llxxcezaxxll yazdı:Bu arada benim ettiğim küfürler beni ilgilendiri sizi değil size sadece bkumu yemesi düşer.
Küfürbazsam küfürbazım bundan sanane yoksa sende mi nasibini almak istiyorsun.
Bak Ali abin aldı nasibini çekildi inine sıkıyosa laf etsin.Daha dogrusu yerse etsin .
Malum adam kullanmaya cok bayılıyor.Benıde kullanmak ıstedı ama ben ona benımkını verdım onu kullandı
Bu sözlerin bile bu loncanın seviyesinin yerlerde olduğunu kanıtlamamıza yetti teşekkürler iyi oyunlar
Az insan olun. O ali bana kaç kere Lonca BETA'yı kötüledi ama adamların yüzüne karşı bir halt demedi.
ogezen'e Isık zırh dustugunde adama nansıl kufur ettıgını ben bılıyorum.
Lonca BETA da adam kalmamış daha grup toplayamıyorlar.Bana Ali bize grup kur diyorlar dediği günleride hatırlarım .
Bana savunduğun adam olsn insan olsun sonra gel ciğerimi ye [İçerik silinmiştir.]
Allah için söylesi ali Lonca BETA'ya bu hakaretleri etmediğini söylesin hadi.Ama onun Allah korkusu yokki.
Ve hırsız diyorsunuz ya 1 tane kanıtlayın hadi. 1 tane bak 1. Ceketi bana GOLGEII vermişmi vermemişmi Log kayıtlarına baksınlar ? Yermi varmı bu gercegi duyacak yuregınız . Allahtan korkmaz köpekler.
*** Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Tahirbey
llxxcezaxxll yazdı:Loncam beni sevip saydıktan sonra gerisi ilgilendirmez. Benim ile ilgili hiçbir şikayetleri yok küfür ediyorsam sizene bundan sınırları zorlamayın nasibinizi alırsınız. korkusuz ali dediğin kişi sana 2 kere migrat sözü vermiş sende gelmiş burda onun köpekliğini yapıyorsun cok belli. Gel ben seni 20 kere migrat sıgınak grubuna alıyımda sus. Yada kaç kuruşluk adamlarsınız söyleyin fiyatınızı ödeyelim.
Hahahaha beni güldürdün senin hayatın kadar girdim ben o bölgelere hemde hiç birinde ali yoktu.Sen benim kim olduüğumu bilirsin hani 1 lvl çardan küfür etmiştin ya günlerce ...Şimdi anladın senin hayatın kadar ben migrata girdim :lol: :lol:
llxxcezaxxll yazdı:Loncam beni sevip saydıktan sonra gerisi ilgilendirmez. Benim ile ilgili hiçbir şikayetleri yok küfür ediyorsam sizene bundan sınırları zorlamayın nasibinizi alırsınız. korkusuz ali dediğin kişi sana 2 kere migrat sözü vermiş sende gelmiş burda onun köpekliğini yapıyorsun cok belli. Gel ben seni 20 kere migrat sıgınak grubuna alıyımda sus. Yada kaç kuruşluk adamlarsınız söyleyin fiyatınızı ödeyelim.
Hahahaha beni güldürdün senin hayatın kadar girdim ben o bölgelere hemde hiç birinde ali yoktu.Sen benim kim olduüğumu bilirsin hani 1 lvl çardan küfür etmiştin ya günlerce ...Şimdi anladın? senin hayatın kadar ben migrata girdim :lol: :lol:
XXCEZAXX nın ne olduğu belli.fazla söze gerek yok.adam ceketi güvenerek verdi sana sende çaldın.bide hala laf yapıyorsun.ama senın forumda bile 2 zırha karşılık aldım onu dediğin resimler var.yani çaldığın !!!!!
bu loncayı zamanında kuranlar belli , hala yaşatmaya çalışıyorsunuz ne diyeyim kolay gelsin
Ben hırsızlık yapmak icin lonca actıysam şuana kadar kimin neyini çalmışım.
Ve bana iftira atmak icin kac yıldan beri bir kozunuz var.Ve onunda ne kadar sacma oldugunu mantıklı şekilde anlatayım.
Resgister ben hırsız olsam senin epen + 10 tane kadim pencen + bir okadar madenin materyalın + Bir okadar paran + ve tüm charlarına erişim hakkım oldugu ve aktarmaya imkanım oldugu halde ben içlerinden sadece 1 kadim pence ve 5 tane menekse (ozamanlar menekse 1.5m idi) ile sucluyorsun. Şimdi mantık hatasına bak sen ahmak.
ve o ikisinide benim almadıgımı mantıklı bir şekilde anlattıgım zaman 1 kadimin lafı olmaz diyorsun sonra arkamdan hırsız diyorsun. Soysuz adamın tekisin.
GÖLGE sende bana hesap şifrelerini verirdin bir cok kişi gibi Ama nedense hiç birinizin birşeyini calmadım... Siz okadar soysuz insanlarsınızki Sizlere en ufak bir yanlışı dokunmamış insanı Sırf başka insanlarla arkadaş oldu die sattınız ve iftiralar atıyorsunuz.
Herneyse beni tanıyan tanır bilen bilir.Bana benim dostlarım yeter.Siz kimi kandırırsanızda umrumda olmaz.........
IIZMITLII yazdı:Ben hırsızlık yapmak icin lonca actıysam şuana kadar kimin neyini çalmışım.
Ve bana iftira atmak icin kac yıldan beri bir kozunuz var.Ve onunda ne kadar sacma oldugunu mantıklı şekilde anlatayım.
Resgister ben hırsız olsam senin epen + 10 tane kadim pencen + bir okadar madenin materyalın + Bir okadar paran + ve tüm charlarına erişim hakkım oldugu ve aktarmaya imkanım oldugu halde ben içlerinden sadece 1 kadim pence ve 5 tane menekse (ozamanlar menekse 1.5m idi) ile sucluyorsun. Şimdi mantık hatasına bak sen ahmak.
ve o ikisinide benim almadıgımı mantıklı bir şekilde anlattıgım zaman 1 kadimin lafı olmaz diyorsun sonra arkamdan hırsız diyorsun. Soysuz adamın tekisin.
GÖLGE sende bana hesap şifrelerini verirdin bir cok kişi gibi Ama nedense hiç birinizin birşeyini calmadım... Siz okadar soysuz insanlarsınızki Sizlere en ufak bir yanlışı dokunmamış insanı Sırf başka insanlarla arkadaş oldu die sattınız ve iftiralar atıyorsunuz.
Herneyse beni tanıyan tanır bilen bilir.Bana benim dostlarım yeter.Siz kimi kandırırsanızda umrumda olmaz.........
Hırsızın dostuda hırsızdır izmitli .Hırsızlarla gezersen adın hırsıza çıkar belki sen bir şey çalmadın küfür de etmedin ama yanındaki hırsızların pislikleri sanada bulaşıyor.Bir düşün bakalım sana pisliği bulaşanlar kim :?:
selamlar değerli lomcam nefes namnda bir sürü hırsız bilem ne iftirası atıldı ama hepsi kıçına baka baka kutuğunu bacakların arsaına alıp yol alıp gitiler arda ve mutsafa seviyelerini inip cevap nvermyin zaten kimn ne olduğunu herkes bilyor zaten en ufak bi şüprm olsa sizin loncanızla loncamı birleştirmezdim saygılar
Bir kaç gün öncesine kadar beraber skype da konustuğumuz insanlar şimdi birbirlerine düşmüşler.
Amacınız ne loncanızı savunmak mı ? Yapmayın beyler bireysel olun loncanız var tamam ama birebir dostluklarınızı unutmayın.