Çarşıazads[fotosop motosop bilmem] ve Çarşı loncası
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çarşıazads[fotosop motosop bilmem] ve Çarşı loncası
Valla Edindiğimiz Bilgilere Göre Yeğeni mi Akrabası mı Öyle Bir Şeydi.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
konuya dahıl olmak ıstemem ama yanlıs hatırlamıyorsam evren galıba beta karakterı olan hesabını gm ler tarafından kendısıne hedıye edıldıgını soylemıstı oncekı forumdakı tartısma konusunda
achiwasha
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Çarşı adlı karakterdeki itemler arkadaşta olduğu için kauçuk taktı istersen samet abi itemlerinin yansıtsın YÜCELEN ARDENNELER ve arkadaşlar BENİ MKAKIBRISLI İLE KARIŞTIRMAYIN O METE BEN MEMO AYNİ CAFEDE OYNUORUZ METE BURDA OLDUGU ZAMANLAR
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
Carsiazad yazdı:Selamlar arkadaşlar,
Öncelikle "Anadoluxsamsun" adlı arkadaş güzel araştırmışsın beni araştırmış gibi yapmışsın ama hep bana hep bana şeklinde yorum yapmışsın .
Şimdi sırayla cevaplayalım ;
1):Belki teşkilatın en kötü loncası tipindedir.Sebebi sadece başkanının ve yüksek mertebelere ait kişilerinin itemi var.
---> Teşkilatın En kötü Loncası tipindedirbu senin görüşün (sadece senin görüşün ) , Başkanın ve yüksek mertebe ait kişilerin itemi war ? bunu loncadan atıldıgından dolayı kin besleyerek söylüyorsunki şunu unutma senin gibi adamlar ile deneme yanılma aşamasına girmemiz bile bu tür sonuçlar doguruyor..
2-) Her ay alınan 2,5 m kendilerine alıyorlardır.
---> lonca içinde koyulmuş ve benimsenmiş kurallar seni degil hiç kimseyi alakadar etmez![]()
3-) Eğer loncadaşlarına item alsalar 49 level adamının 33 level kaucuk ceket giymesi göz bulandırıcı.
---> Bu 33 Lvl Ceket ' Çarşı' yani samet abi yani Çarşıcafesıhhıye 'nın üstündeki itemdir![]()
ve biz bu oyunu item para kıdem için oynamıyoruz arkadaşım ..
4-) Geçen gördüm 42 level adamı Çarşı loncasına almışlar.
---> 1 Lvl adam olsun Ama adam olsunSen 49 lvl sin ama adam degilsin ki aramıza girmeye çalışma sonuçların başarısız cıktı ..
5-) Loncadaşların işi olmadan kasmıyolar.
---> Ada Dev Komodo ve Taş kanat Bölgeleri ÇARŞI OYUNCULARI KASMA BÖLGESİDİRBilen bilir..
6-)Şimdi komedi bir olay birbirinden habersiz loncaya bak ya.
3.YETKİLİ "39 OL 3 GÜNDE 49 SUN. 25 DEN SONRADA BİZ KASICAZ"
----> Loncaya Katılmak isteyen degil Bizim Almak istedigimiz gözlemledigimiz kişileri alıyoruz ve bu şekilde alım yaptıgımızdan dolayı bazı loncalar gibi vaadlerde bulunmuyoruz ..
2.YETKİLİ" EĞER SEN KİME SÖYLEYİPTE KASMASSA AZAD'A SÖLE GEREKEN YAPILIR"
BEN " 25 OLDUM KASARMISIN " 1.YETKİLİ"HELE Bİ 30 35 OLDA KASARIZ." BEN "3.YETKİLİ BÖLE BÖLE DEMİŞTİ"
1.YETKİLİ" O ZAMAN O KASSIN"
LONCA İÇİNDE HABERSİZ GELİŞEN Bİ OLAY SÖZ KONUSU OLAMAZ![]()
Çarşıazads ile ilgili arkadaşlarımın ve benim çalışmalarım .
1-) Bir ara hatırlarsınız ESKİFORUMDA Evren büyük yazı ile karakter açabiliyordu. RESİMLERE DİKKAT EDELİM
Merhaba arkadaşlar öncelikle konumuz oyun içerisinde karakteri bulunan "EvReN" ve diğer çarları hakkında bunlardan bitaneside az önce oyunda gördüğüm "İZAMqBAŞKAN"..
Arkadaşlar bu arkadaşımız yaklaşık 5 ay kadar öncesinde oyunun bir açığını bularak 1 den fazla hesapta "BETA OYUN KARAKTERİ" açarak oyunun kuralını usistimal ederek bu açığı kullanmıştır.Belkide hala kullanmaktadır.
Bu arkadaşımız bu hatyı bulmadan önce belirli olarak karkterleri vardı 2 yada en fazla 3 "BETA KARAKTERİ" vardı.
Sonradan oyunda nerde baksam bölgeden yada klandan "EvReN"'in değişik şekillerde sürüsüne adını gördüm.
Ve bunlardan bitanesini daha yakaladım.
Daha öncede açmış bulunduğu "EvReNqMiNeRvA" isimli karakteri vardı.Buda aynı şekilde açıldı ve daha bircoğu böyle.
Azönce oyunda şifacımı kasarken "İZAMqBAŞKAN" isimli karakteri gördüm ve bu lonca yeni açıldı vede "EvReN" tarafından.
Şimdi biz bu oyunu hakkıyla mı oynuyoruz sizce?..
Bu adm aklı estiğinde gidip çar açıp dolaşacakmı YÖNETİM bu adamı durduramıcakmı.
İKV kurucuları sizler bu oyunda ne zaman,hangi hesaptan hangi isimle kullanıcı açıldı bilmiyormusunuz.
Bikere kontrol etmek geçmiyormu içinizden.Neden par verip plus alıyoruz ozaman.Bazıları bu hileyi kullansın bazılarıda kendi halinde oynasın diyemi?..
Oyunu hakkettiğimiz gibi oynayacağımız duruma getirin.
İnşallah bu konu Gerekli kişiler tarafından okunur ve Gerekende yapılır.UMARIM..
2 Adet foto aldım dikkatlice bakın..
Saygılarımla
http://img160.imageshack.us/img160/7670 ... 211314.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/8607/e ... 211701.jpg
Konu 1 duses088 arkadaşımızdan alıntıdır.
____ BU KONU DEFALARCA KEZ KİTLENMİŞ DEV ve GM 'ler Tarafından Gerekli Açıklama yapılmıştır..
Konu 1 duses088 arkadaşımızdan alıntıdır.
2-) Dün gece 12 civarında eme girdik ve savası kazanırken bu evren yüzünden bi nevi kaybettik bende son dakika diye atladım ortaya ve kesemeden öldüm . Çocukca bahanelerle herkezi kendi yanına çekmiş yani Çarşı loncasını sömürmüş ama bunu bilmeyen loncadaşları . Şimdi son dk öldüm gittim diğer eme girdim. Baktım bunlar beni istemiyor .Tabi hepsi benden güçsüz zayıf. Evren diyo laf onlar atlıyo 10 laf. En sonunda vs dedim oda kabul etti emden çıktık O geri girmiş tabi fotoları aldım . Yani şu kadar aciz birisinden benden korkan bir adamdan LONCA LİDERİ olabilirmi.FOTOLAR.
http://img292.yukle.tc/image.php?id=314 ... 000022.JPG
1.RESİM BUDUR . EMDEN ÇIKTIKTAN SONRA ALINMIŞTIR.
2.RESİM AŞAĞIDAKİDİR.
http://img292.yukle.tc/image.php?id=605 ... 000015.JPG
KENDİNİ PADİŞAH GİBİ SANIYOR AMA GÜVENMEYİN . PADİŞAH OLARAK SİZİ SÖMÜRÜYOR. DIŞA KASKET GİYMİŞ İÇERİ YAĞ YALANDAN YAĞLAR ERİYOR.
