DESTEK Ekıbıne Bakarmısınız Yazdıgı yazıya

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kardesxmehmetx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: DESTEK Ekıbıne Bakarmısınız Yazdıgı yazıya

Mesaj gönderen Kardesxmehmetx »

arkadaşlar zamanla herşey hallolur..
KardeşxBöRtEçİnE MMNYLMZ BÖGÜALP
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Getto »

Yazıyı benim serverimde sanıp aşağıdaki yazıyı yazmıştım k.b kesinlikle post aksmak amaçlı bir yazı değildir...

Belirtmek İsterim ki ;Bu Kişiyle Hiçbir Bağım Yoktur!..

İçinde ultrAslan kelimesi geçen sadece 2 karakterim vardır bunlar; Ultraslanxreyko ve Ultraslanxoguz
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
TwiLiGhTxxNoNaMe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TwiLiGhTxxNoNaMe »

DeStekliyorum Kardeşim Hakkını Sonuna Kadar Savun...

________________________________________________________________________________________________________
Resim
Resim
Resim
Maqaraxunruly
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Maqaraxunruly »

LAN ALLAHSIZLAR... MAQaraxunruly nıe ACTInıuz olum ? BANLAYINsANAM olum BANLASAM LAN HATAM OLMADIGI HALDE :BAN yedım gERI NIE ACIYON HATAM vaRSa İSo ?; GERI nıe acIYoRLAR ... benı delendırme o fuARa gELECem TEK tEK TÜKürCEmmm SuraTLArına oyuna yaptıgım neykı ? Sİz busunuz olum .. 0
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

bakıyorumda terbiyesizlerin hepsi buraya toplanmış ;)
1. si sen nekadar ahlaksız bir herifsin hem küfür ettim diyorsun sonrada cezanı eleştiriyorsun bu 1

2. si yazdığın yazılar ve konuşma tabiri çocukları andırıyor yaş ortalamanı şöyle bi tahmin ediyoruz
3.sü ailene söyle seni fazla pc başında tutmasın hayal dünyan oyunla bir olup kendini bi tezek zannediyorsun
4.sü ceza gayat normal ve cezanın süreside gayet normal bana küfür etsen bende öle yazardım bunda anormal bişey yok he bir anormal şey var oda sensin
5.si neyse çoluk çocukla bukadar muhhattab olmamalıyız herkese kolay gelsin görevli arkadaşlar bu sayfa hakkında gereken işlemi yapıcaktır herkese iyi geceler ;)
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

bide 6. madde ekleyeyim bunları yazanların neredeyse tamamı lodos kuyruklarına çok basmışız ;)
Kullanıcı avatarı
rdmxenkin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen rdmxenkin »

Amacım taraf tutmak değil verilen cezanın yanlıs oldugunu belirtmek kişi car çalmamıs hırsızlık yapmamıs veya gidipte yönetici taklidi yapmamıs bunları yapmıs olsa 999 gün amenna paşa paşa ceksin derim
Küfür ettim diyo bilindiği üzre küfürün cezası 3 gün susturma burda verilen ceza yanlıs yöneticilerin ailesi varda baskalarının yokmu o zaman bizlere küfür edildiğinde şikayet ettiğimizde küfür eden 999 gün ban yesin biz insan değilmiyiz bizim ailemiz yok mu sadece yöneticilerin mi ailesi var ?
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
Kullanıcı avatarı
OooJustPLayooO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen OooJustPLayooO »

:arrow: :arrow:
rdmxenkin yazdı:Amacım taraf tutmak değil verilen cezanın yanlıs oldugunu belirtmek kişi car çalmamıs hırsızlık yapmamıs veya gidipte yönetici taklidi yapmamıs bunları yapmıs olsa 999 gün amenna paşa paşa ceksin derim
Küfür ettim diyo bilindiği üzre küfürün cezası 3 gün susturma burda verilen ceza yanlıs yöneticilerin ailesi varda baskalarının yokmu o zaman bizlere küfür edildiğinde şikayet ettiğimizde küfür eden 999 gün ban yesin biz insan değilmiyiz bizim ailemiz yok mu sadece yöneticilerin mi ailesi var ?

EuxinouS.....
Kullanıcı avatarı
Generalll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Generalll »

byhMz yazdı:bakıyorumda terbiyesizlerin hepsi buraya toplanmış ;)
1. si sen nekadar ahlaksız bir herifsin hem küfür ettim diyorsun sonrada cezanı eleştiriyorsun bu 1

2. si yazdığın yazılar ve konuşma tabiri çocukları andırıyor yaş ortalamanı şöyle bi tahmin ediyoruz
3.sü ailene söyle seni fazla pc başında tutmasın hayal dünyan oyunla bir olup kendini bi tezek zannediyorsun
4.sü ceza gayat normal ve cezanın süreside gayet normal bana küfür etsen bende öle yazardım bunda anormal bişey yok he bir anormal şey var oda sensin
5.si neyse çoluk çocukla bukadar muhhattab olmamalıyız herkese kolay gelsin görevli arkadaşlar bu sayfa hakkında gereken işlemi yapıcaktır herkese iyi geceler ;)
Fzla yuklenmednmı hamza:D
Müdür
Büyüklider
MusTaFaKeMaLPaŞA
ScHeKıLL
Generalll

[Duman Loncası]
Yakalım Bir Cigara Kafamız DuMaNnN'LaNSıNnn !!!
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Konu hakkında ikvdestek kanalından yapılmış olunan müracaat değerlendirilmiş ve olayda taraf olan kişilere gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Bu tür konuların forum üzerinde tartışmaya açılmasını hoş karşılamıyoruz. Bunu genel bir uyarı olarak kabul edebilirsiniz.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön