KÖKLÜ DEĞİŞİM ÖNERİSİ Arkadaşlar GM ler Editörler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: KÖKLÜ DEĞİŞİM ÖNERİSİ Arkadaşlar GM ler Editörler

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Yav buyuculerın zırhları resmen pille çalışıyor zırhın arka kısmına dıkkat edın kablolar pile baglanmış asada toplanmış cok malca :mrgreen: pelerın cok ıyı olurdu..
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
xMykonSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMykonSx »

Üstünede Süperman köstümü tamam
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

xMykonSx yazdı:Üstünede Süperman köstümü tamam
yav buyucu ve şifacıların zırhı gerçekt ıgrenc otesı hele hele sıfacı zırhı b0k gıbı :mrgreen: resmen şifacı agaca benzıyor zaten yeşıl gıyınıyorlar tam marul agacına benzıyorlar ayyakabıdada yaprak :mrgreen: savascı zırhı çok guzel ama agızlıgı olmamalı :mrgreen: pantolon ve ceketıde ameleye benzıyor resmen onada el atmak lazım yanı dıyecegım oyun yonetıcılerı zırhların şekıl bakımı olarak sınıfta kaldı..
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

AmiR yazdı:
Azazel yazdı:
justine yazdı:
AmiR yazdı:İKV nerden nereye kadar ilerler bilmem ama oyunda en cok sevdiyim özeliklerinden birisi türk yapımı ikinciside Grafiğidir, diyer oyunlara baktım cizgi filim gibiler :D

iyi forumlar
+1
Bence tüm online oyunlar içinde grafikleri en sağlam olan oyundur İKV..
Diğer taraftan da oyun kurgusu içinde saydıklarının zamanı vardır bence.. 49 lvlde olmadı ama belki 69 lvl de olacak dediklerin..

Bence Sen online oyunlar Hakında Bilgin yoq Kobad,Sondestan Girip Oyun grafiklerine bakmanı öneririm ve arkadaşımın açtığı konuyu destekliyorum oyunda yenilik olması lazım Öncelikle ıwı sınırın kalkması ve kasmak ve nakit eşya dükanı gibi Yerlerin konulması plus yerine exp kağıtları süper güç iksirleri vs gibi eşyaların gelmesi lazım benim gibi sadece forumdan takip eden bir çok oyuncu var

metin2, kinght ve karahan gibi dünyada ün almış oyunalra baktım. Dediğin doğru olabilir ama bence grafik konusunda süper. seviye sınırını bilmem ama exxp kagıtları guc ıksırlerı vsvs yazmısın sanırsam diyer oyunlardan benimseme yaptın. İkv nin bir farkıda burda diyer oyunlar gibi herşeyi ile aynı olmaması...
Yenilik konusuna gelince illaki yenilikler gerektirir ama farklı olmak şartı ile...
Dünya'da en çok online oyun oynanan ülke ABD'dir.Metin2 USA server yazıp google'a arattığında oyuncular tarafından kurulan z8games aracılığıyla yayınlanan bir Metin2 karşına gelecektir.Orjinal USA serverina girip gözattığında canlı gördüğünda şaşıracaksın. :) KaraHan yeni yaygınlaşan ilk dönemler yeni oyun olduğundan rağbet gören fakat sonradan tutulmayan bir online oyun olarak akıllardan silindi bile.Knight hakkında pek yorum yapamam , gerçekten yapmacık.Runes Of Magic gibi tutulmayan bir oyunun grafiklerine göz at derim.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

bluejder yazdı:Öyle yazmak istesem zaten öyle yazardım emin ol.Osmanlı kalmadı ama osmanlı gelenlekleri halen devam ediyor ;)
Teknolojiyle bağlaştıracaksanız ozaman elimize lazer tabancaları roket atarlar alalım.Hiç birbirine kılıçla dalınan bir savaş varmı 2000li yıllarda.Peki şifa basan insan varmı?? Doktorlar olsun.E büyücü olayı hiç büyü atan birini gördün mü? Onlarda falcı olsun ozaman :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Işınlanmanın belli kuralları olsun.Işınlanma gayet güçlü bir tez.Klan savaşlarıda em gibi özel bölgelerde yapılsın.Arzlar girdikleri yerden zor çıkıyo :D Lodoslarda kendini meteora zor atıyor :D Gerçeklik arıyorsan neden İKV oynuyon sanki olaylar gerçek :D Kadimin hikayesini okudun mu? :D Bu devirde Kadimin ne işi var hiç gördünmü :D:D:D Dinezor Ejderha karışımı birşey :D Emin ol gerçekten gülüyorum :twisted:
Bunca senedir İKV oynuyorsunuz hiç mi düşünemediniz Dünya'ya 1956'da meteorit düştüğünü.Dünya'nın dört bir yanında yaşam savaşı verilirken 1956 teknolojisini geliştirip İnsansız hava aracı icat etmelerini mi bekliyorsun?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bluejder »

xDarkiMMortaLx yazdı:Bunca senedir İKV oynuyorsunuz hiç mi düşünemediniz Dünya'ya 1956'da meteorit düştüğünü.Dünya'nın dört bir yanında yaşam savaşı verilirken 1956 teknolojisini geliştirip İnsansız hava aracı icat etmelerini mi bekliyorsun?
E OZAMAN BENİM SEÇENEKLERİMDEDE MANTIKSIZLIK YOK DEĞİL Mİ? YANİ GEDİK ARANACAK BİR YÖNÜ YOK.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xMykonSx yazdı:Şifacı Şifabasan insan demek değildir ot ve bitkilerden yapılan ilaçları yapan kişilere denir
Geçmişte Büyücü vardı herhalde
Bu arada grafiklere bende katılıyorum ama 2000 li yıllardayız sen ileride ne olur gibi sorular sorucağına geçmişte neler olmuş diyorsun ;)
Tamam.Bende onu diyorum işte.Ozaman şifacılar bize ot toplayıp onumu yedirecek :D İlerde ne olacak?
Ozman oyunda otomobiller uçaklar çıksın :D akpille köprüden geçelim ogs kgs verelim :D
Şirketler kuralım :lol: TÖBE TÖBE :D :twisted: :mrgreen:
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XTIMURX »

bluejder yazdı:Bence konu gayet mantıklı.Yok arkadaşım osmanlı tokadı derken onun gibi özellikler gelmeli.
Hem arkadaşın biri demişki oyun 2000 lerde geçiyor.Ama ozaman baltayla yatağanla neden dalıyoruz?
Ozaman neden cinlerle savaşıyoruz? Depremle doğal afetlerle susuzlukla savaşalım ozaman.
Ayriyeten grafikler kötü değil fakat hep aynı,geliştirilmeli.Oyunu açtığınızda karakter seçme penceresindeki gökyüzüne bakarsanız karelerden oluşmuş bir küre hareket ediyor :D
Fakat oyun diğer oyunlara benzememeli benim dediğim olayda ticaret yapacağımız yerler olsun.Fakat bunlarda bizim gibi gerçek oyuncular olmalı.Yani Demirci Rüstem,İşportacı gibi kişiler değil biz yapalım.Aradığımızı bir yerde bulabilelim.Bu işlemde kiraladığımız yerlerde onlar satılırken biz bilgisayarı kapatıp bir yere gidebilelim ve haklı bir rekabet doğsun.Plusu olanlar milleti kandırmasın :D Herkes için değil bazıları için diyorum bunu.Yavaş yavaş olabilir ama 69 u 10 yıl sonra yaparlarsa... :mrgreen:
HEM BEN DEMİYORUMKİ DİREK BÖYLE OLSUN.BENİM FİKRİMİ SİZDE GELİŞTİRİN.SİZDE DE AKIL VAR.AZCIIK HAYALGÜCÜYLE GELİŞTİRİN.

BİR DE BİRİSİ BİR YORUM YAZINCA DİĞERİDE ONA GÖRE YORUM YAPIYOR.BİRİ DEMİŞ SAÇMA KONU.ARKADAŞIM NEYE GÖRE SAÇMA??

GRAFİKLERE TEKRAR DEĞİNMEK İSTİYORUM.FİFA PES GİBİ OYUNLAR BİLE KÖKLÜ DEĞİŞİME GİTTİLER.BİRÇOK OYUNUN GRAFİKLERİ ARTIK DAHA GÜZEL VE GERÇEKÇİ.BEN İKV'NİN DE BÖYLE OLMASINI İSTİYORUM.HEM BÖYLECE FARKLI ÜLKELERİNDE İLGİSİNİ ÇEKER.BUDA HEM ÜLKEMİZİ TANITIR,HEM OYUNU BÜYÜTÜR,HEMDE SİZE PARA KAZANDIRIR(GRAFİKERLERE-EDİTÖRLERE VS..).
Ayarlardan grafik kalitelerini en üst seviyeye getir bakalım görecek misin o kareleri ? ;)
Bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yapmayın !
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sadece onunla o değişecek sence onlar yeterince gerçekçimi?
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Burda arkadaşlar hala oyunun grafikleri hakkında yersiz yorumlarda bulunuyor kanımca..Sağlam bir masaüstü sistemi iyi bir monitörle ne o karelenmeler ne de çizgi film şeklinde grafikleri görmeniz mümkün değil oyunda..
Bu oyundaki eksikleri dile getirirken tabii ki herkes gibi ben de konuşur desteklerim ama grafik özellikleri bunlardan değil.. Bir diğer arkadaş 3-5 tane online oyun ismi yazmış ancak ben Türkiyede oynanan online oyunlara bakarım.. İKV nin grafikleri metin2 , Knight ve Warcraft tan daha üstün...
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön