Çok uzun süredir bu oyunun içerisindeyim ve bir çok kez maden konusu bu şekilde gündeme geldi.
Ancak hiç kimse burda kendine pay biçmedi hep Yönetime laf söylendi.
Son zamanlarda Tılsım Sunucusunda çok uğraştık maden fiyatlarını düşürebilmek için.
Ancak bir çok kullanıcı karşımıza çıktı dikkat edin yönetici değil kullanıcılar karşı çıktı.
Biz dedik ucuz satalım millet hemen stok yapmaya başladı biz sattık birileri topladı.
Arkadaş millet aç gözlü olmuş Millet sabırsız olmuş bunu gören yok.
Sen satarken fiyat iyi alırken pahalı der herkes. Bırakın maden satın almayı gidin çekin.
Çekemiyorsanda çekene laf etmeyin.
Şimdi çıkıp Yönetici yalakaları diyecek Arkadaşlarada bir şey söylim.
Yönetimle olan tartışmalarım yüzünden açtığım 10. hesaptır bu.
İnsan keser gibi olmayacak...
Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?
yönetimin maden fiyatlarını piyasayı siz belirliyorsunuz demesi mantıklı ve son derece doğru. evet arz talep mevzu hepsi eğer sizler 20 m mavi diyene gülüp geçerseniz o madeni ederi kadar fiyata alırsınız. ama yok ben illa o ejderi üretecem son 4 mavi kaldı kaça bu 40 m alayım derseniz o piyasa düzelmez. harun haklı ucuza satalım diyip satarsınız bu rantı düşünen varlıklı oyuncunun eline gecer borsa gibi toplar senetleri topladıkça yükselir piyasa ve yüksek fiyattan piyasaya geri sürer. bizim bu noktada yönetimden tek talebimiz tüm sunucularda ortak bir fiyat politikası güdülmesi ve bu maden rantcılarının onune gecmek adına satıcılardan maden satılması onerisi yada plus paket satar gibi maden almak için özel paketler satılması olabilir yada maden sayısının artırılması. bu sekılde piyasası 10 m ise mavinin 10 da kalır paraya ihtiyacı olan piyasada 9 a satar. ama her sunucu aynı olur. gecen biri yazmıs 44m na menekşe aldım diye içim acıdı ya. (bazen 7-10 saat maden cekmiş biri olrak çıkan maden paha biçilmez benim için öyle 3-5 etmez yani) ama bu kadarda olmasın yazıktır.
o zamn sevgili yönetime şunu sormak isterim. bu şaheserler gelmeden önce nasıl bir güvercin gezindi ki sunucular üzerinde, (haber uçuranından) adam itemlerini ırtını zırtını satıp borç para bulup o zamnın piyasa ederi 750-1 m arası olan mavi topazını çekti piyasadan. buna bir cevap verin derim. diyeceksinizki ispatlayın... oyundaki hertürlü hata göz ardı edilebilir. büyük emekler veriyorsunuz bizleri eğlendirebilmek adına ama lütfen yardımcı oldugunuz kişilerin ağzı sıkı olsun ve ettiklerinizi bizlerin kulagına sokmasınlar. en azından buna dikkat edin ki bizlerde huzursuz olmayalım. haksız rekabetten dolayı.
iyi forumlar.
o zamn sevgili yönetime şunu sormak isterim. bu şaheserler gelmeden önce nasıl bir güvercin gezindi ki sunucular üzerinde, (haber uçuranından) adam itemlerini ırtını zırtını satıp borç para bulup o zamnın piyasa ederi 750-1 m arası olan mavi topazını çekti piyasadan. buna bir cevap verin derim. diyeceksinizki ispatlayın... oyundaki hertürlü hata göz ardı edilebilir. büyük emekler veriyorsunuz bizleri eğlendirebilmek adına ama lütfen yardımcı oldugunuz kişilerin ağzı sıkı olsun ve ettiklerinizi bizlerin kulagına sokmasınlar. en azından buna dikkat edin ki bizlerde huzursuz olmayalım. haksız rekabetten dolayı.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Konuyu hemen kapatmak için ve mağdur olanu susturmak için tek lafını ikvdestek bu ne ya maden ikvye çok önem veriyorsunuz oyuncuları çok seviyorsunuz birazda madenleri düzeltip çoook sevdiğiniz oyunculara yardım etsenize.IstanbulKartali yazdı:Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
Foruma bir bakın kaç adet konu açıldı sırf bu madenler için ama tınlayan yok. Biri çıksa saçma bir öneri verse yöneticiler "evet çok güzel öneri, öneriniz için tşk ederiz sayın xx" ama yıllardır yüzlerce konu açıldı şu madenler için tınlayan yönetici yok bu mu adalet bu mu oyuncuları sevmek?
