Çalınan Karakterlerimiz için Yapılan Pazarlık .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çalınan Karakterlerimiz için Yapılan Pazarlık .

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

Ağır küfür ve hakaretler silindi. Forum hesabınız yakıldı.

[GM]Nocomment
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim ben bu oyunda senelerimi tamamladım benden eskisi varmı bilmiorum bir çok kardeşim bir çok abim ablam hatta en içten baba bile dediğim insanlarla aynı ortamda bulundum bu oyun benim için ayrı bi dünya gibiydi yeri geldi insanları yönettim yeri geldi büyüklerimi dinledim mümkün olduğunca kimseyi üzüp kırmamaya çalıştım süekli görüşüp telefonlaştığım bi çok arkadaş elde ettim abilerim oldu senelerce plus alarak bu oyuna katkıda bulundum.. Yakamoz loncası gibi saygı değer bi loncada ilk üye olarak sonra başkan olarak görew aldım ... Herkes herşey çok güzeldi çok iyiydiniz arkadaşlar bir çok şeyi beraber öğrenip paylaştık eywallah Allah hepinizden razı olsun..... Hakkım varsa Helal olsun sizden yana varsa tek ricam helal etmeniz ... şuan netim kapalı o çaldırdığım çarlarıda sildirmiyorum belki çalan arkadaş verir diye belki bi umut ama şunu okusun zaten oyuna girmiorum ama şu msn emi versin tek ricam odur karakterleri veremezsin zaten biliorum oyuna bağlanmışsın ... Msn adresimi verirsen helali hoş olsun oyunuda kaldırıcam pcden istediğin gibi oyna kardeşim hakkınla .... son olarak destek ekibi ve ttnet müşteri hizmetleri içinde teşekkür ediyorum her ikisinede destekçi oldum ama dar günümde malesef karşılık göremedim destek ekibi ve ttnette yapıcakları birşey olmadıklarını sölüyorlar bunca kanıt olmasına rağmen herkesten Allah Razı olsun arkadaşlar bu konuya yorum yapan herkesten Allah razı olsun.... En yakın zamanda gerekli hukuk işlemleri için görüşme başlatıcam o msn geri alana kadar ...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

kuccukhusam1 yazdı:Tek sölüyeceğim şey bu olay benimde başıma geldi, ve ikv destek e büssürü mesaj yolladım sonunda cevap geldi ve şöle yazıyordu.
Üyeliğinizin kullanıcı adı ve şifresi size aittir ve sizin sorumluluğunuzdadır, msn den mail den, oyun ici dialoglardan kimse ile bu bilgilerinizi paylaşmayınız, aksi taktirde bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yoktur.
+1 Aynısı Benım başıma geldı herzamankı gıbı aynı CümLe :)
Bu arada Geçmiş oLsun Biraz Geç oLdu Jeton yenı Düştü :)
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Kardeşlerim hepinize sonsuz teşekkür ederim eywallah hep yanımda oldunuz ben sırtımı yaslıycağım ve arkama bakmıyacağım kişileri tanıorum hepinizden Allah razı olsun fuardada tanıştık bi kaç kişi ile onlarada teşekkür ediorum eywallah kardeşlerim :D Bu arada Gm Nocomment e-posta adresim çalındığı için şifremi değiştiremiorum yoksa çoktan almıştım charımı bilemiorum hiç yapılacak bişey olmaması beni endişelendiriyor hem İKV destek ve SOBEE hemde TTNET adına ciddi şüphelerim var bu kadar elinizin kolunuzun bağlı olması ve yapılacak bişeyler bulunamaması beni endişelendiren en büyük unsur geede teşekkür ederim
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

ÖnceLikLe bize ve bu konuya destek çıkan arkadaşLarımıza çok teşekkür ederim. Eren kardeşim biz ve İkv destek ekibi yanında sakın pes etme biz etmedik sende etme. Zaten ikv destek ekibi fuar nedeniyLe yoğundu şimdi dahada çok konuya özen gösteriLeceğine inanıyorum.

Belaxtube Belaxbattle Belaxbaytar çarını kuLLanan kişi forumu okuyosan Bu konuyu iyi takip et ve çarLardaki son günlerini iyi değerlendir. Çünki yakında çarLarı aLcaz :lol: çok yakLaştık :mrgreen:

Eren benim teLi bi kere çaLdır :D

ChatLaqs Belax..... Chatlaqss Samsunspor
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
DequeL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Rulers Of The World

Mesaj gönderen DequeL »

Bilmiorm İlqinizi Çekermi Ama Arkadaşımın Çarındayken Belaxbattle pm attı (yaklaşık 3-4 ün önce ) Dedi Arkadaşım Canbazz serkana plus satmışsın banada plus satıcakktın daha satmadın filan bi şeyLer dedi Canbazzı biliyorsunuz neler dediklerini hakkında Neyse. Canbazz öNcEdende arkadaşıysa yanlış yazmış olucam ama bilqilendirme yapmak istedim .
Birde Belaxbattle çarlarına üzüldüm o kadar emek verdiğin oyun 10 dk kada silinip gidior :?
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

KraToSs yazdı:
kuccukhusam1 yazdı:Tek sölüyeceğim şey bu olay benimde başıma geldi, ve ikv destek e büssürü mesaj yolladım sonunda cevap geldi ve şöle yazıyordu.
Üyeliğinizin kullanıcı adı ve şifresi size aittir ve sizin sorumluluğunuzdadır, msn den mail den, oyun ici dialoglardan kimse ile bu bilgilerinizi paylaşmayınız, aksi taktirde bizim yapabileceğimiz hiçbirşey yoktur.
+1 Aynısı Benım başıma geldı herzamankı gıbı aynı CümLe :)
Bu arada Geçmiş oLsun Biraz Geç oLdu Jeton yenı Düştü :)
Neyin JEtonu düştü anlamadım ama, İkv destek in hiçbirşey yapacağını zannetmiyorum burda ben varımi canlı örneğim.
Hiçbirey yapmadılar sadece o mesajı attılar
Kullanıcı avatarı
eNDLesSLove
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eNDLesSLove »

Bende hiç zannetmiyorum bişey yapcaklarını onlarn işi carlara plus yukleyene kdr bnce :) gerisi kmsenn sorumlulugnda değil sanırm.üzüldgm seyde bugun bnm carımda çalnsa yarn aynı muameleyi görcem demekki emeklermize yazk hersey ortada kmse ilgilenp carı geri alamıyor.adam oyunda çalntı carla gununu gun ediyo ama elimiz kolumuzu baglı emeklere yazk gercekten bu kdr kanıt var kmse kılını kıprtdatmıyor. böylede hrszlara gun doğuyor tabiki.parasnı gectm zmnmızı harcıyoruz biz bu oyunda o carlar için harcanan zmn nolcak bunun hesabını km vercek acaba mrk ediyorum üstüne basa basa da yazıyorum lütfen ilgilenin su carlarla artk..yada oyunda ugrasılan emekleri geri vern bakalm verebliyomusunz..

**YakamoZxaiLesi**
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!

YaKaMoZx aiLeSi ;)

www.yakamozloncasi.com
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

GünceL :arrow:
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Sabır :idea:
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>

“Genel Sohbet” sayfasına dön