Thexwanted yazdı: destege yazdıgın andan ıtıbaren senın sorunn deıl onalrın sorunu oluyor bu durum...
sen gerekenı yapmışsın oyun hatasını bıldırmışsın .
zaten senın uzerıne dusende budur. :roll: destege bıldırırsın onlar gerekenı yapar.
sorun senın deıl onaalrındır artık...
İyi forumlar...
İşte bende bunu anlatmaya çalıştı
Yaw günde sadece bir kere mi kesiliyoruz biz acaba? HATA var ve gmlerin konuya bakabilmesi için konu açıldı çünkü sunucxumuzda bildiğiniz üzere yönetici nadir görülüyor.. Oyun hatası olduğunu BİLE BİLE böyle 3*5 kp için entresan davranışlar içine giren kişiyi foruma göstermek hoşumuza gidiyor..AlpAykan yazdı:YA vala yazmıyım şöyle konulara diyorum ama gelde yazma.
Arkadaşlar , daha kaç kere söylemem gerek , hepiniz koca adamlarsınız demi , ee o zaman hala niye ,
oyunu oyun gibi oynamıyorsunuz.
Ya o kadar kestim kesildim , bir kez bile gelip burada böyle safsata bir konu açmadım.
Beyler , bayanlar , oyun ve forum kurallarını okumadan yorumlarda bulunmayın.
Belli ki oyun hatası , başvurulması gerekenler GM ler ee daha ne telaş içindesiniz anlamadım.
B ırakın Allahınızı severseniz , millet evine ekmek götürme derdinde siz hala oyunda oyun tutturmuşsunuz.
Azıcık düşünüp öyle hareket edin.
Daha ne diyeyim bilmiyorum , söylemekten yoruldum ama siz söyletmekten bıkmadınız....