Soru: Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?
Cevap: Ağlamayan bebeğe süt vermezler. Sizde çağırın bağırın YIKIN versinler illa oyun içerisinde çılınlık erek değil mi?
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Artık destek Linkinden Nefret Etmeye başladım 
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
İnanxDAVUT yazdı:Artık destek Linkinden Nefret Etmeye başladım
dediğine
katılıyorum!
:roll:
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
HarunYILMAZ yazdı:Çok uzun süredir bu oyunun içerisindeyim ve bir çok kez maden konusu bu şekilde gündeme geldi.
Ancak hiç kimse burda kendine pay biçmedi hep Yönetime laf söylendi.
Son zamanlarda Tılsım Sunucusunda çok uğraştık maden fiyatlarını düşürebilmek için.
Ancak bir çok kullanıcı karşımıza çıktı dikkat edin yönetici değil kullanıcılar karşı çıktı.
Biz dedik ucuz satalım millet hemen stok yapmaya başladı biz sattık birileri topladı.
Arkadaş millet aç gözlü olmuş Millet sabırsız olmuş bunu gören yok.
Sen satarken fiyat iyi alırken pahalı der herkes. Bırakın maden satın almayı gidin çekin.
Çekemiyorsanda çekene laf etmeyin.
Şimdi çıkıp Yönetici yalakaları diyecek Arkadaşlarada bir şey söylim.
Yönetimle olan tartışmalarım yüzünden açtığım 10. hesaptır bu.
İnsan keser gibi olmayacak...
Çok haklısın okadar toplantı yaptık bir şeye yaramadı sadece az daha dayandık okadar
<)
Gerçekten artık yazık desteğe 20 30 tane mail gönderdim 1 cevap geldi oda madenlere yapabilecek birşeyimiz yok diye böyle birşey olurmu gerçekten yazık 1 maden başında nerdeyse 24 saat beklıyorum gene cıkmıyor boyle işmi olur eskiyle aynı diyorsunuz ellemedik diyorsunuz ee eskiden 10tane cekerdik 1 tane çıkardı şimdi 100tanede 1 tane çıkmıyor nasl bir iş. Birtek ben yada bu konudaki arkadaşlarım maden sorunundan müzdarip değil oyunu oynayan insanların %80i bu konudan sıkıntılı. Millet bloklanır bakmazsınız millet sorunlarını söyler bakmazsınız Siz ne iş yaparsınız ayıptır sorması yeni bölge geleceğine siz bu sorunlara baksanıza Şimdi böyle söyledik diye ban yeriz atın banınızı oyunu oynayan 700bin kişi varsa 100bin kişisi bıraktı zaten diğerleride bırakmaya başladı siz yeni oyuncular kazanmaya çalışacağınıza daha çok oyuncu kaybediyorsunuz sunuculardaki insanlar hep aynı farklı biri yok oyunda. Siz böyle yapmaya devam edin insanların sorunlarına bakmayın.
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Menekşe elmas-sıbıryalı-akık-ganoderma-kızıl zumrut
Bunların fıyatları sınır 39 da 50 bındı ve max 5-6 çekışte cıkıyordu
Pekı buna ne dıceksınız ?
Bunların fıyatları sınır 39 da 50 bındı ve max 5-6 çekışte cıkıyordu
Pekı buna ne dıceksınız ?
