iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...
- ceronimooo
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: iNANCIMI YİTRMEYE BAŞLADIM...
Dafne gece gece bizi güldürmeyi basardınya süpersin. Elimizde tek eglencemiz oyundu simdi forum oldu sagolsunlar bunları yapanlar. Hala bekliyoruz 36 saatin üzeriine cıktık sabırla devam.
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Alışkınız be abi Bir kaç gecede forumda takılalım 
İzlemeye devam edenlere iyi seyirler
İzlemeye devam edenlere iyi seyirler
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Hiç şaşırmadım diğer konun kitlenmesiNe bekliyeliM ne ceza vercekler bu kişilere 
YönetiMe biran önce yapın yapcanız işi diyoruM Bizim sabrımız kalmadı Gerceği Mahkeme ye yansıdımı olay orda cabuk olur herşey ...
YönetiMe biran önce yapın yapcanız işi diyoruM Bizim sabrımız kalmadı Gerceği Mahkeme ye yansıdımı olay orda cabuk olur herşey ...
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Büyük cezalar vermişler Adamlar oyundaAyhilallll yazdı:Hiç şaşırmadım diğer konun kitlenmesiNe bekliyeliM ne ceza vercekler bu kişilere
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
SELAMÜNALEYKÜM;
Sevgili kardeşlerim konuyu dün akşam geç saatte gördüm, itiraf edeyim her günki şikayet konularından biridir diye baştan değil sondaki bir kaç mesajı okudum. Cevapta yazmadım. Bu gün işten geldiğimde oğlum bahsetti konudan o yazdığı için önce ban yemiş sonra ban kaldırılmış konuyu sorunca anlattı. Okumamda çok hızlı olmadığı için yaklaşık 3 saattir konu hakkında yazılanları okudum. Açıkçası şaşırmadım, özellikle harun yılmaz ve civra nikli kardeşlerimin daha önce adil olmayan yöneticiler hakkında yazdıkları mesajları okumuştum ve oyun içinde olsun forumda olsun haksızlıklara defalarca şahit olduğumuz için yönetim aleyhine bir sonuç alınabileceğini sanmıyordum. Fakat mesajları okuduktan sonra bu uygunsuz davranışlara karşı topyekün denecek bir eylem başladığını gördüm. Ben ikv de 1,5 yıllık oyuncuyum aslında amacım oyunda değil, çok fazla bilgim ve oyun yeteneğimde yoktur. Bu konuda o kadar çok mesaj yazılmışki yazılmayan bir konu metni yok, Ben Arif YAMAN olarak, hiç işi yokmuş gibi 45 yaşında bu oyunu ve forumu takip eden çoğunuzun ağabeyi olarak küfür ve lakayt yazıldığı için amaca zararda verebilecek tavırlar dışında sizleri destekliyorum. Benim yapabilecek, measajla destek olmaktan başka bir şey yok. Teknoloji ize göre geç geliştiği için, benden fazla anlamaz yani teknik olarak destek olamam. ALLAH haklıların yardımcısı olsun...
Haa birde olayda bahsedilen Selin hanımın soy adı bir mesajda YAMAN olarak geçti kesinlikle benimle bir bağlantısı yoktur...
Sevgili kardeşlerim konuyu dün akşam geç saatte gördüm, itiraf edeyim her günki şikayet konularından biridir diye baştan değil sondaki bir kaç mesajı okudum. Cevapta yazmadım. Bu gün işten geldiğimde oğlum bahsetti konudan o yazdığı için önce ban yemiş sonra ban kaldırılmış konuyu sorunca anlattı. Okumamda çok hızlı olmadığı için yaklaşık 3 saattir konu hakkında yazılanları okudum. Açıkçası şaşırmadım, özellikle harun yılmaz ve civra nikli kardeşlerimin daha önce adil olmayan yöneticiler hakkında yazdıkları mesajları okumuştum ve oyun içinde olsun forumda olsun haksızlıklara defalarca şahit olduğumuz için yönetim aleyhine bir sonuç alınabileceğini sanmıyordum. Fakat mesajları okuduktan sonra bu uygunsuz davranışlara karşı topyekün denecek bir eylem başladığını gördüm. Ben ikv de 1,5 yıllık oyuncuyum aslında amacım oyunda değil, çok fazla bilgim ve oyun yeteneğimde yoktur. Bu konuda o kadar çok mesaj yazılmışki yazılmayan bir konu metni yok, Ben Arif YAMAN olarak, hiç işi yokmuş gibi 45 yaşında bu oyunu ve forumu takip eden çoğunuzun ağabeyi olarak küfür ve lakayt yazıldığı için amaca zararda verebilecek tavırlar dışında sizleri destekliyorum. Benim yapabilecek, measajla destek olmaktan başka bir şey yok. Teknoloji ize göre geç geliştiği için, benden fazla anlamaz yani teknik olarak destek olamam. ALLAH haklıların yardımcısı olsun...
Haa birde olayda bahsedilen Selin hanımın soy adı bir mesajda YAMAN olarak geçti kesinlikle benimle bir bağlantısı yoktur...

[right]Arif YAMAN[/right]
zavalli ikv 2 basit denetmenin aptalliklarini savunmak adina kendini nasil bir tehlikeye attiginin farkinda degil bu olanlarin hic birinden mevlut dincin haberi olmadigina bahse girerim.
hayatta ogrenmesi en zor sey,hangi kopruden gecmek hangi kopruyu yakmak gerektigine karar verebilmektir.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Mevlüt bey e de gereken bilgiler ulaştırılıldı mail yolu ile.Dafnehira yazdı:zavalli ikv 2 basit denetmenin aptalliklarini savunmak adina kendini nasil bir tehlikeye attiginin farkinda degil bu olanlarin hic birinden mevlut dincin haberi olmadigina bahse girerim.
sözde yönetim... sizden bir açıklama bekliyoruz.gerçi bu reziliği yapan oyuncular hala oyunda ve hala işin dalgasında bu şahıslar yönetimden alınmadığı sürece bizler bu işin peşini bırakmıyacağız.
Tılsım Sunucusunda oynamıyorum ama bu yapılan aslında sadece Tılsım Sunucusunu değil tüm oyunu ilgilendiriyor. Sabitlenen konudaki tüm yorumları okudum, yöneticilerin yazdıklarınıda okudum ve en son şu anki konuyu okudum. Bir yanlışı tespit etmişsiniz ve bu yanlışın düzeltilmesi için başvurularda bulunmuşsunuz. Bence çokta güzel bir yanıt almışsınız ki olay mahkemeye bile gitse size 1 günde asla çözüm sunmazlar. Her kurumda işler aşamalı şekilde yürür. Elbette İKVde de böyledir. Bir kişi hata yapar, bu kişiden sorumlu olan kişiler ile görüşülür. O kişi hata yapan kişi ile görüşür. Daha sonra almış olduğu yanıtları harmanlar, hatanın nereden kaynaklandığını tespit eder. Yani burada x kişi hata yapmış, alalım yetkisini banlayalım olsun bitsin gibi bir tepki bekliyorsanız bu bence sadece sizi rahatlatır. İKV yi değil. Problemin köklü çözümü için bu hataya neyin sebep olduğu araştırılmalı, yani x kişi neden bunu yaptı? Egosu içinse bu iyi bir tespittir ve buna göre adım atılır. Buna göre yetki düzenlemesi hatta sorumluluk düzenlemesi yapılır. Bunlar tek bir günde yada 1 haftada yapılabilecek işler değildir. Herşeyin düzenli şekilde yapılması gerekiyor ki şu an içinde bulunulan duruma tekrar düşülmesin. Evet çok büyük bir yanlışlık var İKV de şu an. Ama bunun düzeltilmesine destek olmak istiyorsak eğer bildirimlerimizi yapıp yalnızca cevap bekleyelim. Yok efendim cevap gelmedi, kapatılmaya çalşılıyor, yok bilmem ne.. Bu sözler sadece parazit olarak kalır ve işlemleri yavaşlatır.
Hatta şöyle söyleyeyim;
Eğer ben Mevlüt Dinç yada yetkili bir yönetici olsaydım, sırf şu konularda bulunan saçma yorumlardan ötürü hata hakkında oyuncularla konuşmak istemezdim. Çünkü ynlış pencereden bakıyor çoğunuz. Yapılan açıklama benim bugüne kadar gördüğüm en güzel yaklaşımı içeren açıklama. Neden mi?
Daha önce hata yapan kişilerin yetkileri alınmış banlanmışlar yada ne bileyim benzer cezalar verilebilmiştir. Ama burda yönetim, hatanın kaynağına inip bunu düzeltmeyi tercih ediyor ve bunu sizinle paylaşıyor üstelik desteğinizi bekliyor. Bence oturup bir düşünün. Şurada yönetime yüklenerek elinize bu durumda ne geçer?
Yönetim size bu yanlışı destekliyoruz dememiş?
Yönetim size düzeltmeyeceğiz dememiş?
Yönetim bir hata yoktur da dememiş?
Yönetim size teşekkür ederek destek olmanızı ve birlikte bu hatanın çözümünü bulmayı teklif etmiş. Ha hala olayı kişiselleştirip aynı yorumları yapanları görüyorum. Onlarında gerçekten amaçlarının farklı olduğunu düşünüyorum.
Yazımı çok uzun tuttum,
Eğer tarafsız bir gözden tavsiye niteliğindeki yazımı dikkate alırsanız eminim bir çok kişi sevinir.
Hataların düzeltilmesi için tepkileri olması gerektiği gibi verelim.
Ahu Eylül
Hatta şöyle söyleyeyim;
Eğer ben Mevlüt Dinç yada yetkili bir yönetici olsaydım, sırf şu konularda bulunan saçma yorumlardan ötürü hata hakkında oyuncularla konuşmak istemezdim. Çünkü ynlış pencereden bakıyor çoğunuz. Yapılan açıklama benim bugüne kadar gördüğüm en güzel yaklaşımı içeren açıklama. Neden mi?
Daha önce hata yapan kişilerin yetkileri alınmış banlanmışlar yada ne bileyim benzer cezalar verilebilmiştir. Ama burda yönetim, hatanın kaynağına inip bunu düzeltmeyi tercih ediyor ve bunu sizinle paylaşıyor üstelik desteğinizi bekliyor. Bence oturup bir düşünün. Şurada yönetime yüklenerek elinize bu durumda ne geçer?
Yönetim size bu yanlışı destekliyoruz dememiş?
Yönetim size düzeltmeyeceğiz dememiş?
Yönetim bir hata yoktur da dememiş?
Yönetim size teşekkür ederek destek olmanızı ve birlikte bu hatanın çözümünü bulmayı teklif etmiş. Ha hala olayı kişiselleştirip aynı yorumları yapanları görüyorum. Onlarında gerçekten amaçlarının farklı olduğunu düşünüyorum.
Yazımı çok uzun tuttum,
Eğer tarafsız bir gözden tavsiye niteliğindeki yazımı dikkate alırsanız eminim bir çok kişi sevinir.
Hataların düzeltilmesi için tepkileri olması gerektiği gibi verelim.
Ahu Eylül
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]