Mertkinq hk. Son gelişme ! Konun Devamı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SIRRAGEEEE
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Mertkinq hk. Son gelişme ! Konun Devamı

Mesaj gönderen SIRRAGEEEE »

Yaw bilader bu Kronic denen mertin kendi forum hesabı yokmu walkerinkine girip yazıyor...
Bukdar sacmalık olurmu... Cocuklugu bırakın adam gibii CEvaplar verin....
KOmedyenmisiniz bilader siz...
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

Walker

Ceyhun Abı Yanlız Bı Konuyu Soyleyım Mert Benımı Katmadın Olaya Lan Msn nede Yazan Sen Degılmısın Veya Ben Carı Vercem Dedıgınde Bunu HErkeze Yanlıs Anlatmaya Calısan Sen Degılmısın Yada Ben Mnsn Neden Sana Hatını Asma Dedıgımde Hala Kufuru Saydıran Sen Degılmısın Ben Gene Insanlıgımı Gosterıp O carı Almak Icın Yalvaran Kısı Degılmıyım Sen Oyle Insansınkı Elındekı Ecele Irıd Verdım Dıe Sonradan Donup Vermeseydın Benmı Ver Dedım Dıyende Sensın Vallaha Cehun Abı Belkı Oyunda Yas Olarak Degılde Insanlık Olarak Abı Dedıgım Kısılerdensın Yanlıs Tanımanı Istemem Ama Yas Olarakta Benden Cok Boyuksun Abımsın Sadece Konuyu Acıyım Dıye Yazdım Avı (Carı Calan Kısı Ile Ben Konustum Dıe Bu Bır Oyun Dıyende Sensın) Sozu Uzatmadan O Msn Nedekı Laflarından Sonra Senı SIldım Gercek Yuzunude Gordum
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

walker85 yazdı:Walker

Ceyhun Abı Yanlız Bı Konuyu Soyleyım Mert Benımı Katmadın Olaya Lan Msn nede Yazan Sen Degılmısın Veya Ben Carı Vercem Dedıgınde Bunu HErkeze Yanlıs Anlatmaya Calısan Sen Degılmısın Yada Ben Mnsn Neden Sana Hatını Asma Dedıgımde Hala Kufuru Saydıran Sen Degılmısın Ben Gene Insanlıgımı Gosterıp O carı Almak Icın Yalvaran Kısı Degılmıyım Sen Oyle Insansınkı Elındekı Ecele Irıd Verdım Dıe Sonradan Donup Vermeseydın Benmı Ver Dedım Dıyende Sensın Vallaha Cehun Abı Belkı Oyunda Yas Olarak Degılde Insanlık Olarak Abı Dedıgım Kısılerdensın Yanlıs Tanımanı Istemem Ama Yas Olarakta Benden Cok Boyuksun Abımsın Sadece Konuyu Acıyım Dıye Yazdım Avı (Carı Calan Kısı Ile Ben Konustum Dıe Bu Bır Oyun Dıyende Sensın) Sozu Uzatmadan O Msn Nedekı Laflarından Sonra Senı SIldım Gercek Yuzunude Gordum
Siz bana msnede oyunda hakaret ettınız bende sana bi çar için sana aglıyacak degılım dedim ve carı alın .... sokun dedim.
Mert bana msnede ana bacı saydırdı onları neden karıstırmıyorsunuz.
OYUNDADA DEDIGIM GIBI
SIZI TANIDIGIM GUNE LANET OLSUN !
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

OrjMertkinq yazdı:
walker85 yazdı:Walker

Siz bana msnede oyunda hakaret ettınız bende sana bi çar için sana aglıyacak degılım dedim ve carı alın .... sokun dedim.
Mert bana msnede ana bacı saydırdı onları neden karıstırmıyorsunuz.
OYUNDADA DEDIGIM GIBI
SIZI TANIDIGIM GUNE LANET OLSUN !
Walkeer

Lan Bız Senın Carını Almaya Calısmaktan Baska Ne Yaptık
Sana Bısı Olunca En Yakınlaranamı Suc Atıyorsun Bumudur Kısılıgın
Resim
Resim

OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Şuanda Mertkinq'dekı adam neden benim onceden kullandıgım bir şifreyi veriyor. bunu bilen kişilerden birisi yaptı yani siz. ?
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

OrjMertkinq yazdı:Şuanda Mertkinq'dekı adam neden benim onceden kullandıgım bir şifreyi veriyor. bunu bilen kişilerden birisi yaptı yani siz. ?
mal bildiğin mal.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

OrjMertkinq yazdı:
StylxZorabi yazdı:Öncelikle bu konu hakinda yorum yapmiycaktim ama walker olan mert de var olayin icinde tanigim kadari ile mert bunu yapcak cocuk degil ...

Cari calinan mertkinq ben gecenlerde gördügüm bir olayi anlatcagim sana 30 dk icinde kronicxbüyücü den Walker den ve adi aklima gelmeyen 3 cArdan slm yazdin klandan ve (merkinq) diye yazdin sonuna sen sifreni dagitirsan herkese sonunda suclayacagin cok kisi olur ...

Söylemek istedigim su sen simdi sucladigin adamlarla kanqa durumundaydin ve item dusurdukce fromda oyunda her firsata item yansitin sana soruyorum simdi eminmisin sana bunu yapan kisi mert oldugundan emin degilsen bence daha fazla konuyu kurcalama yönetimden yardim iste al karekterlerini arkadasini iyi sec derim ve su sonradan görmeligi de birak gündemde kalmak iyi degildir popüler olmak iyi degildir hedef tahtasina dönersin bunlar tafsiyem sana Gecmis olsun diyorum ..
Şimdi sana soruyorum ama bak sadece sana soruyorum.
1)Oyunda kullanıcı adını bıle bılmeyen kişiler dısında hesabı kım calmıs olabılır ( KEYLOGGER YEMEDIGME BİLE 100de 100 eminim )
2)Bu adam calmadı msnede topluda dedıklerını duysan neymiş MYNETİ hackleyip hesabı alacakmışda oymuşda buymuşta
3)Adamın çarı bloklanmış ve gelip bunu benden buluyor Acaba o eminmidir benim yüzümden bloklandıgından ?
4)Çarını benım yuzunden blok yedıgını sanan adam neden çar çalmasın ve geçmişindeki organize suclar gibi bir şey ise.
Daha ilgi çekici şeylerde var onlarıda zamanı gelınce surecegım.

Bu Soruları Sadece StylxKursadd ( ZORABİ) ona soruyorum lütfen o cevap versın.

Nasıl çaldırdığını önceden açtığım konudaki antrepolde çekilen fotoğraflar açık açık belirtiyor Dergahxortq ve Walker'den çektiğim fotoğraflarda anlatıyor bence artık sus veyol al
Resim
Resim

OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

walker85 yazdı:
OrjMertkinq yazdı:
StylxZorabi yazdı:Öncelikle bu konu hakinda yorum yapmiycaktim ama walker olan mert de var olayin icinde tanigim kadari ile mert bunu yapcak cocuk degil ...

Cari calinan mertkinq ben gecenlerde gördügüm bir olayi anlatcagim sana 30 dk icinde kronicxbüyücü den Walker den ve adi aklima gelmeyen 3 cArdan slm yazdin klandan ve (merkinq) diye yazdin sonuna sen sifreni dagitirsan herkese sonunda suclayacagin cok kisi olur ...

Söylemek istedigim su sen simdi sucladigin adamlarla kanqa durumundaydin ve item dusurdukce fromda oyunda her firsata item yansitin sana soruyorum simdi eminmisin sana bunu yapan kisi mert oldugundan emin degilsen bence daha fazla konuyu kurcalama yönetimden yardim iste al karekterlerini arkadasini iyi sec derim ve su sonradan görmeligi de birak gündemde kalmak iyi degildir popüler olmak iyi degildir hedef tahtasina dönersin bunlar tafsiyem sana Gecmis olsun diyorum ..
Şimdi sana soruyorum ama bak sadece sana soruyorum.
1)Oyunda kullanıcı adını bıle bılmeyen kişiler dısında hesabı kım calmıs olabılır ( KEYLOGGER YEMEDIGME BİLE 100de 100 eminim )
2)Bu adam calmadı msnede topluda dedıklerını duysan neymiş MYNETİ hackleyip hesabı alacakmışda oymuşda buymuşta
3)Adamın çarı bloklanmış ve gelip bunu benden buluyor Acaba o eminmidir benim yüzümden bloklandıgından ?
4)Çarını benım yuzunden blok yedıgını sanan adam neden çar çalmasın ve geçmişindeki organize suclar gibi bir şey ise.
Daha ilgi çekici şeylerde var onlarıda zamanı gelınce surecegım.

Bu Soruları Sadece StylxKursadd ( ZORABİ) ona soruyorum lütfen o cevap versın.

Nasıl çaldırdığını önceden açtığım konudaki antrepolde çekilen fotoğraflar açık açık belirtiyor Dergahxortq ve Walker'den çektiğim fotoğraflarda anlatıyor bence artık sus veyol al

Senaryonuz güzel..
Tebrikler ediyorum..
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sen herşeyi senaryo olarak anlarsın mal olduğun için takmışın kafana birşey şu kişi hırsız bu kişi hırsız walkere hırsız dedin sonrada yancye hadi bakalım sırada kim var
Resim
Resim

OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

walker85 yazdı:Sen herşeyi senaryo olarak anlarsın mal olduğun için takmışın kafana birşey şu kişi hırsız bu kişi hırsız walkere hırsız dedin sonrada yancye hadi bakalım sırada kim var
Walkere degıl sana dıyorum ;) İSTANBULKXBÜYÜCÜ
Organize suclar gibisiniz mübarek
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön