ROW Loncası Yeni Oluşum

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: ROW Loncası Yeni Oluşum

Mesaj gönderen ataxborabey »

(T)ankut sen halen ne yüzle konuşabiliyorsun anlamıyorum yaşım büyük diyorsun eyv. dogrudur ama yaptıklarınla yaşın hiç mi hiç uyuşmuyor ;) ...Farklı farklı çarlara geçip bölegeden ve özelden millete sövüyorsun milleti kışkırtıp arkalarına saklınıyorsunuz hatta ortalıktan kayboluyorsunuz birde millete laf ediyorsunuz...Önce kendiniz adam olun sonra milletin hakkında yorum yapın... ;)
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

ataxborabey yazdı:(T)ankut sen halen ne yüzle konuşabiliyorsun anlamıyorum yaşım büyük diyorsun eyv. dogrudur ama yaptıklarınla yaşın hiç mi hiç uyuşmuyor ;) ...Farklı farklı çarlara geçip bölegeden ve özelden millete sövüyorsun milleti kışkırtıp arkalarına saklınıyorsunuz hatta ortalıktan kayboluyorsunuz birde millete laf ediyorsunuz...Önce kendiniz adam olun sonra milletin hakkında yorum yapın... ;)
Hakkaten müptezelsin :D Kendi yaptıklarını bize maletmeye çalışyorsun, biz adamın ardından konuşmayız yüzüne küfrederiz, milleti birbirine düşürüp kenardan izlemeyiz bilfiil içinde oluruz ağzının payını veririz, biz lodos şifa ile arzların ortasında dolaşıp lodosları kaldırıp kestirmeyiz kanımızda ihanet zerreleri yok çünkü...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Foruma aktardığım o yorum kendi şahsıma aittir.
Loncamda benden farklı düşünenler çoğunluktaymış ki oy birliği ile başkanlık sistemine geçtik.
Byrea, ucube ne alaka?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Titxdelikurt yazdı: Düne kadar bizde başkan olmaz, her üye bir başkandır, biz koyun değiliz ki yönetilelim diyorlardı BU GÜN BAŞKAN SEÇTİLER...

DiyorLARdı değil. Diyordun.
O yorumu yapan kişi benim loncam adına değil kendi adıma konuştum kendi görüşümü ortaya koydum.
Titxdelikurt yazdı:
Düne kadar Ucube, Byrea vb. hırsızı arsızı savunuyorlardı BUGÜN İYİLERİN DOSTU KÖTÜLERİN DÜŞMANIYIZ DİYORLAR.

Byrea ve ucubeyi ne zaman ne hakkında savşunmuşuz bunu bize açıkla.
Titxdelikurt yazdı:
Sayı ve sevgi çerçevesinde oyun oynayacağız diyorlar BAKIYORSUN ONA BUNA HAKARET, İFTİRA, 3/5 KİŞİ BİR ARAYA GELİP TEK BULDUĞU LODOSLARA SALDIRMA VS. KP AÇLIĞI YAPIYORLAR.

Tipik bir delikurt iftirası.
Geçenlerde benim maden hilesi yaptığımı da öne sürmüştü kanıt koyacaktı kaç ay oldu beklemekteyim :D
Titxdelikurt yazdı:
Başarılar dilerim
eyv. ;)
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Titxdelikurt yazdı:
biz adamın ardından konuşmayız yüzüne küfrederiz
Neden kendi karakterinle değil de Titxasena, Titxaybala, Titxdenizyıldızı gibi charlara geçip bölgeden insanlara hakaret ediyorsun o halde? Neden loncandaki forum hesabı olmayanların adına forum hesabı açıp insanları bu sahte hesaplarla karalamaya çalışıyorsun(bkz; http://yfrog.com/2osdcup) ? Açıkla.
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
RuffleS
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RuffleS »

Olaa Yeni oluşum he :D

2-3 Güne oyundayım yeni oluşumu kutlayalım :D

Savaş komutanıda ben olayım la :D

Yalıyorum hepinizi :D
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...

