DereBeyi TeşkiLatı Açılmıştır.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Re: DereBeyi TeşkiLatı Açılmıştır.

Mesaj gönderen TheRiamax »

İlginç ve güzel bir çalışma olmuş. Başarılar dilerim hayırlı olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Öncelikle hayırlı olsun , başarılar.

Düşünce hoş ve çok güzel , sunucuda ki yardımlaşmayı körüklemeyi düşünmek çok güzel bir davranış.
Eğer Tılsım ı bırakmış olmasaydım benim ismimide listeye yazmanızı isterdim , yardımlaşmayı bende çok severim.

Her şey gönlünüzce olsun.
Birlikteliğiniz güçlü , dostluğunuz bozulmaz olsun...
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thexwanted »

Civra yazdı:Valla komik ve keyifli adamlarsınız :)
Birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama ne yapmak istediğinizi anlamıyorum :)
Öncelikle isminizden başlıyalım. Madem iyi birşeyler yapmak amacınız Derebeyi iyi bir isimmi sizce? Nedir derebeylik?
Derebeylik ; özellikle batı avrupa'da toprağı ve üzerinde yaşayan köylüleri tek bir kimsenin malı sayan orta çağ siyasî düzeni, feodalite.. Yani zulum eden kişi anlamında kullanılır.

Her iki klanada yardım edeceğiz diyorsunuz. Bunu biraz açarmısınız, nasıl bir yardımdan bahsediyorsunuz.
-Kenana veya junona giderken yanınıza hiç tanımadığınız oyuncuları alacakmısınız?
-Kadim Hidra görevine yardım edecekmisiniz?
-Oyuna yeni başlamış kimseleri bulup onların görevlerine yardımmı edeceksiniz?
-Şaheser üretmekte zorlanan arkadaşınız olmayan kimseleremi yardım edeceksiniz?

Bunlar basit herkesin aklına gelebilen sorular. Yardımdan kastınız nedir? Yoksa 3-5 arkadaş bir araya gelip bizde buradayız demekmi amacınız. Yoksa bölgeden veya klandan bir anlaşmazlık çıktığı vakit doğru olup olmadığını incelemeden, benim arkadaşım diyorsa doğru diyordur mantığı güderek diğer tarafa yüklenmekmi amacınız.
Yoksa oyunun gelişiminde bizde bir katkıda bulunalım bunun için neler yapmak gerekiyor bunun için bir araştırma yapalım diyerek forumda veya desteğe mailler göndererek bir kamuoyu toplamakmı amacınız. Oyunun gelişimi için forum sayfalarında açılan konulara destekmi amacınız.

Neler düşünüyorsunuz? Bunları bizimle nezaman paylaşacaksınız? Biz önce teşkilatlandığımızı hele şu forumda yazalım sonra ne yapacağımıza karar veririzmi diyorsunuz?
Bunları detaylandırırsanız sevinirim.

Kalın sağlıcakla, iyi oyunlar.

Arkadsım cok guzel yaklaşım.
Derebeylık sıstemi zulum eden anlamında deıl Aslında bu isim bu oyuna oldukca uyan guzelbir İsim.
Tanımı bıraz soyutlaştırırsan. Ne anlatmak ıstegınmı anlarsın.
Misyonumuz var ama degiştirıp degişk seylerde orataya cıkara bıliriz .Her keze yardım ederbılırz gucumuzun eriştıgı kadr. Her ne olursa olsun (Ama saygılı İnsan olmak kayıdesı ile).Her zaman Birliktelıkten yanayız.

Olur da düzen bozulursa suanki isimlerden cıkan olursa. Ben kendım hertulu Yardım edecegim.(Gucumun yetıgı kadar) Bir pme bakar hersey.

Ben anlamam bu tarz seylerden Tatrışma deılde bıraz yonlendırme yaparsanız dhaa ıyı olur. Söyle olsa daha ıyı deılmı gıbısınden yorumlarınzı yazarsanız. Degerlendırırz bızde misyonumuzu ayarlarız.

Lonca ile alaksı yoktur....! Klanda farketmez.

Iyı froumlar..
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

adamlar ortaçağ avrupasına geçiş yapıyor

:) toprak ağası hepsi
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

kasaphasan06 yazdı:adamlar ortaçağ avrupasına geçiş yapıyor

:) toprak ağası hepsi

ahahhahaha :D :D :D Papax diyede bir oluşum açılsa çok tatlı olur :)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Tışte Boşşş
Noktalamalı Küfürler Yazıp Argo Konusan Şahıslardan Hiçbirşey Beklemeyin
Birde Oraya Yazılan Kablamalara Bakın Hele Bakınız Tam Bir Düzenbaz
İsim Verip Rencide Etmek İstemiyorum Baş Harfi efkar (o bir cocuk)
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

hilalxxfenomen yazdı:İsim Verip Rencide Etmek İstemiyorum Baş Harfi efkar (o bir cocuk)

:arrow: :!:
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Ne kadar güzel damga koyuyorsunuz. Konuşmak, el aleme kir leke sıçratmak, onları aşağılamak ne kadar hoş bir durum değil mi? Belki bi hataları olmuştur zamanında bilemicem ama tövbe edenin elinden tutmak varken "SEN AŞAĞILIKSIN! SEN İYİ BİRİSİ OLAMAZSIN! SENİN YAPTIĞIN VE YAPACAĞIN HER ŞEY SAÇMADIR!" diyemezsin arkadaşım di-ye-mez-sin!!. Adamlar ne kadar güzel düşünmüşler, tılsım için bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, onları tebrik etmek yerine tartışma çıkartıcı iğneleyici laflar sarfetmek hoşunuza mı gidiyor? Fakat şunu farkettim : hiç düşünmüyorsunuz ki belkide dalga geçtiğiniz, küçük düşürmeye çalıştığınız insanlara muhtaç olacaksınız.
Arkadaşlar 3 düşünüp 1 söyleyin, hatta gerekirse susun.
Şunu lütfen unutmayın "Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir!"

Civra;
Zamanında projeler yapmak istedin, destek olduk. Projelerin faaliyete geçemedi, bizde daha güzelini yaparsın dedik yine destek olduk. Sen yardımlaşmak, birlik ve beraberliği kurmak için bu projeleri yaptığını söyledin, ayakta alkışladık. Bunların dışında sana köstek olanlar da oldu tabiki olmadı değil. Ama şu var ki seninle hiç kimse proje yaptın diye dalga geçmedi. Eksiklerin oldu. Bunları sizlerin önerileri ile daha verimli hale getiricem dedin herkez fikrini söyledi. Şimdi sen kalkıpta yardımı amaçlayan bir gruba eleştirici yazılar nasıl yazarsın be adam? Çok gözüne batan yanlış olan birşeyler varsa edebinle, adabınla, düzgün, alaysız bir şekilde söylesen çok mu zorlanırsın? Zorlandığın yer olursa ben yardımcı olurum sana..

Kişisel yazmak istemiyordum ama bu arkadaşın yazılarına destek çıkanları gördüm. Ayıp!
"Hiç kimse emeklemeden yürüyemez. Ortada bir amatörlük varsa kimse annesinin karnından prof. doğmamıştır."

Yanlışım varsa afedersiniz..
Alay edercesine yazılar yazacaksanız lütfen yorumunuz kendinize kalsın. Eksik gördüğünüz yanlar varsa paylaşın.
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Ana avrat küfür edip ahkam kesip milletin lonca sayfasına yazıp terbiyesizlik yapıp özel iletişim (msn) adresinden hesap sorup sen kimsin vs vb cümleler kurabilen bir kişi sorumluluğunu üstlendiği oluşumlarla bunlar gerçekleştirilemez ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

RuTkaY yazdı: Belki bi hataları olmuştur zamanında bilemicem ama tövbe edenin elinden tutmak gerekir.
Hüseyin abicim ;)
Resim
..
.\.Emre./.

“Genel Sohbet” sayfasına dön