DÜN GECE 12 CİVARINDA SÖZ DİNLEMEDİGİNDEN DOLAYI SENİNLE EM YAPMAK İSTEMEYEN 5 KİŞİ İLE ERMEYDANINA GİRDİK ve BANA EZİKSİN SEN KİMSİN GİBİ KELİMELERİN YÜZÜNDEN BAŞA CIKAMAYINCA Vs TEKLİF ETTİN AMA ŞUNU UNUTMUŞSUNKİ ÇARŞIAZAD yani IIEvReNx Vs Yapmaz SENİDE Er MEYDANINDAN Cıkartmak İÇİN tamam metoora geç geliyorum dedim ?? ordaki kişilerde bunu biliyor![]()
Sende Güzel bi şekilde SAZAN GİBİ ATLADIN VE EMDEN CIKTIN : ) Sen ÖNCE EM YAPMAYI ÖGREN SONRA GEL ve OYUNU ÖGREN öYLE vs teklif Et ...
BÖYLE BOŞ KONULARLA FORUMU KİRLETMEYİ BIRAKIN HEPİNİZE KEYİFLİ OYUNLAR..
HA SON OLARAK .. PADİŞAH GİBİ SANIYORLAR ?? Kelimesi Ve Sizi Sömürüyor kelimesinin cevabını vereyim ...
PADİŞAH OLMA GİBİ Bİ DURUM OLAMAZ BU BİR OYUN ve F4 çektimi Sen yine sensin ..
SİZİ SÖMÜRÜYOR CÜMLESİ İSE .. IIEvReNx ' in parası warmı yokmu bunu Bilen bilirsen yenisin galiba ..
ÇaRŞıAzads IIEvReNx :
İstanbul kıyamet Vakti .
Çarşı loncası ..
Evren sonuna kadar hakılısın ve arkandayız ÇARŞI olmak BİR ŞEREFTİR
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
Merhaba;
Arkadaşım evrenin nasıl birisi olduğunu tüm teşkilata kanıtladım ben. İsteyen onun yanında olur yalakalık yapar bunu yapanda çok zaten (Eminim bi beklentileri vardır) isteyende delikanlı bir şekilde gerçekleri anlatır. Çor çocukla uğraşacak zamanım yok gerekeni bilin yeter. Ben EvReN konusunda foruma gerekeni yazacağım emin olun...
SAYGILARIMLA
Duşeş
Arkadaşım evrenin nasıl birisi olduğunu tüm teşkilata kanıtladım ben. İsteyen onun yanında olur yalakalık yapar bunu yapanda çok zaten (Eminim bi beklentileri vardır) isteyende delikanlı bir şekilde gerçekleri anlatır. Çor çocukla uğraşacak zamanım yok gerekeni bilin yeter. Ben EvReN konusunda foruma gerekeni yazacağım emin olun...
SAYGILARIMLA
Duşeş
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
bende konuya dahil olmak istemiyorum ama bu konu çok sıktı artık. mide bulandırmaya başladı. arkadaşın dediği gibi eski forumda evren adlı arkadaşın böyle bir açıklaması vardı. "GM ler bana hediye etti o çarı" diye. (böyle birşey varsa evren adlı arkadaşın özelliği ne acaba beta karakteri hediye ediliyor. ha böyle bir şey yoksa o zaman açıklama bekliyoruz.)olayların içyüzünü bilmiyorum ama ortada bazı suçlamalar ve iddialar var. ve bu tartışmayı bilmeyen kalmadı artık ama içyüzünü kimse bilmiyor. çünkü her kafadan bir ses çıkıyor. yetkili kişilerin bir an önce olaya el atıp gerçekleri gün yüzüne çıkarmalarını bekliyorum. çünki midem bulanmaya başladı artık bu alavere dalavereden.deliyureks55 yazdı:konuya dahıl olmak ıstemem ama yanlıs hatırlamıyorsam evren galıba beta karakterı olan hesabını gm ler tarafından kendısıne hedıye edıldıgını soylemıstı oncekı forumdakı tartısma konusunda
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- Carsiazad
- Salgın Koruyucusu
Selamlar ..
Hala Boş konular Hala boş muhabbetler .. Kedi ulaşamadıgı cigere Mundar dermiş
Bu Kedi Cok OlDu ama artıK
Duşeş Adlı kişi benim ne oldugmu göstermiş Kii böyle sanıyor .. DEV leathander ' in yaptıgı açıklamaya iyi bakın ! Bu adam Her zmn Böyle tartışma konusu yaratan konular açıyor sonrasında 3 Farklı hesaptan Kendi tarafına yorum yapıp gaza getiriyor.. Şİmdi ben burda bütün gün böyle şeyleri takip edemem + Hediye mi etmiş veya hediye etmemişmi bundan sonra Cevap vermiyorum insan olana 1 söz 1 defa söylenir Gidin okuyun bakın madem bu kadar gücünüze gitti gidin sobee ye mail atın benim karakterimi bombalayın istemiyoruz deyin
deyin bakalım ne cevap verecekler cok uzadı bu konu gerçekten kabak tadını bile geçti ..
ASlına bakarsanız ben burda açıklama yapsam bıdır bıdır konuya saçma sapan yorumlar gelcek onun için gerek duymuyorum ..
+ arif ile bi alakam yok
öyle olsaydı ben sizle sizin gibi degil onlarla onlar gibi oynardım oyunu belki bi oyuncu olarak degil GM veya DEV Şeklinde oynardım veya bi tester
neyse milletin agzı torba degilki büzesin ama şunu unutmayın burda yaptıgnız iftiralarda günah niteliigindedir benim günahım cok üstünüze almayın bence
GÖZÜNLE GÖRMEDİGİNE İNANMAYACAKSIN .. yada Biz öyle duyduk diye destek cıkmayacaksın ..'ki yarın bi gün cevap vermeye yüzün olsun ..
HEPİNİZE KEYİFLİ OYUNLAR ..
"ÇaRşIAzads" ~~ IIEvReNx ~~
istanbul kıyamet vakti
ÇarŞı LONCASI ..
Hala Boş konular Hala boş muhabbetler .. Kedi ulaşamadıgı cigere Mundar dermiş
Duşeş Adlı kişi benim ne oldugmu göstermiş Kii böyle sanıyor .. DEV leathander ' in yaptıgı açıklamaya iyi bakın ! Bu adam Her zmn Böyle tartışma konusu yaratan konular açıyor sonrasında 3 Farklı hesaptan Kendi tarafına yorum yapıp gaza getiriyor.. Şİmdi ben burda bütün gün böyle şeyleri takip edemem + Hediye mi etmiş veya hediye etmemişmi bundan sonra Cevap vermiyorum insan olana 1 söz 1 defa söylenir Gidin okuyun bakın madem bu kadar gücünüze gitti gidin sobee ye mail atın benim karakterimi bombalayın istemiyoruz deyin
ASlına bakarsanız ben burda açıklama yapsam bıdır bıdır konuya saçma sapan yorumlar gelcek onun için gerek duymuyorum ..
+ arif ile bi alakam yok
GÖZÜNLE GÖRMEDİGİNE İNANMAYACAKSIN .. yada Biz öyle duyduk diye destek cıkmayacaksın ..'ki yarın bi gün cevap vermeye yüzün olsun ..
istanbul kıyamet vakti
ÇarŞı LONCASI ..
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl.
ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
Öncelikle sana çok gülüyorum EvReNCarsiazad yazdı:Selamlar ..
Hala Boş konular Hala boş muhabbetler .. Kedi ulaşamadıgı cigere Mundar dermişBu Kedi Cok OlDu ama artıK
![]()
Duşeş Adlı kişi benim ne oldugmu göstermiş Kii böyle sanıyor .. DEV leathander ' in yaptıgı açıklamaya iyi bakın ! Bu adam Her zmn Böyle tartışma konusu yaratan konular açıyor sonrasında 3 Farklı hesaptan Kendi tarafına yorum yapıp gaza getiriyor.. Şİmdi ben burda bütün gün böyle şeyleri takip edemem + Hediye mi etmiş veya hediye etmemişmi bundan sonra Cevap vermiyorum insan olana 1 söz 1 defa söylenir Gidin okuyun bakın madem bu kadar gücünüze gitti gidin sobee ye mail atın benim karakterimi bombalayın istemiyoruz deyindeyin bakalım ne cevap verecekler cok uzadı bu konu gerçekten kabak tadını bile geçti ..
