Sayın Lathendar Bey Bi Bakarmısınız...
-
- Salgın Koruyucusu
Re: Sayın Lathendar Bey Bi Bakarmısınız...
Müfreze Hale Bİ Acıklama bekliyorum...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Destek de de Cevap yok Soru soruyoruz ama hala cevaplarını alamıyoruz.Burda konu açıyoruz konu kilitleniyor.Erdogan 25 Kas 2010 22:36
Konunun forum kanallarında uzatılmasının getireceği olumsuzluklardan bahsetmiştik oysa. Konu ile ilgili merak ettiklerinizi ikvdestek aracılığı ile bizlere sorabilirsiniz. Aklınızda soru işareti kalmayana dek..
Benzeri konular ve iletiler hoş karşılanmayacaktır.
Bilginize.
Başka yöntem söylerseniz seviniriz..
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.
Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter
/color] Savaşcı
Seviye
/color] 49
Lonca
/color] Amisos
Sunucu
/color] Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter
Seviye
Lonca
Sunucu
Görevi : Gırnatacı
hala acilmadi mi blok?
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
bu ise ben gereginden fazla onem veriyorum cunku hem durmus benim icin cok degerli hemde benim yazim kopyalanarak durmusa uyari yapilmis bu blok bu yuzden mutlaka kalkmali.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
-
- Salgın Koruyucusu
valla blok kalkmadı SObe hesabımda beklemekdeyiz ...
Tamam durmus bir ara mailine bak 30 dk icerisinde
sanirim bu yonetim gecmiste olanlardan hic ders almamis yasanan butun olumsuzluklar aldigi yanlis kararlar sonucu butun ikv camiasina nasil kotu yansidigini unutmus gibi olaylar aramizda cozumlenecekken ben yetkiliyim ve istedigim karari alirim dusuncesinde olmak sadece kendi egosunu tatmin etmekten baska bir ise yaramaz boyundan buyuk kararlar almasi ve bu olayi bir gurur inat haline getirmesi once kendine sonra sobee ve ttnete zarar verecektir.yaptigi bu yanlisi dunden beri anlamasini umut ettik.ama goruluyor ki hala inatlasmakta israrli.bu dakikadan sonra bize secenek birakmiyor sayin yonetici bey.olayin yonetim ve bizim aramizda cozumlenmeyecegi anlasilmistir.
-
- Salgın Koruyucusu
cevap nerde ?
-
- Salgın Koruyucusu
Millet anaya bacıya kayyor ... Tehdit ediyor....
Biz Ufacık Hakretle car blok yiyor bu nasıl bi adalet....
Biz Ufacık Hakretle car blok yiyor bu nasıl bi adalet....
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Durmuş Bole Sesini Duyuramazsın Sen en İyi Fuara Gel Orda Yuz Yuze Konus Lathender beyler 
PiSLiCk