olabilirUnforxdoctr yazdı:Herkesin bildiği gibi Turuncu (şaheser) Efsunlar Aktarılmıyor.Bende Bir şaheserden dört beş tane var mesela.Bir çok arkadaşımda da böyle olduğunu duyuyorum... Biliyorum... Bence herkes sağlam olmayı hakediyor.Birisi giriyor ilk kesişte zırh düşürüyor diğeri 100 kere kesiyor.100 madalyadan başka birşey göremiyor.Bu Adaletsizliği kaldırmak için Ticaretlerin Alışverişe açılmasını istiyorum, istiyoruz... Gereğini arz ederim.
Not:Adaletsizlik var.DAha iyi bir çözüm önerisi bulabilirseniz onu yapın lütfen... Daha Birçok Sorunumuz var ama bunu çözebileceğinizi umuyorum.
Şaheser Ticareti
Re: Şaheser Ticareti
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Arkadaşlar çok iyi konuşuyorsunuz ama bir ayrıntıyı atladınız.Şaheserler ticarete koyulsa bir alter zırh en az 100-150 den gidicek ışık zırh 120mden gider peki bunca fakir adam var oyunda.Adam 1 senelik kazancını 1 iteme yatırmasımı daha iyi yoksa gidip kendisi düşürmesi mi.4-5 tane aynı item düşüyor diyorsunuz düşüremeyen var:).Ayrıca boş konuşmayın bence şaheserler dükkana koyulsa alacak paramız yok sizin olabilir ama bizim yok oyunun yüzde 60 ında şaheser bile yok
siz neyin hesabını yapıyorsunuz?...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
öyle bişi olursa bendeki fiyatlar şöyle olur ;
alter 200m
kıyamet 150m
nüc 300m
takılarda 75mdan gider.
alter 200m
kıyamet 150m
nüc 300m
takılarda 75mdan gider.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Gerçekten güzel fikir keşke böyle bişey olsaTrkstylvodka yazdı:Çok kez kere gördüm grubumdan bir kişiye bile bırak şahser düşmesini bilge yüzük kolye bile düşmediği oldu.Leqendxkinq yazdı:Şaheserleri ticarete açıcaklarına inanmıyorum ama her Junon/Kenan kesiminde %100 olarak bir şaheserin gruba düşüceğini garanti etmeleri daha iyi bence. Böylece bize düşmesede bir arkadaşımıza düşsün. En azından düşsünde kime düşerse düşsün .)
İksir,madalya ile geçiştirdi kenan bizi benim önerimde şudur;
Şaheser transferi olmaması bence normal birşey fakat daha önceden girdiği halde şaheser düşmeyen arkadaşların şaheser düşme kaatsayısı her düşmediğinde belirli bir oranda artsa ve şaheser o grup içerisinde katsayısı en yüksek olana düşse şaheser düşen kişinin de katsayısı sıfırlansa bence gayet adaletli olurdu.Hem faiş fiyatlarla şaheserlerin satışının önüne geçilmiş olur hemde bir adalet gelir (şans değil)
Teşekkürler.
Healting İbni Çevriye(^)Asa/İbni(^)Çevriye Asa
Efsanex
Xpesya
Xpesyac
Efsanex
Xpesya
Xpesyac