Buyrun bunlarda Kuyruk Acısı Resimleri.

Domatesin Suyu Çıktı
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol bu söz sen ve senın gibileri için söylenmiş sıpa asosyal sünepe insan

FiaNNa yazdı:Yüzsüz adamFotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...
Aşağdaki linkde fotoğrafları daha net bir şekilde görebilirsiniz .
http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 2011935943

ChuckBartowsKi yazdı:FiaNNa yazdı:Yüzsüz adamFotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...
Öncelikle O Konuşutuğun Kişinin Safa Olduğunu BiliyosunTarihe Bakarsan
Katildomates Karakteri yaklaşık 2 haftadır bende
Hala Konuşuyorsun Çok Mu Zekisin ? Yada Benide Yanındaki 10 15 yaşındaki gerizekalılardanmı sandın ?
![]()

FiaNNa yazdı:ChuckBartowsKi yazdı:FiaNNa yazdı:Yüzsüz adamFotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...
Hala Konuşuyorsun Çok Mu Zekisin ? Yada Benide Yanındaki 10 15 yaşındaki gerizekalılardanmı sandın ?
![]()
Ya sen cok safsın yada saf rolü oynayarak kendini acındırmaya çalışıyorsun eşşek sıpasıŞimdide yalan yanlış hareketler ile başkalarını ortaya çıkarıyorsun acıncak haldesın üzüm üzüme baka baka kararır zavallı . İmzana şunuda ekle Sıpa
Şimdi sana yol gözüktü arkana bak ve dört nala koş .

ChuckBartowsKi yazdı:FiaNNa yazdı:ChuckBartowsKi yazdı:FiaNNa yazdı:Yüzsüz adamFotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...
![]()
Ya sen cok safsın yada saf rolü oynayarak kendini acındırmaya çalışıyorsun eşşek sıpasıŞimdide yalan yanlış hareketler ile başkalarını ortaya çıkarıyorsun acıncak haldesın üzüm üzüme baka baka kararır zavallı . İmzana şunuda ekle Sıpa
Şimdi sana yol gözüktü arkana bak ve dört nala koş .
Muhattabım Değilsin Buda Son YazıcağımdırBiraz Dışarı Çık Oksijen Al Beynine Oksijen Gitsin
Sonra Safayı Ara Durumu Öğren ( Eğer Bu Kadar Zekan Varsa )
Çamur At İzi Kalsın Mantığındasın
Son Yazım Budur Muhattabım Olana Kadar Havla Dur

Elano yazdı:Katildometos kimin ne olduğunu herkez okudu yeter artık kapa çeneni defol bnm geçmişimi biliyormuşun onun bunun hatrına susuyorum diede artislik yapıyorsun çok merak ettim neyi bildiğini bir kez daha söylüyorum ne biliorsan yazda bizde öğrenelim kurgu dünyasında yaşamyı bırak.Ailene de söle sana çok fazla çizgi film izletmesin terbiyen bozuluyor. Sana düşen zırhda büyü eksikdi klandan büyü aranıyor denildi ve sende her değersiz insan gibi mecburiyetten Cüneyt gil tarafından çağrıldın ve it şansı zırh düştü ama yeter artık gerçekten sıktın fdazla çizgi film izleme uza.