkkat 1 agır 1 sert vurdum sonuc ortada .....
3)kuralxone eger bıraz yuregın varsa cıkarsın karsıma erkek gıbı ws atarsın kac m sıne yada carı sılmesıne hangısnı secersen ....
4)cocukca seyler yapmana gerek yoq ...
5)tanıyan bılır benı ...
Kuralxsix)(6)****İsim Gökten Yağmaz Kazanılır... 2 adam kesıp foruma koymakla olmaz ....
1)EFEmehmet adlı karakterımı keserken 4 kısı ıdıler yanlıs hatrlamıyosam dalmamıstım geldı daldılar
2)Asınefer adlı karakterımı keserken pc deıldım geldıgımde 30 canım vardı dıkkat edersenız kudretımden anlarsınız 1dıkkat 1 agır 1 sert vurdum sonuc ortada .....
3)kuralxone eger bıraz yuregın varsa cıkarsın karsıma erkek gıbı ws atarsın kac m sıne yada carı sılmesıne hangısnı secersen ....
4)cocukca seyler yapmana gerek yoq ...
5)tanıyan bılır benı ...
Kuralxsix)(6)****İsim Gökten Yağmaz Kazanılır... 2 adam kesıp foruma koymakla olmaz ....
[ İçerik Silinmiştir. ]
uyarı seviyeniz arttırılmıştır.
Hellriders
uyarı seviyeniz arttırılmıştır.
Hellriders
KuRTxSaVaŞÇı