Burasıqistanbul
son satirdaki sozlerin superdi ama anlayana isteSanatkarr yazdı:yönetimin maden fiyatlarını piyasayı siz belirliyorsunuz demesi mantıklı ve son derece doğru. evet arz talep mevzu hepsi eğer sizler 20 m mavi diyene gülüp geçerseniz o madeni ederi kadar fiyata alırsınız. ama yok ben illa o ejderi üretecem son 4 mavi kaldı kaça bu 40 m alayım derseniz o piyasa düzelmez. harun haklı ucuza satalım diyip satarsınız bu rantı düşünen varlıklı oyuncunun eline gecer borsa gibi toplar senetleri topladıkça yükselir piyasa ve yüksek fiyattan piyasaya geri sürer. bizim bu noktada yönetimden tek talebimiz tüm sunucularda ortak bir fiyat politikası güdülmesi ve bu maden rantcılarının onune gecmek adına satıcılardan maden satılması onerisi yada plus paket satar gibi maden almak için özel paketler satılması olabilir yada maden sayısının artırılması. bu sekılde piyasası 10 m ise mavinin 10 da kalır paraya ihtiyacı olan piyasada 9 a satar. ama her sunucu aynı olur. gecen biri yazmıs 44m na menekşe aldım diye içim acıdı ya. (bazen 7-10 saat maden cekmiş biri olrak çıkan maden paha biçilmez benim için öyle 3-5 etmez yani) ama bu kadarda olmasın yazıktır.
iyi forumlar.
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ayrıca "Madenler Konusunda Yapıcak Birşeyimiz Yoktur" Diyen bu sevgili yönetime sorabilirmiyim o zaman bu oyuda Reçeteleride biz mi yaptık..
En basit bir örnek vericek olursak..
Örneğin; "Arsenikli Rünlü Balyoz" reçetesinde hiç dikkat ettiniz mi 6 ADET ÇIBAN YOĞURDU(Çıban Yoğurdu reçetesi 3 Budaksız Abanoz, 3 Dört Yapraklı Yonca) istiyor.. İnsaf diyorum bu kadarda acımasızlık olmaz Asab-ı Keyf Bile 3 Çıban Yoğurdu istiyor. Acaba o Arsenikli reçeteleri yazan kişi hangi akla mantığa dayanarak 6 Adet Çıban yoğurdu yazdı merak ediyorum..
Bu sadece bir örnekti ve bunu vermemdeki amaç sevgili yönetimimiz madenler konusunda yapıcak birşeyimiz yok demesine karşılıktı. Siz reçeteleri isteyebildiğiniz kadar çıkması en zor madenleri isteyin sonra bizim yapıcak birşeyimiz yok diye sıyrılın aradan HELAL OLSUN..
Oyuncu Kaçırmak İçin Elinizden Gelen Herşeyi Yapıyorsunuz...
NOT: "İstersen Oyunu Bırakabilirsin" gibi saçma ve mantıksızca yorum yazanlar için söylüyorum HERKESİN KENDİ ÖZGÜR FİKRİ'dir. O yüzden kimse öyle saçma yorumlar yazmasın lütfen...
En basit bir örnek vericek olursak..
Örneğin; "Arsenikli Rünlü Balyoz" reçetesinde hiç dikkat ettiniz mi 6 ADET ÇIBAN YOĞURDU(Çıban Yoğurdu reçetesi 3 Budaksız Abanoz, 3 Dört Yapraklı Yonca) istiyor.. İnsaf diyorum bu kadarda acımasızlık olmaz Asab-ı Keyf Bile 3 Çıban Yoğurdu istiyor. Acaba o Arsenikli reçeteleri yazan kişi hangi akla mantığa dayanarak 6 Adet Çıban yoğurdu yazdı merak ediyorum..
Bu sadece bir örnekti ve bunu vermemdeki amaç sevgili yönetimimiz madenler konusunda yapıcak birşeyimiz yok demesine karşılıktı. Siz reçeteleri isteyebildiğiniz kadar çıkması en zor madenleri isteyin sonra bizim yapıcak birşeyimiz yok diye sıyrılın aradan HELAL OLSUN..
Oyuncu Kaçırmak İçin Elinizden Gelen Herşeyi Yapıyorsunuz...
NOT: "İstersen Oyunu Bırakabilirsin" gibi saçma ve mantıksızca yorum yazanlar için söylüyorum HERKESİN KENDİ ÖZGÜR FİKRİ'dir. O yüzden kimse öyle saçma yorumlar yazmasın lütfen...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...