Lan mert sana kÖTÜ cOcuk derdim zamnında ama....
İşte iyi dostluklar genelkkle kavgadan başlar derler ya...
Ben bu sunucuda cogu kavga ettgim insanla can ciger sarma olmuş adamım....
Zaten bu kronicxbüyücüyü Gözüm Hic tutmamıştı... Ta başta ama.. LAf söylesek de bir fayda etmiyordu...
SOn actıgı zırh düşürme konusundada amacını bir nevi yansıtmış bulunmakda....
SAna gecmiş Olsun... Olayında aydınlgıa kavuştugu icin herkes gibi mutluyuz cünki Diger arkdaşlarıdna canı yanmaz artık......
veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)
-
- Sahaf Yardımcısı
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)
Eyvallah durmuşum , zamanında senınle tatsız olaylar yaşadık ama şuanda kardeşim gibi gorurum senı. Bu olaya gelınce şuanda 13 kısının daha şifresini bilmektedir bu arakdasları acıklamak bana düşmez ama bence şifrelerini degıstırsınler hele hele mynette olan arkadaslar bilakiz deıstırsınler lütfen benım canım yandı sizin canınız yanmasın .
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Nasıl Biri Olduğu Belliydi
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Phrygios yazdı:Nasıl Biri Olduğu Belliydi![]()
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Sadece Filimi İzlermiş Gibi İzliyorum Cünkü Tılsımda Böyle Bir çok Kişi var Bunu ben dahil tılsım oyuncularıda İyi biliyor Mert sana Gelince Belki Muhabetimiz Olmamıştır. Tatsız Konuşmalar Olmuştur Ama O Kronicxbüyücü carını Çok iyi biliyorum Oyuna ara verip Döndüğümde Büyücümde İtem yoqen gel carına Ws atalım Diyen İnsan üstümde İtem olduğunda ws cağırdığımda küfür edip alt f4 cekip cıkan bir insan Neyse lafı Uzatmanın anlamı Yoq hatanın neresinden dönülse Kardır.
Filimi İzlemeye Devam Ediyorum...
Filimi İzlemeye Devam Ediyorum...
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
yani tam olarak anlamadım demek istediginizi acık olarak yazarmsınıız
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
- Sahaf Yardımcısı
Şu an bu şahıs hale oynuyormu...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
Helal olsun Mert güzel bulmuşsun (güzel araştırma)
Kronicxbüyücü ile muhabbetim vardı yani ''Selamın Aleyküm'', ''Aleyküm Selam'' şeklinde ama şu sancak sunucusunda yaptıklarını gördükten sonra hani biri;
demişya aynen Allah'a yakın Bana uzak olsun ama bu gidişle başka yere yakın olucak gibi
Kronicxbüyücü ile muhabbetim vardı yani ''Selamın Aleyküm'', ''Aleyküm Selam'' şeklinde ama şu sancak sunucusunda yaptıklarını gördükten sonra hani biri;
Oceans 06 May 2010 22:49
Adam organize işler gibi maşallah ne diyeyim Allah'a yakın benden uzak ol!
demişya aynen Allah'a yakın Bana uzak olsun ama bu gidişle başka yere yakın olucak gibi
hırsız olmasaydı ve mert yalan söylemiş olsaydı o adam şuan forumda basbas kendini savunuyor olacakt.
tılsımdan hırsızların soyunu kazımak lazım.
ikv nin en iyi sunucusu tılsım gibi.
tılsımdan hırsızların soyunu kazımak lazım.
ikv nin en iyi sunucusu tılsım gibi.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Maddi yönden bu oyunda hiç sıkıntı çekmedim gerek maden çektim gerekse slot kasmalarla işportacıya malzemeleri satarak para kazandım neyse anlatmak istediğim bir olay var sizlere.
Eskiden nadir görüştüğümde olsa bi şahıs vardı bir gün bankada otururken kanka naber benim adım işte şu iyilik abi senden naber yaa benim çarım soyuldu bana para verir misin dedim ne kadar lazım 6m kadar dedi ok al dedim
2 gün sonra çarım yine soyuldu dedi :S bizim 6m boşa gitti aslında soyulmadı da işte anlayın siz
neyse birkaç gün sonra şahsın adı değişti atıyorum mehmet ti hasan oldu
ayıptır günahtır yaaa
insanların 3 kuruş para için söyledikleri yalan hırsızlık cidden kişiliksizliğin had safhada olduğunu gösteriyor.
şu oyunda 2 kişi bilir hesabımı 1 ev arkadaşım 2 babasına kadar tanıdığım Erendir kimseye güvenilmiyor sabah bi kalkarsınız çarınızda hiçbirşey kalmamış....
Eskiden nadir görüştüğümde olsa bi şahıs vardı bir gün bankada otururken kanka naber benim adım işte şu iyilik abi senden naber yaa benim çarım soyuldu bana para verir misin dedim ne kadar lazım 6m kadar dedi ok al dedim
2 gün sonra çarım yine soyuldu dedi :S bizim 6m boşa gitti aslında soyulmadı da işte anlayın siz
neyse birkaç gün sonra şahsın adı değişti atıyorum mehmet ti hasan oldu
ayıptır günahtır yaaa
insanların 3 kuruş para için söyledikleri yalan hırsızlık cidden kişiliksizliğin had safhada olduğunu gösteriyor.
şu oyunda 2 kişi bilir hesabımı 1 ev arkadaşım 2 babasına kadar tanıdığım Erendir kimseye güvenilmiyor sabah bi kalkarsınız çarınızda hiçbirşey kalmamış....