Bu konu fuarda da sizler tarafından dile getirilmişti. Belirttiğiniz sorun üzerine bir çalışma yapacağız arkadaşlar. Tartışma tabi olabilir ama hangi ölçüde? hangi konu da? gibi detay gerektiren ve terazide denge sağlamayı zorlaştıran durumlar mevcut.
Öncelikle oyuncuların kişisel bilgilerine, özel hayatına bulaşan tartışmalardır istenmeyenler. Tabi ki diğer kişileri zan altında bırakacak, sen hırsızsın olum! gibi iltifatların da istemediğimiz tartışmalar arasında olduğunu hatırlatmak isterim.
Şu konu bile bir tartışmadır ki yasak olması düşünülemez . Bu yüzden konulara yazan arkadaşlarımızın yazılarında daha seçici olmalarını tavsiye ediyoruz.
Destek takımı sizlerden gelen eleştiriler doğrultusunda kendini yenilemektedir. Sizlerden isteğimiz ise eleştirilerinizde sadece daha soğukkanlı olmanızı ve bizlerin sizlerin karşısında olmadığımızı bilmenizi rica ediyoruz.
Protesto......
Re: Protesto......
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Öncelikle Sayın TWTY ve Sayın Lathander' e ilgilerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Yönetimi teşkil eden insanların kafalarında bu maddeler üzerinde ufakta olsa bir şüphe uyandırabildik ise konunun amacına ulaştığını varsayıyorum.
Özellikle TWTY (adınızın ne anlama geldiğini bizlerle paylaşırsanız seviniriz) ile yaptığımız yazışmalar konunun daha anlaşılır hale gelmesinde çok faydalı olmuştur.
Teşekkürler İKV.
Yönetimi teşkil eden insanların kafalarında bu maddeler üzerinde ufakta olsa bir şüphe uyandırabildik ise konunun amacına ulaştığını varsayıyorum.
Özellikle TWTY (adınızın ne anlama geldiğini bizlerle paylaşırsanız seviniriz) ile yaptığımız yazışmalar konunun daha anlaşılır hale gelmesinde çok faydalı olmuştur.
Teşekkürler İKV.
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
ne yı protesto edıyon
adam bı konu açmış ıyı guzel gıdıyo
3 gun sonra o konuda tartışma çıkıyo we arkasından kufurler
boyle durumda tabıkı kapatılcak konular
saygı sewgı içerısınde dewam eden konuları kımse kapatmaz
bu konuda fazla onemsenecek gıbı değil bence burada kılıt
adam bı konu açmış ıyı guzel gıdıyo
3 gun sonra o konuda tartışma çıkıyo we arkasından kufurler
boyle durumda tabıkı kapatılcak konular
saygı sewgı içerısınde dewam eden konuları kımse kapatmaz
bu konuda fazla onemsenecek gıbı değil bence burada kılıt
kanunixxbaşkan
İzhar,
Şimdi beni iyi dinle;
Bir konuya yazacaksan önce onu okuyup anlamaya çalışacaksın. Bu konu neden bahsediyor.
Bir Konuya muhalif yada taraf olacak isen o konunun senin çıkarlarına uygun olmasına, senin çıkarların ile ilgili değilse çevrenin çıkarlarına uygun olmasına bakacaksın, buda değilse bu kez içinde yaşadığın toplumun çıkarlarına hizmet edip etmediğene bakıp ona göre tavır alacaksın.
Bir evin bodrumunda fare var ise o fareden kurtulmak için evi yakmaya gerek yoktur.
Şimdi sen bu konudan ne anladında ne yorum yapıyorsun. Kilit istediğin konu zaten amacına ulaşmış, Yönetime ilgilerinden dolayı teşekkürümüzü etmişiz. Sen bu konuyu en alt sıradan alıp üst sıraya taşımasan konular arasında kaybolup gidecekti.
Bence sen asli görevine geri dön, senin yaptığın en iyi iş Kadim kesenlere köstek olmak, 50 cana geldiği zaman Kadimi kaçırtmak. Sen bu işi iyi kıvırıyorsun.
Senin gibi marabalara bu sunucuda ihtiyaç var arada sırada stres atmamda faydalı oluyorsunuz. Sakın biryerlere kaybolma ha. Öyle bırakıp giderim tarzında bir konu açma çok üzülürüm valla.
Şimdi beni iyi dinle;
Bir konuya yazacaksan önce onu okuyup anlamaya çalışacaksın. Bu konu neden bahsediyor.
Bir Konuya muhalif yada taraf olacak isen o konunun senin çıkarlarına uygun olmasına, senin çıkarların ile ilgili değilse çevrenin çıkarlarına uygun olmasına bakacaksın, buda değilse bu kez içinde yaşadığın toplumun çıkarlarına hizmet edip etmediğene bakıp ona göre tavır alacaksın.
Bir evin bodrumunda fare var ise o fareden kurtulmak için evi yakmaya gerek yoktur.
Şimdi sen bu konudan ne anladında ne yorum yapıyorsun. Kilit istediğin konu zaten amacına ulaşmış, Yönetime ilgilerinden dolayı teşekkürümüzü etmişiz. Sen bu konuyu en alt sıradan alıp üst sıraya taşımasan konular arasında kaybolup gidecekti.
Bence sen asli görevine geri dön, senin yaptığın en iyi iş Kadim kesenlere köstek olmak, 50 cana geldiği zaman Kadimi kaçırtmak. Sen bu işi iyi kıvırıyorsun.
Senin gibi marabalara bu sunucuda ihtiyaç var arada sırada stres atmamda faydalı oluyorsunuz. Sakın biryerlere kaybolma ha. Öyle bırakıp giderim tarzında bir konu açma çok üzülürüm valla.
Civra yazdı:İzhar,
Şimdi beni iyi dinle;
:lol: :lol: güzel kapak
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle