Elano alınmıştır h. olsun

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Elano alınmıştır h. olsun

Mesaj gönderen FiaNNa »

Kımın kuyruğuna basıldığı belli oluyor =) Ben seni ne şimdi nede daha öncen varise ozamandan tanırım gördüğümü söylerim senin gibi saz çalıp aynı zamanda oynamam loncam ne seni tanır sende onları ;) İmzanda Yazılı Karakterlerin kaça sana ait ver bi cvp buna. Eskiden buyana köşkte varolduğunu sanıyormusun yoksa bu bir varsayımmı =) Çakal ... Bize karşı suçlama yapmışsın sana söyle diyim bize karşı suçlama yapan kişiler hırsızlıgını ortaya çıkartığımız kişiler hani sende onlardan birimisin şüphelenmemek elde değil biz kanıtlar ile konuşunur senin tarzında Dönsöz gibi kıvırtmayız ama şunuda ekliyim Eşşek Ne Anlar Hoşafdan 2 güzel cümle yazarakdan birde boyayıp buraya yazı yazman seni yüceltmez alçaltır sıpa seni ;)

Buyrun bunlarda Kuyruk Acısı Resimleri.

Resim

Resim

Resim

Domatesin Suyu Çıktı =)

Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol bu söz sen ve senın gibileri için söylenmiş sıpa asosyal sünepe insan ;) Yüzsüzlük yapıp daha daha cvp yazmazsın suratına tüküren çok olur ama sen gene ona yarrabi şükür dersin ;)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Yazılar Çok Bulanık Hiçbirşey Okunmuyo Fakat Sanırım O Kısım Safayla Konuştuğun Kısım ;)

Benim Kim Olduğumu Bilmemene Şaşırmadım Çünkü Sen Küçük Dağları Ben Yarattım Havasındasın Hala :)

Benim Hırsız Olduğuma Dair Kanıt Koyabilirmisin ? Koyamıycağını Sende Çok İyi Biliyorsun ;) Zamanında Çok Uğraştılar Çakma Karakterlerle Ama Boşa ;)

Bu Arada İmzamdaki Karakterlerin Hepside Benim Sadece Bir Karakter Eskiden Safanındı :) Tunada Dostum Olur Zaten Eskiden Beri O Karakterdeydim ;) Bunu Sen Bilmiyosan Loncadaki 1-2 Kişiye Sorman Yeterliydi ;)

Yüzsüzlük Diyorsun ? Yüzsüzlüğü Kimin Yaptığı Çok Belli Oluyor ;) Merak Etme Muhattabım Değilsiniz Ama Sizden Düzgün Fotoğraflar Bekliyorum Benim Yanlış Yaptığım ( Hırsızlık , Küfür vs ) Yoksa Sus Ve Kendi Yüzsüzlüğünü Gör .. ! ;) Resimleride Düzgün Koyarsan Sevinirim Bir Dahakine .. ! ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Yüzsüz adam =) Fotolar isteyene gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmuşsun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...

Aşağdaki linkde fotoğrafları daha net bir şekilde görebilirsiniz .

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 2011935943

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

FiaNNa yazdı:Yüzsüz adam =) Fotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...

Öncelikle O Konuşutuğun Kişinin Safa Olduğunu Biliyosun ;) Tarihe Bakarsan :) Katildomates Karakteri yaklaşık 2 haftadır bende :) Hala Konuşuyorsun Çok Mu Zekisin ? Yada Benide Yanındaki 10 15 yaşındaki gerizekalılardanmı sandın ? ;)
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

ChuckBartowsKi yazdı:
FiaNNa yazdı:Yüzsüz adam =) Fotolar isteye gözükür istemeyene gözükmez kendi kafana göre hemen uydurmussun ne güzel . Ozaman şöyle de bana ben oyuna yeni başladım Tuna sayesinde seni eşşek sıpası daha çok buyumen lazım loncamdaki o 2 adamı bana söyle veya sen söyle onlar buraya yazsınlar . Bak senin kuyruk acınla ilgili ne güzel fotolar paylastım bol bol yorumlarını bekliyorum sıpa nede olsa sıpasın bunada cvp yazarsın ...

Öncelikle O Konuşutuğun Kişinin Safa Olduğunu Biliyosun ;) Tarihe Bakarsan :) Katildomates Karakteri yaklaşık 2 haftadır bende :) Hala Konuşuyorsun Çok Mu Zekisin ? Yada Benide Yanındaki 10 15 yaşındaki gerizekalılardanmı sandın ? ;)

Ya sen cok safsın yada saf rolü oynayarak kendini acındırmaya çalışıyorsun eşşek sıpası =) Şimdide yalan yanlış hareketler ile başkalarını ortaya çıkarıyorsun acıncak haldesın üzüm üzüme baka baka kararır zavallı . İmzana şunuda ekle Sıpa ;) Şimdi sana yol gözüktü arkana bak ve dört nala koş .

