Bu insanlara Kimse Dur Demeyecek mi?
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu insanlara Kimse Dur Demeyecek mi?
Durmuş cok şaşırdım ya böyle bir sacmalık olamaz adamın forum hesapbını anladıkda oyundaki carı nasıl bloke olur ya tek dedi gel benım özeliMe yaz demesi Bunu deyen bloke oluyor özelini okuyan hala aynı karakterde oyun oynuyoR. Böyle bir sacma yöntem olamaz...
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
-
- Sahaf Yardımcısı
emo kangam tamm biraz aşırı dozunu aştım biliyom ama ...
oyun hesabm SObee de:D anlamadım neden bloke Oldu acaba...
özel Okuyanlar geziyor:D biz gel benm özelimi Oku sana karşı cok güzel şeyler yazıyor
bunu diyince biz suclu oluyoz...
SacmalIk...
oyun hesabm SObee de:D anlamadım neden bloke Oldu acaba...
özel Okuyanlar geziyor:D biz gel benm özelimi Oku sana karşı cok güzel şeyler yazıyor
SacmalIk...
iste bunlarin adaleti bu durmus ozeli keyfi okuyan ikv kurallarina aykiri davranan kendi adamlari olunca 10 gun blok verdik derler adam hala sunucuda dolasir.haksizliga sessiz kalmadigin icin senin carini bloklarlar.mustafa ve ozlem goruluyor ki bu ozel okuma olayinda yonetimin verdigi cezalar gortermelikmis ben bugun harakete geciyorum daha once gonderdim dedigim maili ilimli cevap gelince gondermekten vazgecmistim simdi butun yonetimde istifa ettik dese artik durmayacagim bu olanlarin hesabini ttnet ve sobee versin.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
-
- Kadim 999
Merhaba
Sizlere duyurulduğu üzere Ayanxkevin adlı eski denetmenimizin hesabı 10 gün süreyle kapatılmıştır. Eski denetmenimizin cezası Ayanxkevin karakterine ait hesaba verilmiştir, yani denetim ekibine katılırken bize bildirilen hesaba. Şuan kullandığı hesap ise ayrı bir üyeliğe aittir. Bilginize...
Sizlere duyurulduğu üzere Ayanxkevin adlı eski denetmenimizin hesabı 10 gün süreyle kapatılmıştır. Eski denetmenimizin cezası Ayanxkevin karakterine ait hesaba verilmiştir, yani denetim ekibine katılırken bize bildirilen hesaba. Şuan kullandığı hesap ise ayrı bir üyeliğe aittir. Bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
biri su atx e sorabilirmi acaba bu ayan ve yandaslari surekli oyunda bu arkadaslarimiza satasacakmi boyle hic olmazsa butun carlarina yonelik gecici bir blok uygulanamaz mi en azindan olaylar durulana kadar.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
Eğer bir şikayet söz konusu ise gerekli şekilde başvurunuzu yapınız. İnsanların bibirlerini karalamaları için oluşturulmamıştır.
Tehdit noktasında ise savclığa başvurabilirsiniz. Sobee olarak yetkili makamlardan istenecek bilgileri ivedi olarak paylaşıyoruz zaten
Tehdit noktasında ise savclığa başvurabilirsiniz. Sobee olarak yetkili makamlardan istenecek bilgileri ivedi olarak paylaşıyoruz zaten
Son günlerde forum davranışlarınızı kontrol ederseniz sunucu yasaklamasının nedneini fark edeblirsiniz.SIRRAGEEEE yazdı:ylemlerinin ne kadar gercekci oldugunu gormus bulunuyorum yetki bende diye elinde kimin oynattigi belli olan iplerle bizlere maval okumasin bir daha.
Lathander yazdı:
Bu konu olması gereken anlamanın çok üzerine taşarak kişselleşmeyi de geçerek kişilerin özel hayatına, şahsiyetlerine kadar uzanmıştır. Bu yüzden forumlarda bu konun olumlu yada olumsuz şekilde konu edilmemesi, aksi halde ceza da dahil olmak diğer tüm moderasyon seçenekleri kullanılacaktır.
Konu hakkındaki düşüncelerinizi desteksayfamızdan bildirim tipini Soru-Cevap olarak belirterek gönderebilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]