Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>
Re: Titx loncası hakkında bilinmesi gerekenler ==>
Oyunun nereye gittiğini ne hal aldığını artık çözemiyorum...Gecen akşam Tit loncasında ki bayan arkadaşlara klandan edilen hakaret ve küfürleri şaşkınlık içerisinde izledim.junon kestiğimiz için guruptaki arkadaşlara saygımdan klana sadece eşya yansıtıp edilen hakaretlere bu şekilde müdahale edebildim ve gördüm ki .. İKV de bayanlara verilen değer 3 günlük ceza kimse ağzını açıp tek kelime etmedi.Oyunda bu terbiyesizlikler yüzünden bayan kalmadı .Ağa paşa sistemi devam ediyor.Senin anan bacın yokmu dendiğinde benim bacım bu oyunu bilmez kii diyecek kadar zeka yoksunu insancıklar.. Bu dil dayağı nereye kadar bu şekilde sürecek bir fikrim yok bu oyunda bayan olarak bizlerde varız. Ayrıca Tit loncası eski bir loncadır..Bir kişi yanlış yapmışsa zaten cezasını kendileri verirler bu şekilde karalama yaparak kimseyi kendinize güldürmeyin.Bir çürük elma çıkmışsa onu kesip atmasını bilirler.Onların hırsızlık yapmayacağını biz biliyoruz .Siz bilmiyorsanız da nasılsa öğrenirsiniz . :!: .Konuyu kilitlerseniz seviniriz.. :!:
GÖKxBynYaRaR, Gökxartemis, Kallisto & Artemis.
Gök Loncası Kurucu & Onursal Başkanı

http://www.ikvgok.tr.gg
Gök Loncası Kurucu & Onursal Başkanı

http://www.ikvgok.tr.gg
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Artemis bilmediğin görmediğin vede okumadığın çok şeyler var.Balık baştan kokar bir lonca kurucusu ağıza alınmayacak küfürler ederse üyeler neler yapar sen düşün...Görmediğim okumadıgım vede bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmam...Ama bu saygı konusunda yerden göğe kadar haklısın ama sadece bayanlara değil kimsenin kimseye saygı ve sevgisi yok...
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sancak Sunucu Kanalındayız Yeniler Pek bilmesede eskiler bilir herşeyi
Kısa ve öz kimin ne mal olduğunu biliyor sancak halkı kimse kendini yormasın o böyle şu şöyle diyerekten...
Artemis arkadaşım sana bu konuda katılıyorum sadece bayanlara has değil bu şekilde hakaret içeren kelimeler kullananlara daha katı cezalar verilmeli....
Bazı karaktersizler bazı vatandaşlara böyle çocuk yetiştiren bilmem kimi bilmeme neler yapayım diye konuşur sonra gelir ahlaktan bahseder...
Biraz daha geçmişe gidersek biz bu oyunda çok şeyler gördük KİMLERİN AKRABALARI OYUNA KADAR GELİP NELER SOYLEMEDİ NELER ANLATMADI ZAMANINDA unutmadık daha hiç birini...Dahasıda var oda bizde gelirse yeri zamanı hepsi teker teker çıkar gün yüzüne
Kısa ve öz kimin ne mal olduğunu biliyor sancak halkı kimse kendini yormasın o böyle şu şöyle diyerekten...
Artemis arkadaşım sana bu konuda katılıyorum sadece bayanlara has değil bu şekilde hakaret içeren kelimeler kullananlara daha katı cezalar verilmeli....
Bazı karaktersizler bazı vatandaşlara böyle çocuk yetiştiren bilmem kimi bilmeme neler yapayım diye konuşur sonra gelir ahlaktan bahseder...
Biraz daha geçmişe gidersek biz bu oyunda çok şeyler gördük KİMLERİN AKRABALARI OYUNA KADAR GELİP NELER SOYLEMEDİ NELER ANLATMADI ZAMANINDA unutmadık daha hiç birini...Dahasıda var oda bizde gelirse yeri zamanı hepsi teker teker çıkar gün yüzüne
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Oyunda hakarete mağruz kalmayan oyununu düzgünce oynayan bir sürü bayan war. Yeterki tanımak gerekir. Tit Loncasındaki bayanlar kendilerine laf söyletmek için milleti tahrik ettiğine tüm sancak halkı zaman zaman klandan şahit olmaktadır.
