GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Re: GameX Hediyeleri hakkında bilinmesi gerekenler
Peki daha sonra bu uygulama diğer iller içinde geçerli olacak mı ( isim değiştirme kuralı) Çünkü ben aydında oynayan bir oyuncuyum ve istanbulda daha doğrusu GameX'e gidecek yakınım,dostum yok.Bunun hakkında çözüm üreticeğinze emininm aslında ama şimdiden söylerseniz sevinirim
Lathander kardeşim, bu yazıyı okumanı istiyorum .
Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.
Diğer büyük şehirlere de gelmeniz çok iyi olur .
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun
Siz Yönetim'e makul bir önerim var. İKV Kutu çıktığında İmza Günleri düzenlediniz.
Bence bu imza günlerini tekrar düzenlemeli ve bu İmza günündeki Kutu'larda da "İsim Değiştirme Hakkı" yer almalı.
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun
2009-2013
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
haklısın sacmladılar ama dagılmıcaz burda hakkımızı arıyoruz ya resmen bızı gormemezlıkten gelıo bız yazıoz okunmuo cevap yazılıo ama kutuyu alıcaklar yorum yazılınca her sorusuna cevap yazılır para vercekya cunku kutuyu alan...! :evil:xbyreds yazdı:ikv iyice saçmaladı
dağılın gençler !
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Teşekkürler İKV
Ancak en azından 2 karakter adı değişme hakkı verilse süper olurdu 
...:::G.KaRaBuDaK..!:::...
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
haklısın ama yıne haksılzık dogudakı arkadaslar ne yapck yada benı kocaeılde oturuom dedıgın ıllerden bırıne gelemem....!JouRney yazdı:Lathander kardeşim, bu yazıyı okumanı istiyorum .
Örnek olarak ;
Ankara/Bursa/İzmir .
Ankara'ya gelmiştiniz geçenlerde fakat Ankara'da oturmama rağman gelememiştim AnkaMall'a. Ama böyle birşey düzenlerseniz hemen gelirim tabi ki. Ayrıca bol keseden 2-3 Kutu alırım, Söz Olsun![]()
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'

Gerçekten aşırı olmuş tek kullanımlık olması ama yine de değer gibi görünüyor.
İsim değiştirirken örneğin karakter transferi gibi bir formla mı değiştiricez?
--->
Sunucu:
Değiştirilmek İstenen Karakter Adı:
Yeni Karakter Adı:
gibi ...
İsim değiştirirken örneğin karakter transferi gibi bir formla mı değiştiricez?
--->
Sunucu:
Değiştirilmek İstenen Karakter Adı:
Yeni Karakter Adı:
gibi ...
Büyük-küçük karakter kullanımına izin vermek oldukça saçma.Zira sunucularda yavaşlamalara sebep olacak.
Ayrıca şahsi kanaatimce hiç de hoş bir görüntü değil bir sürü büyük-küçük harf dolu bir ekran görmek.Örneğin Kadim Hidra bölgesinde.
Istanbul Kıyamet Vakti'nin bir çizgisi vardı.Bu büyük küçük karakter izni onu zedeler kanaatimce.Umarım oyunun çizgisinden şaşmasına izin vermezsiniz.
İyi günler.
Aédan Athélius
Ayrıca şahsi kanaatimce hiç de hoş bir görüntü değil bir sürü büyük-küçük harf dolu bir ekran görmek.Örneğin Kadim Hidra bölgesinde.
Istanbul Kıyamet Vakti'nin bir çizgisi vardı.Bu büyük küçük karakter izni onu zedeler kanaatimce.Umarım oyunun çizgisinden şaşmasına izin vermezsiniz.
İyi günler.
Aédan Athélius
"Everything starts in the head"

Umarım isim değiştirme özelliğini bu ay içinde diğer kullanıcılara da sunarlar.
Bu forumda şikayetlerin ardı arkası kesilmeyecek . Forumda belki 50-60 tane sayfa bile olabilir, tabi kilitlenmezse
2009-2013
Maalesef böyle birşey olmayacakmış. Ama olmak zorunda :!:xbyreds yazdı:Umarım isim değiştirme özelliğini bu ay içinde diğer kullanıcılara da sunarlar.
2009-2013