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

FiaNNa yazdı:
ChuckBartowsKi yazdı:

Ya sen cok safsın yada saf rolü oynayarak kendini acındırmaya çalışıyorsun eşşek sıpası =) Şimdide yalan yanlış hareketler ile başkalarını ortaya çıkarıyorsun acıncak haldesın üzüm üzüme baka baka kararır zavallı . İmzana şunuda ekle Sıpa ;) Şimdi sana yol gözüktü arkana bak ve dört nala koş .

Muhattabım Değilsin Buda Son Yazıcağımdır ;) Biraz Dışarı Çık Oksijen Al Beynine Oksijen Gitsin ;) Sonra Safayı Ara Durumu Öğren ( Eğer Bu Kadar Zekan Varsa ) ;) Çamur At İzi Kalsın Mantığındasın ;) Son Yazım Budur Muhattabım Olana Kadar Havla Dur ;)
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

ChuckBartowsKi yazdı:
FiaNNa yazdı:
ChuckBartowsKi yazdı:

Muhattabım Değilsin Buda Son Yazıcağımdır ;) Biraz Dışarı Çık Oksijen Al Beynine Oksijen Gitsin ;) Sonra Safayı Ara Durumu Öğren ( Eğer Bu Kadar Zekan Varsa ) ;) Çamur At İzi Kalsın Mantığındasın ;) Son Yazım Budur Muhattabım Olana Kadar Havla Dur ;)

Ne kadar aciz ne kadar acıncak durumda olduğunu sende farkına vardın ne sen ve senın gıbıler ile iletişim halinde bulunmam ki sen Sıpa =) Herneyse biz doğruları konuşur doğru olan şeyleri yaparız senin gibi kuyrugunu araya sokarak vıngıldamayız . Kimin beynine oksijen gideceği konusuna gelince apaçık belli oluyor Ya sen cok safsın yada saf rolü oynayarak kendini acındırmaya çalışıyorsun (yukardaki cümleden alıntıdır ) Aferim sımdı dört nala koşma vakti yallah .[/color]

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elano »

Katildometos kimin ne olduğunu herkez okudu yeter artık kapa çeneni defol bnm geçmişimi biliyormuşun onun bunun hatrına susuyorum diede artislik yapıyorsun çok merak ettim neyi bildiğini bir kez daha söylüyorum ne biliorsan yazda bizde öğrenelim kurgu dünyasında yaşamyı bırak.Ailene de söle sana çok fazla çizgi film izletmesin terbiyen bozuluyor. Sana düşen zırhda büyü eksikdi klandan büyü aranıyor denildi ve sende her değersiz insan gibi mecburiyetten Cüneyt gil tarafından çağrıldın ve it şansı zırh düştü ama yeter artık gerçekten sıktın fdazla çizgi film izleme uza.
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elano »

adamlar burda hesabımı aldım die tbrik ediyor sende artık çekememezlikten laf atıoyorsun
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Elano yazdı:Katildometos kimin ne olduğunu herkez okudu yeter artık kapa çeneni defol bnm geçmişimi biliyormuşun onun bunun hatrına susuyorum diede artislik yapıyorsun çok merak ettim neyi bildiğini bir kez daha söylüyorum ne biliorsan yazda bizde öğrenelim kurgu dünyasında yaşamyı bırak.Ailene de söle sana çok fazla çizgi film izletmesin terbiyen bozuluyor. Sana düşen zırhda büyü eksikdi klandan büyü aranıyor denildi ve sende her değersiz insan gibi mecburiyetten Cüneyt gil tarafından çağrıldın ve it şansı zırh düştü ama yeter artık gerçekten sıktın fdazla çizgi film izleme uza.

Sanada Cevap Vereyim

Benim Grubum Var Zaten Girmek İstesem Hergün Girerim Özelime Junon Junon Diye Mesaj Atan Benmiyim ? Cüneyt Dediğin Eğer Beşirispor İse Ben Hatırlamıyorum O Dediğin Durumu Ki Sorabilirsin Ona ;) Neyse Muhattabım Olmadığın Halde Zorluyosun Devam Et ;) Havlar Havlar Susarsınız ;) Seviyeni Gösterdi Dostların ( Darkniqht Fianna ) ;)

N
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

“Genel Sohbet” sayfasına dön