O çok korkutuğunuz hidra yanlış hatırlamıyorsam beta döneminde bir hata yüzünden farelerin yerine gönderilmişti (=
Yani onlarca fare yerine onlarca hidra vardı .
İKV ESKİDEN 50 LWL Dİ (İŞTE RESİMLER)
Re: İKV ESKİDEN 50 LWL Dİ (İŞTE RESİMLER)
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
ORHANBEY yazdı:Resimler Photoshop değil.BALiSTiK yazdı:ah ah photoshop nelere kadir
Resmi Çeken Başka Bir Karaktergoktanri yazdı:MAŞAALLAH YETENEK DİZİLİMİ SAVAŞÇI OLAN BÜYÜCÜ)
İlgili resimler İkv nin tanıtım ekran görüntüleri arşivinde bulunan EKran görüntüleridir.Cellat Satırı , Kafa Koparan vb. itemler daha önceden /29 Seviyelerde/ de vardı.Bunlar oyunculara 49 seviye güncellemesi ile sunuldu.Farkedersiniz kiZwartan oyun gmsi değil {Dev} kademesindedir ki Dev in anlamı Developer oda Türkçe Meali Geliştiri / Yazılımcı anlamındadır.Yani Zwartan oyunu yazan kodlayan kişilerdendir.Muriscoyagmao yazdı:Bu Kişiler Normal Oyuncu Değildir...Bu Kişiler [GM] ' dir.
fotoğrafın başka bir kişi tarafından çekildiği doğru da eskiden savaşçılar büyücü yeteneklerini kullanabiliyordu . Bunu labirentten çıkan savaşçıya göre Fiziksel hasar ve buz hasarı veren itemlerden anlayabilirsiniz.Aynı şey şifacı için de geçerli. Bunu da belirtelim..
İyi Eğlenceler
fotoğrafın başka bir kişi tarafından çekildiği doğru da eskiden savaşçılar büyücü yeteneklerini kullanabiliyordu . Bunu labirentten çıkan savaşçıya göre Fiziksel hasar ve buz hasarı veren itemlerden anlayabilirsiniz.Aynı şey şifacı için de geçerli. Bunu da belirtelim..

- flash
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Illturkeyllı
Eskiden GM'ler 50 lvl di bende hatırlıyorum hatta bir tane büyücü GM vardı adını şu an hatırlayamadım Eminönünde görmüştüm onu ilk defa bayağı garibime gitmişti
adını hatırladım Abura idi 

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞
WalTRaN yazdı:sizde olmasanız biz bu forumda kime güleceğiz bilemiyorum 50 lvlmiş huhaha :mrgreen:
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
evet anlatım size onları ceken Zwartan sobee çalışanı diyebiliorum.
ve o fotolar oyun tanıtımı için cekilmiştir eskiden LVL 'ler kaçtı ???*
eskiden çok eskiden lvl'ler 25 'di hatta söle bi ismim vardı TErMİNNATOR__5556_TR Di karekter ismim sonra
tabi bu turk nıck ler kısacası tüm karekterler silindi 29 oldu LVL 'ler sonra labiret geldi sadece yöneticiler girebiliyodu
zembekoglu o zamanları çok iyi anlatabilir. snra meteor eklentsi geldi lvler 39 oldu snra 49 : vb
eskiden çok eskiden lvl'ler 25 'di hatta söle bi ismim vardı TErMİNNATOR__5556_TR Di karekter ismim sonra
tabi bu turk nıck ler kısacası tüm karekterler silindi 29 oldu LVL 'ler sonra labiret geldi sadece yöneticiler girebiliyodu
zembekoglu o zamanları çok iyi anlatabilir. snra meteor eklentsi geldi lvler 39 oldu snra 49 : vb

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zwartani ben Meclüt dinç olarak biliyorum sobee nin başindaki isim yannişmi biliyorumxYuRtSeVeNx yazdı:evet anlatım size onları ceken Zwartan sobee çalışanı diyebiliorum.
Muriscoyagmao yazdı:Bu Kişiler Normal Oyuncu Değildir...Bu Kişiler [GM] ' dir.
HAVANI BURTA TİĞİL GİT OYUNUN İÇİNTA AT
ALLAH ALLAH ÜRATN VAR ÜRATAMYAN VAR BURAYA YAZMAN SIRF AGOİST LİK
Chucky [ Ejder Asa ]
İnsensitive [ Ashab-ı Kehf ]
BUNLARI TİYORUM
İnsensitive [ Ashab-ı Kehf ]
BUNLARI TİYORUM
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
arkadaşlar oyun ilk çıktıgı zamanlar cok garip bi haller vardı xD taş kanat agahın hemen aşağısındaydı xD Makineler Bazen J.aliyi Kesiyorlardı xD
Kuklacıyı gorewini yapmak şimdilerin o zorlu gorewleriydi.. 2-3 gurup gitip kestiğimizi bilirim xD
Plus almadan kahve rengi yazabilioduk xD
Oyunda GM kavramı yoktu Sağdice özeL sarı yazılar geçiyordu. o zaman makineler dolaşıyordu... o zamanların 50 lwlleri galiba zamanın yöneticileri şimdilerinin GM'leri
Kuklacıyı gorewini yapmak şimdilerin o zorlu gorewleriydi.. 2-3 gurup gitip kestiğimizi bilirim xD
Oyunda GM kavramı yoktu Sağdice özeL sarı yazılar geçiyordu. o zaman makineler dolaşıyordu... o zamanların 50 lwlleri galiba zamanın yöneticileri şimdilerinin GM'leri
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
- xYuRtSeVeNx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
woLveRiNe yazdı:arkadaşlar oyun ilk çıktıgı zamanlar cok garip bi haller vardı xD taş kanat agahın hemen aşağısındaydı xD Makineler Bazen J.aliyi Kesiyorlardı xD
yanlışın var orada tas kanat vardı jalinnin orda tas kanat j.aliyi keserdi oyuncularda tas kanıtı keserdi....
ama sadece 1 tas kanat vardı gbm 0 makinalar kapalı beta testinde oyuna konuldu kısa bişedi yani oyuncuların oldugu
zamanda yoktu kısa bi süreçde konuldu ... etkinlklerde tepegöz taskanat falan bunların sürekli yerleri degişiyodu
etklnlk içindi...

Ne Mutlu Türküm Dİyene !