+ arif ile bi alakam yoköyle olsaydı ben sizle sizin gibi degil onlarla onlar gibi oynardım oyunu belki bi oyuncu olarak degil GM veya DEV Şeklinde oynardım veya bi tester
neyse milletin agzı torba degilki büzesin ama şunu unutmayın burda yaptıgnız iftiralarda günah niteliigindedir benim günahım cok üstünüze almayın bence
![]()
istanbul kıyamet vakti
ÇarŞı LONCASI ..
Ben devamlı tartışma çıkaran birisi değilim öyle bi kişiliğim yok merak etme..
Benim amacım ne biliyormusun sana söyleyeyim senin yaptığın hile ve o çarların hala kullanılıyor olmasından dolayı
1.Yönetimden bir açıklama yapılması konu ile ilgili
2.O çarların silinmesi
Bu oyun hak yenmeden adaletli bir şekilde devam ettiği sürece iyiye gider.Ben şunu görüyorum ki bizim Türkiye'mizde herzaman torpil denen bişe olduğu için oyun içerisinde bile gerekli torpil yapılıyor.
Daha fazla konuşma BEN SENDEN DEĞİL YÖNETİMDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUM...
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
- Fearles
- Demirci Çırağı
Arkadaşlar kim kimin hakkına giriyor ben çok iyi biliyorum . GÖZÜNLE GÖRMEDİGİNE İNANMAYACAKSIN Burada kanıtlarla konuşuyoruz sen hAlA TERSİNİ İDDAA EDEMESSİN.Mahkemede nasıl fazla şahit işi götürür BURADADA FAZLA KANIT İŞİ GÖTÜRDÜ. SEN BUNLARIN TERSİNİ KONUŞARAK KANITLAYAMASSIN.
1.Şimdi Oyunda yaptığın Umarsızlıktan dolayı ÇaRŞI Loncasına katılmayın. Yani Komuta Hz muhammed yaparken herkeze adil şekilde davranırmış. Sözünden çıkıldığı savaşda yenilmişlerdir.Bunun sözü yok komutası yok.
2.Senin terbiyesizliğin diz boyudur. Emden çıkarsın vs etmek için geri girersin.
3.Büyük Küçük yazılı car acarsın. Yİne kulhakkı.
EN BÜYÜK HAKLARDAN BİRİDE KULHAKKI dır. YEmeyiniz buyrulur.
1.Şimdi Oyunda yaptığın Umarsızlıktan dolayı ÇaRŞI Loncasına katılmayın. Yani Komuta Hz muhammed yaparken herkeze adil şekilde davranırmış. Sözünden çıkıldığı savaşda yenilmişlerdir.Bunun sözü yok komutası yok.
2.Senin terbiyesizliğin diz boyudur. Emden çıkarsın vs etmek için geri girersin.
3.Büyük Küçük yazılı car acarsın. Yİne kulhakkı.
EN BÜYÜK HAKLARDAN BİRİDE KULHAKKI dır. YEmeyiniz buyrulur.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
bu çarşıalrın yönetimle aralarında bi bağ oldugunu düşünüyorum bi arkadaşım vardı emde çarşıları yendiler çarşılardan bi eleman yazdıki buna yarın sabah hepiniz susturulacaksınız(ortada küfürfalan yok) ertesi gün emde bulunan 6 kişi susturuldu cem kardeşimiz diyorki çarımını adını deiştirdim bizde değiştirmek istiyoruz o zmn çifte standart var gibime gelio iyi oyunlar..........(artık baydı oyun ama)
Türkiyemxtrabzon 
Türkiyemxcarih

Türkiyemxcarih