İkv desdek

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
asilaz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv desdek

Mesaj gönderen asilaz »

Ne şansından bahsedıyosunuz adamda plus yok bısey yok oyuna oylesıne gırıyor tek cantada takılarını alıp zıkıyor mıgrattan zırhını alıp cıkıyor kasamda 250 madalya var bunun 50 mıgrattan gersı sıgınaktan ve sınırden yere attıgım madalyalar ayrı ben gunde 4 kez 5 kez sıgınak yapıyorum her defasında madalyayla cıkmak zoruma gıdıyor gunde 8 saatımı sıgınag averıyorum hala ıtem yok neymıs sans faktoru cozemedım :S:S:S
İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaHaLixJuLy (^)Ejder asa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ANARRES (^)Ecel getiren-(^)Latif Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ KHoLPaSHaLixEzRa (^)asab-ı kehf Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Japonn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Japonn »

selamlar
aslında bu durum tamamen oyuncuların kendisinden kaynaklanıyor aşırı hırs yuzunden nedenını söyle izah edeyim merak edenlere istanbul kıyamet vakti evrenıne gelen son eklenti olan mıgrat ve sıgınak grup bölgeleri ve bundan bi öncekı eklentı olan kadım hidra eklentisi ve buna mutekabilen gelen ejder asa ecel getiren latif ve asab ı keyf gibi saheserlerın oyun içinde cok fazla ihtiyac duyuluyormuş hissi oyuncuları tamamen bencilleştirmiştir sankı bu saheserler cok fazla gereklıymiş gibi her grub bölgesinde bu saheserlerden bulunan oyuncu oyunda sankı farz olmuş bu camianın eskı oyuncuları aslında bunların pekte fazla işe yaramadıgını bilirler bu durum karsısında dogal olarak her oyuncu bu bölgelerde bulunmak için bu saheserleri üretmek için buyuk caba sarf ediyor ki oyunda her oyuncunun en az bir karakteri bir madendedir durum madene gelınce ihtiyac duyulan madenlerın fiyatı asırı derece yukselıyor ve buna yöneticilerden bir çare beklenıyor bu tamamen düşüncesizce konusmaktır eger bir madenı örnegin menekse elması 30 milyondan alma sen almassan o satamaz satamazsa zaten fiyatını düşürür ve fiyatlar bu oyunda hep böyle düşmüştür ve bu herseyde böyledir aslında ŞANS faktöründen şikayetci arkadaslar var kımısı diyor kı bn su kadar mgrat yaptım hiç bir sey düşmedi + plus paketimde var peki arkadaslar sorarım size bu oyunda plus paketine sahip oyuncular kadar oyuncu var saheseri olan kadar olmayanda var EN ÖNEMLİSİ BU OYUNDA BELKIDE MIGRAT VE SIGINAK HENUZ GÖREMEMİŞ YADA KENAN YADA JUNONU HİÇ GÖRMEMIŞ OYUNCULARIMIZ VAR SORARIMIZ SİZE SİZ BUNLARDAN YAKINIRKEN O OYUNCU KARDEŞLERİMİZN HİÇ MI HAKKI YOK SAHESERE ZIRHA ?...
Ve bunun suclusu yönetimmş gibi yonetime asırı baskı var kaldı ki yonetim olmasa mıgrat ve sıgınak olmazdı o zaman madalyan bile olmazdı bu bir gercek sadece konuyu acan arkadasa sunu söylemek istiyorum benı yanlış anlamasın ne oyunculardan yanayım nede yönetimden EGER Kİ 10. SEFERDE BU BÖLGELERDE ÜSTÜNÜ TAMAMLASAYDINIZ BU KONU YINEDE ACILIRMIYDI ?
Dün neydim
Bugün neyim
Yarın ne olacagım
...
Kullanıcı avatarı
66sfenks66
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen 66sfenks66 »

Şans meselesi
Kullanıcı avatarı
Sonxquit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxquit »

6 adet charim var hic bi charimda zirh yok.. ne kadar sansizmisim ben bea =)
Resim
* HAYATIM = KIZIM *
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

