xXMAYDONOSEXx yazdı:GM de okuyor konuyu kilitlenebilir...
Eğerki öyle bir şey yapmaya kalkarsa Gmler konuyu kilitlerlerse kendılerını kandırmaktann başka bırsey yapmamıs olacaklardır.bızım sesımızı emınkı bırçok kardeslerımız,abılerımız,dostlarımız,arkadaşlarımız,duydular ve gördüler en içten dileklerıyle desteklıyorlar eğer bu iş ınada bınerse,bızı göz arda ederlerse,vermıs oldugumuz mucadelede çözüm üretilmezse iş pislige bınerse yemın edıyorum oyundan çekılırım ve nasıl bu oyuna1/ 10/100/1000 kişi kazandırdıksa onları gerı çekmesını onlarda çevresını ,çevresı de dostlarını arkadaslarını gerı çekmesını bılırler.her gördügümüze bu oyunu anlattık bızımde bı emegımız var . and olsun ki yaparım betadan berı oynuyorum hep oyunu destekledık yeter ama biz destekledıkçe ezıldık...şu bu isim değiştirme hakkı ile hırsızlara hırsızlık yapıp isim değiştirebilirsiniz anlamından başka anlam çıkaramıyorum 2.ise beta olan butun kardeslerıme,dostlarıma,bana,ve tum beta halkına hakretten başka bısı yapmıs olmadınz...Sizi en içten dileklerımle kınıyorum...bizi basite almayın YOKSA SİZ ZARARLI ÇIKARSINIZ EMİN OLUN...
İsTaNbUl KaZıKlaMa vAkTi
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
betalar özel bir şey oyunda kalmadı s*çtılar ellerine sağlık değiştirmek istemiyoruz büyüklü küçüklü yazınca çok mu iyi olucan betadan mı olucanı sanıyosun saçma bir etkinlik ikv artık etkinlikleriini çıkarları için yapmaya başlıyor 15 tlymiş falanda cart curt hade ordan istanbul soyulma vakti oldu artık adı
kesinlikle sizlere katılıyorum böyle bir saçmalık olamaz sabah da gm orti ile konuştum onların amacı gelen oyunculara teşekkürmüş kutuyu satarak.Sadece istanbul lular oynasaydı bu oyunu bu kadr oyuncu kitlesine sahip olamazlardı tamamen türk oyunu dierek sahip çıkıp çevremize tavsiye ederek htamı ediyoruz yoksa _?
Bazı satış noktalarından 3 aylık plus paketi satıyoruz sende al destekte bulun laflarını ne kadr çabuk unuttunuz biz destekte bulundunuz peki sizin bize teşekkürünüz bumu _?
Her seferinde istanbul yeter.... Antalya Ne güne Duruyor ? İzmir ? Ankara ? Kayseri ?Hatay ? Ve diğer İllerimiz Günde Bayağı Sermayesi Olan sobee nin her ilde ne azından 1 seferlik olsada fuar yapması gerekir...
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*
Standın istanbul'da yapılması oyunu geliştirmez,İstanbul'da oynayan arkadaşları tatmin eder .
Ama bu stand İzmir,Ankara,Antalya,G.Antep,Trabzon gibi,bölgelerimizin büyük şehirlerinde yapılsa eminim ki oyuncu sayısında zamanla,gözle görülür bir artış olacaktır.
Ama birde şöyle düşünelim imkanlar ...
Oynadığımız oyunun o kadarda popüler olmadığını düşünürsek sadece İstanbul içinde kalmasını doğal karşılamak gerekir.
Antalya ya da gelirseniz sizi en iyi şekilde karşılarız
xXMAYDONOSEXx yazdı:Bilindiği gibi Karakter ismi değiştirme özelliğinin bulundugu özel kutular İstanbulda satılır peki diğer şehirlerde olup aldırabilecek kimsesi olmayan kişiler ne yapacak İstanbul daki adamın sevabı ne ben Ankara dayım benim günahım ne
Karakter ismi değiştirebileceğimiz kutular baska sehirlerdede satılana kadar e pin almayarak protesto ediyorum unutmayalım ki bu oyunu sadece İstanbuldaki oyuncular oynamıyor eger bu kutu İstanbulda satılıyorsa IP sınırlaması ile sadece İstanbuldaki oyuncularınız oynasın
Sonuna Kadar katılıyorum kardeşim.Yönetimin bu konuda bişeyler yapmasını bekliyoruz
Lawokatoo yazdı:Her seferinde istanbul yeter.... Antalya Ne güne Duruyor ? İzmir ? Ankara ? Kayseri ?Hatay ? Ve diğer İllerimiz Günde Bayağı Sermayesi Olan sobee nin her ilde ne azından 1 seferlik olsada fuar yapması gerekir...
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Geriye Kalan 250 Bin Oyuncunun Arasından En Fazla İstanbul ve Yakınlarından Oyuncu Bulunduğu Kesin ...
Bu Durumda Ne Kadar Haksızda Bulsak Bu Tür Fuarların Ucuza Malolduğu Söylenemez Bu Yüzden Oyun 3-4 Milyon Oyuncuya Ulaşana Kadar İstanbul ( Genellikle ) - İzmir - Ankara Devam Edicektir ...
ChuckBartowsKi yazdı:Bu Oyunu 1 Milyon Kişi Oynuyor Desek ,
Bunun 750 Bini Küçük Yaştadır .
Geriye Kalan 250 Bin Oyuncunun Arasından En Fazla İstanbul ve Yakınlarından Oyuncu Bulunduğu Kesin ...
Bu Durumda Ne Kadar Haksızda Bulsak Bu Tür Fuarların Ucuza Malolduğu Söylenemez Bu Yüzden Oyun 3-4 Milyon Oyuncuya Ulaşana Kadar İstanbul ( Genellikle ) - İzmir - Ankara Devam Edicektir ...
O zaman en azından ilk 5 şehirde olsun...
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?