Kaldı ki olmasak bile bir bayan kendine laf gelmemesi için her türlü polemiğe atlamaz , Laf wurmaz , Her konuya cewap wermez, Yasaklama seçeneğini kullanır. Ancak göründüğü gibi klanda çoğu girilen polemiklerin başında tit Loncadaki bayanlarda geliyor. Bunu geçen bizlerle olsun başkaları ile olsun girdiği polemiklerden açıkca görebiliyoruz.
Kısaca durumu şöyle özetleyeyim....
Bir bayan kendini düşünmeyip laf yemek pahasına her konuya atlarsa burdaki yabancılar onu hiç düşünmez. Etrafınızda günah keçisi aramak yerine birde dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim.
Bana diyeceklerki sen sütten çkmış akkaşıkmısın başta hakaret edenler arasında sen geliyorsun. Onlarada cevabım şu olur..
:arrow: Evet.! Her konuya zıplarlarsa bayanda dahi olsa cevabını vermekten çekinmem... Kimse burada benim babamın oğlu değilki saygı veya sevgi göstermek zorunda olayım.! Siz kimsiniz ? O yüzden çok sevilmişim veya sevilmemişim çokta tın
Kaldı ki olmasak bile bir bayan kendine laf gelmemesi için her türlü polemiğe atlamaz , Laf wurmaz , Her konuya cewap wermez, Yasaklama seçeneğini kullanır. Ancak göründüğü gibi klanda çoğu girilen polemiklerin başında tit Loncadaki bayanlarda geliyor. Bunu geçen bizlerle olsun başkaları ile olsun girdiği polemiklerden açıkca görebiliyoruz.
Kısaca durumu şöyle özetleyeyim....
Bir bayan kendini düşünmeyip laf yemek pahasına her konuya atlarsa burdaki yabancılar onu hiç düşünmez. Etrafınızda günah keçisi aramak yerine birde dönüp kendinize bakmanızı tavsiye ederim.
Bana diyeceklerki sen sütten çkmış akkaşıkmısın başta hakaret edenler arasında sen geliyorsun. Onlarada cevabım şu olur..
:arrow: Evet.! Her konuya zıplarlarsa bayanda dahi olsa cevabını vermekten çekinmem... Kimse burada benim babamın oğlu değilki saygı veya sevgi göstermek zorunda olayım.! Siz kimsiniz ? O yüzden çok sevilmişim veya sevilmemişim çokta tın
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Yukardaki son cümleye herkes üstüne alınmasn laf gideceği yeri bilir
נσкєя
velet şoker işte senin terbiyen bukadar.Ucube yazdı:
auril & DoubleLift
Benim terbiyemi sorgulayacak kapasiteye sahip değilsin.Auril yazdı:velet şoker işte senin terbiyen bukadar.Ucube yazdı:
נσкєя
yazdıklarını okuyan 5 yasındaki bir cocuk bile senin nasıl biri olduğunu anlar dert etmeUcube yazdı:Benim terbiyemi sorgulayacak kapasiteye sahip değilsin.Auril yazdı:velet şoker işte senin terbiyen bukadar.Ucube yazdı:
auril & DoubleLift
Haklısın .! Evet o yüzden hep söylüyorum 5 yaşındaki çocukta bile senden daha yüksek bir kapasite varAuril yazdı:yazdıklarını okuyan 5 yasındaki bir cocuk bile senin nasıl biri olduğunu anlar dert etmeUcube yazdı:Benim terbiyemi sorgulayacak kapasiteye sahip değilsin.Auril yazdı:velet şoker işte senin terbiyen bukadar.Ucube yazdı:
נσкєя
muhim olan kapasite deil karakterdir evlatUcube yazdı:Haklısın .! Evet o yüzden hep söylüyorum 5 yaşındaki çocukta bile senden daha yüksek bir kapasite varAuril yazdı:yazdıklarını okuyan 5 yasındaki bir cocuk bile senin nasıl biri olduğunu anlar dert etmeUcube yazdı:Benim terbiyemi sorgulayacak kapasiteye sahip değilsin.Auril yazdı:velet şoker işte senin terbiyen bukadar.Ucube yazdı:
:roll:
auril & DoubleLift