RedsxLine yazdı:Arkadaşlar öncelikle haddim olmayarak size bir hatırlatmada bulunmak isterim. Sizin yönetimdeki eleştirdiğiniz insanlar sizden çok önceleri oyuna başlamış veya sizden çok daha bu oyunu seven kişiler. Yüzde yüz diyemesek de yüzde 90 dan daha fazla kişiden daha eski ve vefalı oldukları kesin. Ve bu sevgi karşılığında sizden daha az bu oyunu oynamayı göze alarak bütün gün kendilerini dert ve sorun çözmeye adıyorlar. O nedenle buradaki her kişinin ayrı bir görev dağılımı olduğunu bilmeniz ve insanların görevleri yüzünden bu ilgili bu ilgisiz diye de sınıflandırmanız ayrı bir haksızlık.
En basit bir örnek olarak ban yiyen veya susturulan arkadaşlar kendilerine gelen cezalardaki şikâyet rakamının milyonlarla belirtildiğini unutmasın ve bunun yüzde birinde bile hata yapmanın ne kadar büyük bir rakama tekabül ettiğinize hesaplarsınız elbette.
Gelelim maden ve item düşürme şansına. Her yaştan arkadaşın anlayabileceği şekilde izah edersek. Bir maden veya item diyelim ki yüzde bir ihtimalle düşüyor. Siz her madeni çektiğinizde veya torbayı düşürdüğünüzde bu şans faktörü bilgisayar tarafından devreye girer. Bunu çok basit bir çarkıfelek oyunu gibi düşünün. Bir çarkılefekte yüz tane dilim olsa ve sadece bir dilimde saf maden yazısı olsa size o madenin üst üste düşme olasılığı da vardır. Asla düşmeme ihtimalide vardır. Bu tamamen şans faktörüdür ve oyun içinde 10 saatte bir saf çıkar veya 60 tane de bir saf çıkıyor gibi hurafeler tamamen uydurmadır. Bunu böyle nitelendirin ve maden çektiğinizde veya torba düşürdüğünüzde bir çarkıfelek döner ve her seferinde şans sıfırdan başlar. Bunu yapan bilgisayarda size bu çocuk on saat burada oturdu yâda 100 defa torba düşürdü diye de acımaz ya da duygusal davranmaz.
Kısaca olasılık dahilinde sık sık çıkma olabileceği gibi hiç çıkmama ihtimalide vardır. Matematik dahilinde olan bir konu nededi ile insanları eleştirmek çok tuhaf ve acımasız olur. Üstelik bu şans tamamen de size ait ise .
Demiyorum ki eleştirmeyim. Ben ki bu forumda defaatle eleştirilerde bulunmuş biri olarak sadece her şeyin bir yolu yordamu bir üslubu ve tarzı vardır. Sadece bunların farkında olmalısınız. Unutmayın hak aramak bir kabiliyet işidir. Doğru şekilde istemek ve derdini anlatabilmekte öyledir. Siz yaşınızın altında yâda akıl tekniklerinin dışında eleştiri yaparsınız buda çok açık bir şekilde belli olur Kale alınmama ihtimaliniz olsa bile unutmayın bu sizin hatanızdandır..
Bir konu anca bu kadar iyi izah edilebilirdi.
Tebrik ve teşekkür ederim!
Kullanıcı avatarı
Selcuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Selcuk »

ben Derliyim Sanırdımkendimi Ama MeranDa benden Daha Derlilerde varmış YapıLan Tüm Yorumlara
Ayrı Ayrı Teşekürler Ama Bu işin Nasıl olcagını BilmiyoRum Tek Bilgim Şey Meran Ve ikV geneli Böyleyse yakınDa
Bu Oyunda Cok Kıyım Olur SaDece Bir His bu Ama Gercekden Oyundan Sogudum bUnu İYi biliyorum
O yüzden Şimi;Dien Tüm arKadaşlara Bol Şanslar Dİlerim

Dreamteamxdadal XDadalogluxşifax Xxxdadalogluxxx

“Genel Sohbet” sayfasına dön