Şiddetle katılıyorum :twisted:mesgenccom yazdı:JouRney yazdı:Bırak yaa. Adam kendi reklamını yapıyobilinmez yazdı:yeni bölge 3D xD![]()
Olay budur yok fuardayım yok bilmem nerdeyim yok bilmem fare adammı desem, kişilik problemin var heralde yada çok eziklik pskolojin mevcut kimse adam yerine koymuyor burda etiket yapmaya çalışıyorsun...
AMATÖR VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR BURAYA ELLER HAVAYAAAAA
Re: AMATÖR VİDEOLAR FOTOĞRAFLAR BURAYA ELLER HAVAYAAAAA
2009-2013
dövüşmeden kavga edin ♥
♣ Bilinmez, birşeyler biliyo da bi söylese
♣
2009-2013
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥xPrince yazdı:dövüşmeden kavga edin ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥
♥ ♥
♥
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
JouRney yazdı:♣ Bilinmez, birşeyler biliyo da bi söylese♣
Böyle şahsiyetlerin bildiği bize lazım değil sabredin akşam yeterince foto ve video + bilgi gelecek bi kozalağın reklamını izlemekten iyidir
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
JouRney yazdı:Şiddetle katılıyorum :twisted:mesgenccom yazdı:JouRney yazdı:Bırak yaa. Adam kendi reklamını yapıyobilinmez yazdı:yeni bölge 3D xD![]()
Olay budur yok fuardayım yok bilmem nerdeyim yok bilmem fare adammı desem, kişilik problemin var heralde yada çok eziklik pskolojin mevcut kimse adam yerine koymuyor burda etiket yapmaya çalışıyorsun...
boşverin elbet bir İNSAN oğlu gelir bize ADAM akıllı bir bilgi verir böle boş boş konuşmaz..
...
hem eminim bi kaç gün sürecek fuarda hemen anında hop diye bütün bilgileri anlatmazlar.. ama en son günede bırakmazlaf fakat akşamı beklemek en selametli yol şimdilik..PisKoPoS yazdı:JouRney yazdı:Şiddetle katılıyorum :twisted:mesgenccom yazdı:JouRney yazdı:Bırak yaa. Adam kendi reklamını yapıyobilinmez yazdı:yeni bölge 3D xD![]()
boşverin elbet bir İNSAN oğlu gelir bize ADAM akıllı bir bilgi verir böle boş boş konuşmaz..
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Şuan arkadaşımla görüştüm 100'de 100 çemberlitaş geliyor ve videoyu eve gelince atmasını söyledim ve video akşam elinizde
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- emretuncbilek
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
fuara giden arkadaşlar fan art hakkında da bilgi verebilirlermi acaba hangileri birinci oldu 
fuarın kazanamayanlarını açıklıyorum.. SEENNNN !!!emretuncbilek yazdı:fuara giden arkadaşlar fan art hakkında da bilgi verebilirlermi acaba hangileri birinci oldu