www.013-suikast.com

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Etekli gene şizofrene bağlamışsın anlaşılan :D Rowlar beni ne zaman savunmuş ? Her savaşda birlikte seni ezdiğimiz içinmi bunu ortaya atma ihtiyacı duydun ? Geçen Lodos klanında Rowxkomando Beni sawunmadı ben onu sawundum. Ama yaşlılığın ve karaktersizliğinin getirmiş olduğu bunalım senin bunu anlamana engel olmuş :)

O kadar ezik bir insansınki sözde 33 yaşında olgun bir insan diye tanıtır ama şurada 15-20 yaşındaki insanlar bile yemin ediyorum bu heriften daha olgun davranıyorlar. Oyundaki toplum tarafından itilen bir insansın. Eminim reel hayattada iş ve aile sorunların hat safada. Yanlız bunları oyuna yansıtarak çözemessin. Bence sen git psikolojik yardım aL ;)

Anlamıyorum sözde çok iyi bir adamsın ( tabi bu sadece kendine göre :D ) ancak gerek oyunda gerek forumda sergilediğin davranışları sokaktaki en cahil insan bile sergilemiyor. Bence bir lafı konuşurken o beyninde iyice bir tart.. ( Gerçi sende haklısın olmayan beyninde nasıl tartıcaksan :D )

Neyse uzun lafın kısası Sen son zamanlar herkesin hakkında asılsız atıp tutmaya iftiralar atmaya başladın. Oyunda gerek insanlık olarak gerekse karakter olarak (ws.. ) Ezilmeyi kabul edemeyip bu tür asılsız iddaları ortaya atıyorsun.

Bunun bir oyun olduğunu unutuyor sanki reel hayatının tümünü oyun içerisinde yaşıyorsun. Kendine çeki düzen ver oyundan uzaklaş sorunlarını başka yerlerde çöz sonra geri gel bana hak vereceksin.. ;)

Son kez. 'Allah Islah Etsin' diyorum. Konuya son yorumumdur.

İyi Forumlar...
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
quenT061
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen quenT061 »

Düne kadar bizde başkan olmaz, her üye bir başkandır, biz koyun değiliz ki yönetilelim diyorlardı BU GÜN BAŞKAN SEÇTİLER...

Düne kadar Ucube, Byrea vb. hırsızı arsızı savunuyorlardı BUGÜN İYİLERİN DOSTU KÖTÜLERİN DÜŞMANIYIZ DİYORLAR.

Sayı ve sevgi çerçevesinde oyun oynayacağız diyorlar BAKIYORSUN ONA BUNA HAKARET, İFTİRA, 3/5 KİŞİ BİR ARAYA GELİP TEK BULDUĞU LODOSLARA SALDIRMA VS. KP AÇLIĞI YAPIYORLAR.

Başarılar dilerim :D

Senin gibi loncamdaki bayanlaRa kendimi erkek qöstermeye calısmak onlaRı savunma bahanesi ile sanki cok qüzel

birşeymiş gibi bölqeden ,klandan millete küfür etmioruz kısada adam değilim de etekli...

Kmseye hakaret ettiqimiz yok iftira hic yok kendinle karıstırdn herhalde ;) ... Kıskanıorsun anlıorm qüncel

olmayalım die konunun kitlenmesi için tartısma yaratıosun :)

Tek bulduqumuz lodoslaRa değil senin gibi beyinsizleri kesioruz ve suna emin ol loncada kmsenin kp ye ihtiyacı yok

rütbelere bakabiLirsn .dd
GueNT
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Konuda tartışmaya yönelik yorumlar artmıştır. Row Loncası' nın linki altta belirtilmiştir. ROW Lonca yetkilileri konu başlıkları altında devam edebilirler.

İyi Forumlar.

Row Loncası Sayfası :[/color] viewtopic.php?f=32&t=56

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön