DOST LONCASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: DOST LONCASI

Mesaj gönderen Sfenks »

Ben Beyazmai kadar incitmeden suya sabuna dokunmadan yazılar yazamam . yazdığım zaman siler atarım. o nedenle daha az yazar daha çok kızarım. beni bu güne kadar bu loncada tutan şey sadakatimdir . bundan sonrada beni bu loncada tutacak olanda sadakatim olacaktır. Bizler yanlış seçim yapmadık. birlikte hareket edebileceğimiz kimseleri değil dost olabileceklerimizi seçtik. hiç kimseye özenmedim hiç kimseyi kıskanmadım .örnek almayı değil örnek olmayı benimsedim. Dost Loncasını Tüm tılsım kabullendi. saydı .. sevdi .. güvendi... Bu saatten sonra bu loncadan çıkacak olanı siler atarım .. Benim için Dost loncası okyanus içinde bir gemidir. Bu gemiyi en son terkedecek olan benim. kim giderse gitsin umurumda değil..
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
Esrar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Esrar »

Dostlarım sakın yanlış anlamayın emrullah loncadan ayrıldı diye ona özendiğimi sanmayın artık yolun sonuna geldik doğru düzgün lonca üyelerinden oyuna giren yok kimseyle hasret gideremiyoz eskiden olsa bitter ve metin abi vardı onlara derdimi anlatırdım onlarda bana yardımcı oluyorlardo onlar olmadan bu loncada kalmamın hiç bi anlamı yok her zaman dostuz bilin bunu :P
Kullanıcı avatarı
asmera
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen asmera »

Resim
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ayhilal »

Sfenks yazdı:Ben Beyazmai kadar incitmeden suya sabuna dokunmadan yazılar yazamam . yazdığım zaman siler atarım. o nedenle daha az yazar daha çok kızarım. beni bu güne kadar bu loncada tutan şey sadakatimdir . bundan sonrada beni bu loncada tutacak olanda sadakatim olacaktır. Bizler yanlış seçim yapmadık. birlikte hareket edebileceğimiz kimseleri değil dost olabileceklerimizi seçtik. hiç kimseye özenmedim hiç kimseyi kıskanmadım .örnek almayı değil örnek olmayı benimsedim. Dost Loncasını Tüm tılsım kabullendi. saydı .. sevdi .. güvendi... Bu saatten sonra bu loncadan çıkacak olanı siler atarım .. Benim için Dost loncası okyanus içinde bir gemidir. Bu gemiyi en son terkedecek olan benim. kim giderse gitsin umurumda değil..

Eyvallah abi sen sil bizleri ama unutma ben sadece lonca için dost değildim......
Anlayışından dolayı tşkler .......

REALXÇIĞLIK
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
DostxYadigarBey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DostxYadigarBey »

DENEME tlf dan baglaniyom
Kullanıcı avatarı
kabusxasabidj
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kabusxasabidj »

Deneme cafeden baglanıyorum :)

Kabusxasabidj
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu

BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kullanıcı avatarı
DostxYadigarBey
İskele Babası
İskele Babası

slm yenibaskanımız loncanın artık savasdır secımle gelmısdır ısdemedıgı halde onu secmısızdır ama duyduguma gore bazı loncamızdakı ınsanlar onu baskan olarak ısdemezmıs onu ısdemıyenı bız hıc ısdemeyız hem once toplantıya bı gelıp katılacak fıkrını soyleyecek ondan sonra ısdemıyom dıyecek baska bı yerde bu konuları konusmuyacak zaten yakında loncamızda son seklını alacak
Kullanıcı avatarı
DostxYadigarBey
İskele Babası
İskele Babası

BU ARADA BASKANLIK ISTENMEZ VERILIR BIZ COGUNLUK SAVASI UYGUN GORDUGUMUZDEN ONU BASKAN YAPTIK METIN ABIDE LONCAMIZIN KURUCUSU OLUP HERZAMAN FAHRI BASKANIMIZDIR
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

***DOST LONCASI BUNDAN SONRA KATILIM , PAYLAŞIM VE DOSTLUK-ARKADAŞLIK BAĞLAMINDA AŞAĞIDAKİ KADROSU İLE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR...

***DOST LONCASI BAŞKANI VE ÜYELERİ GEREK GÖRDÜKLERİ VE ONAYLADIKLARI TAKDİRDE BU LİSTEDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAKTIR...

***BUNDAN ÖNCE BİZİMLE BİRLİKTE YOL ALMIŞ OLAN DOST LONCASI ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ...

Dostxpetrocelli- Kurucu
1-Dostxpervane- Başkan
2-Dostxsfenks
3-Dostxyadigarbey
4-Dostxsedat
5-Dostxasmera
6-Dostxredsonya
7-Dostxasiusta
8-Dostxmagicgirl
9-Dostxstilist

Bu liste dışında "Buradan tarafımdan açıklanmadığı sürece" hiç bir Dost Loncası üyesi bulunmamaktadır...
Loncamıza alım yoktur..
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
DostxYadigarBey
İskele Babası
İskele Babası

Slm acil olarak istanbula gitmem gerektiginden birkac gun aranizda bulunamayacagim pazar gunu toplanti olursa yetisebilirsem aranizda olmaya calisacagim kendinize iyi bakin dostlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön