fan art 2010 çizim yorum bekliyorum...
- wwinchester
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: fan art 2010 çizim yorum bekliyorum...
güzel olmus kardeş.

|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|
Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Merhaba,
Ben 19 mayıs ünv. Resim iş öğretmenliği grafik tasarım ana sanat dalı son sınıf öğrencisiyım...
Çalışman öncelikle fena değil eline sağlık...
Teknik detaya gelince sanırım çıktı almıssın onlardan resimleri birlestırmıssın yerlestırmıssın sonrada, çizgilerinden anlasılıyor yanı kopyala yapıstır gibi olmus ama kurgu olarak fena değil bunu görsel tabanlı proglamların biriyle yapsan mesela ilistiratörle freehandle yapsan daha basarılı olurdu...
Ben 19 mayıs ünv. Resim iş öğretmenliği grafik tasarım ana sanat dalı son sınıf öğrencisiyım...
Teknik detaya gelince sanırım çıktı almıssın onlardan resimleri birlestırmıssın yerlestırmıssın sonrada, çizgilerinden anlasılıyor yanı kopyala yapıstır gibi olmus ama kurgu olarak fena değil bunu görsel tabanlı proglamların biriyle yapsan mesela ilistiratörle freehandle yapsan daha basarılı olurdu...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
yorumların için teşekkür ederim...sahinx60 yazdı:Merhaba,
1-ikv ile ilgili bütün resimleri çıkardım....
2-hangilerini biraraya getirip çizsem iyi olur diye düşündüm...
3-ve ikv ye ait 2 resmi çizmeye karar verdim...
4-çizdikden sonra kimse alıntı yapdın demesin diye üstteki ankayı ekledim...Aşamalar bunlardır...
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
-
- FareAdam Düşmanı
cok çirkin olmus tamamen basit vede kopyaya cok benziyor cunku kenar çizgileri desenleme igrenc ötesi suratlar berbat hersey korkunc

hahahahaha çok biliyosun :lol:HeliN yazdı:cok çirkin olmus tamamen basit vede kopyaya cok benziyor cunku kenar çizgileri desenleme igrenc ötesi suratlar berbat hersey korkunc
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
-
- FareAdam Düşmanı
Senden cok bildiğim kesin
gel öğreteyim bir kaç sey kaparsın belki. Son 2 günde yaptıgım 2 resim asagıda. Al check et bakalım 

Ya sabır Allah'ım karakalem çalışması diyoruz...sen gelip programlardan yapdığın resimleri gösteriyorsun....HeliN yazdı:Senden cok bildiğim kesingel öğreteyim bir kaç sey kaparsın belki. Son 2 günde yaptıgım 2 resim asagıda. Al check et bakalım
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Yorumlar çok ağır evet kopya cekmiş ama sonucta emek vermiş adam yetenekliyım demiyor ama berbat olmus demek çok ağır insanların şevkini kırmayın lütfen
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Çok bilmiş hanfendi sizede bi kaç yorum yapayımHeliN yazdı:Senden cok bildiğim kesingel öğreteyim bir kaç sey kaparsın belki. Son 2 günde yaptıgım 2 resim asagıda. Al check et bakalım
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
HeliN yazdı:cok çirkin olmus tamamen basit vede kopyaya cok benziyor cunku kenar çizgileri desenleme igrenc ötesi suratlar berbat hersey korkunc
desenleme ney ya
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN