GÜLÜMSE

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: GÜLÜMSE

Mesaj gönderen sirjudgester »

Beyler yaptıgınız yorumları okuyun ve ne kadar saçmaladıgınızı anlayın... sizin sevşyenşzdeki insanlara yakışmıyo gerçekten...
öNCELİKle gülümse arkadaşım h.g sunucumuza...Söylenildiği gibi meran sunucusunda hani nasıl derler saygısız kişi fazladır ama sunu bil ki oyunda oynayan insanların haklarına saygı gosteren ve içten seven kişiler de bir o kadar fazladır... Zamanla umarım sende o kiileri tanır diğer arkadaşların varlıgından rahatsız bile olmassın... Ha bana kufur ettiler demişsin... Adam sunucuya giriyor rastgele belki de ilk defa... Adam kufretmekten zevk alıyor bunu gözumle gordugum için soyluyorum o yuzden 2 kişinin yaptıgı embesilliği sunucunun adını kotuye yormak ynlıs bişey ...
sENDE bizim gibi tecrubelisin , bu gibi kişilere nasıl muamele edeceğini biliyorsundur ... Bende e.ö de oynuyordum e.ö de bence daha fazla kötü cinsten tarif ettiğimiz kişi var ama tecrubeli kişi sayısı da fazla oldugu için sen onlarla muhattab olmuyordun.. Meranda da karakterli kişieri tanıdıkça sunucu hakkındaki fşkirlerinin dğişeceğini umuyorum.. Tekrar h.g sunucumuza...

Deathzsedoo..........
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

sirjudgester yazdı:Beyler yaptıgınız yorumları okuyun ve ne kadar saçmaladıgınızı anlayın... sizin sevşyenşzdeki insanlara yakışmıyo gerçekten...
öNCELİKle gülümse arkadaşım h.g sunucumuza...Söylenildiği gibi meran sunucusunda hani nasıl derler saygısız kişi fazladır ama sunu bil ki oyunda oynayan insanların haklarına saygı gosteren ve içten seven kişiler de bir o kadar fazladır... Zamanla umarım sende o kiileri tanır diğer arkadaşların varlıgından rahatsız bile olmassın... Ha bana kufur ettiler demişsin... Adam sunucuya giriyor rastgele belki de ilk defa... Adam kufretmekten zevk alıyor bunu gözumle gordugum için soyluyorum o yuzden 2 kişinin yaptıgı embesilliği sunucunun adını kotuye yormak ynlıs bişey ...
sENDE bizim gibi tecrubelisin , bu gibi kişilere nasıl muamele edeceğini biliyorsundur ... Bende e.ö de oynuyordum e.ö de bence daha fazla kötü cinsten tarif ettiğimiz kişi var ama tecrubeli kişi sayısı da fazla oldugu için sen onlarla muhattab olmuyordun.. Meranda da karakterli kişieri tanıdıkça sunucu hakkındaki fşkirlerinin dğişeceğini umuyorum.. Tekrar h.g sunucumuza...

Deathzsedoo..........

Seni Taktir Ederim Arkadaşım, Benım demek istediğimde Bu.. Bir Anda Buraya Alışmam imakansız Arakdaşlar Biraz Yardımcı Olmanız Lazım, Fakat Wandervat.. Mıydı Neydi Direkt Önyargılı Bir Şekılde Benım Asli Derdimi Anlamadan Yorum yaptığı için Mevzu Bu duruma Geldi.. Meran' da Karekteri Tam Oturmuş Adam Gibi aDam Sayısının fAzla Olduğundan Hiç Şüphem Yok, İşte Çar Kasarken, Alış veriş yaparken İster İstemez Muhatap Olmak zorunda Kaldığım Bu Kişiler Benım Canımı Çok Sıktıkları için Çünkü 1-2 Kere Olmadı Bu olaylar,Adam' a Yanlış pm Attığım için Bana şunu söyledi, " salakmısın Malmısın olum nediyosun " Böyle Bir şey Varmı Ya? Ondan sonra uzayan Muhabbetin aRdından Adam Bana Harfleri Tek Tek yazarak ÖRNEĞİN
O.
Ç
Aynen Bu Şekılde küfür etti.. Şikayet Etsem Edemem Ben Ceza Alırım gereksiz Şikayetten.. Artık canıma Tak Etti O yüzden böyle Bir konuyu Açma Girşiminde bulundum, Sanırım Yanlış Anlaşıldım...

Bu ARada Hoş' Buldum Sağ' Olasın.
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Tmm kardeşim sen dediğim gibi oyunda iyileri bulmaya çalış ...Eminim ki başarırsın... Vandervaart isimli arkadasımız da meranın eskilerindendir... Onun da sinirli anına denk gelmıştir diye dusunuyorum ... O da alayışlı arkadasımızdır ...
bencede sen yanlıs anlasılmıssın ama zamanlar taşlar yerine oturacaktır...
Deathxsedoo/ Deathxsedooo
Deathxjudge/ Xsedocraftx
SerdarUSTA
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Gulumse yazdı:
sirjudgester yazdı:Beyler yaptıgınız yorumları okuyun ve ne kadar saçmaladıgınızı anlayın... sizin sevşyenşzdeki insanlara yakışmıyo gerçekten...

Deathzsedoo..........

Seni Taktir Ederim Arkadaşım, Benım demek istediğimde Bu.. Bir Anda Buraya Alışmam imakansız Arakdaşlar Biraz Yardımcı Olmanız Lazım, Fakat Wandervat.. Mıydı Neydi Direkt Önyargılı Bir Şekılde Benım Asli Derdimi Anlamadan Yorum yaptığı için Mevzu Bu duruma Geldi.. Meran' da Karekteri Tam Oturmuş Adam Gibi aDam Sayısının fAzla Olduğundan Hiç Şüphem Yok, İşte Çar Kasarken, Alış veriş yaparken İster İstemez Muhatap Olmak zorunda Kaldığım Bu Kişiler Benım Canımı Çok Sıktıkları için Çünkü 1-2 Kere Olmadı Bu olaylar,Adam' a Yanlış pm Attığım için Bana şunu söyledi, " salakmısın Malmısın olum nediyosun " Böyle Bir şey Varmı Ya? Ondan sonra uzayan Muhabbetin aRdından Adam Bana Harfleri Tek Tek yazarak ÖRNEĞİN
O.
Ç
Aynen Bu Şekılde küfür etti.. Şikayet Etsem Edemem Ben Ceza Alırım gereksiz Şikayetten.. Artık canıma Tak Etti O yüzden böyle Bir konuyu Açma Girşiminde bulundum, Sanırım Yanlış Anlaşıldım...

Ben sunucumuza gelen her insana elimden geldiğince SEVİYESİ DÜŞÜK insanlara karşı dikkatli olmasını her zaman için sölerim.Ancak yeni gelen birisinin daha 1 haftası bile dolmadan Meranı küçük düşürücü sözler sölediğinde de karşılık vermedende durmam.Atıorm Teşkilattan Eminönünden veya bşka bi sunucudan gelen birisi rasgele bu konuya baksa senin sözlerin yüzünden hiç bilmediği Meranı belkide oyunun en kötü sunucusu zannetçek sağda solda bunun lafını yapsa ne olcak durum ? Mesela atıorm Tılsım Sunucu Kanalları na girsem Köşkten biri yeni geldiği gibi Tılsımı kötülese bnde doğal olarak Tılsımı kötü bilirim.Bana ön yargılı demişsin.Ön yargıyı istersen OYUN ortamında karara bağlama ;).Mesela yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardan deilm.Ben Meran en güzel sunucu demiorm.Gerçekten Meran da seviyesi bile olmayan karaktersizler var ama az önce konuştuğun Deathxsedoo gibisinden de Merana yakışacak insanlarda bi hayli fazla.İlk yorumumda biraz sert kaçmış olabilirim özür dilerim ama aynısı sana yapılsa geldiğin sunucudan eminim ki sende aynısını yaparsın.Mesela sana başlıca gereksiz insanları söleyim.
...

Tekrardan hoşgeldin ;)

Vandervaart

... İçerik düzenlenmiştir! Üçüncü kişilere cevab hakkı doğuracak ve tartışmaya sebeb olacak açıklamalardan sakınınız!...
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Tüm iletileri bir bir defalarca okudum; nedir, alıp veremediğiniz diye merak ettim. Ama inanın tartışmanıza bir sebeb bulamadım. Herkes kendi haklı gerekçeleri paralelinde haklı düşüncelerini beyan etmişler...

Konu tartışma iletilerinden temizlenmiştir. Devamı halinde forum kuralları ve inisiyatif dahilinde konu kapatılacaktır!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

Vandervaart yazdı:
Gulumse yazdı:

Deathzsedoo..........

O.
Ç

Ben sunucumuza gelen her insana elimden geldiğince SEVİYESİ DÜŞÜK insanlara karşı dikkatli olmasını her zaman için sölerim.Ancak yeni gelen birisinin daha 1 haftası bile dolmadan Meranı küçük düşürücü sözler sölediğinde de karşılık vermedende durmam.Atıorm Teşkilattan Eminönünden veya bşka bi sunucudan gelen birisi rasgele bu konuya baksa senin sözlerin yüzünden hiç bilmediği Meranı belkide oyunun en kötü sunucusu zannetçek sağda solda bunun lafını yapsa ne olcak durum ? Mesela atıorm Tılsım Sunucu Kanalları na girsem Köşkten biri yeni geldiği gibi Tılsımı kötülese bnde doğal olarak Tılsımı kötü bilirim.Bana ön yargılı demişsin.Ön yargıyı istersen OYUN ortamında karara bağlama ;).Mesela yemeğin tadına bakmadan tuz atanlardan deilm.Ben Meran en güzel sunucu demiorm.Gerçekten Meran da seviyesi bile olmayan karaktersizler var ama az önce konuştuğun Deathxsedoo gibisinden de Merana yakışacak insanlarda bi hayli fazla.İlk yorumumda biraz sert kaçmış olabilirim özür dilerim ama aynısı sana yapılsa geldiğin sunucudan eminim ki sende aynısını yaparsın.Mesela sana başlıca gereksiz insanları söleyim.
...

Tekrardan hoşgeldin ;)

Vandervaart

... İçerik düzenlenmiştir! Üçüncü kişilere cevab hakkı doğuracak ve tartışmaya sebeb olacak açıklamalardan sakınınız!...
En Başta Bunları Dile Getirsen Belki dAha Farklı Olurdu Herşey, Meran' a Geleli Yaklaşık 1 Ay olucak.. Yanı Bir Anda Çıkan Birşey Değil, " Gerçekten; Hani Derler ya Burunuma Kadar geldi, Aynen O Hesap Ufak Bi Yanardağ Patlaması diyelım :) " Anlayışın için Tşk' ler.. Ben De özür Dilerim Altan Ala Bilirdim Ama sinir' İşte Geldimi Geliyo ;)

HOŞ BULDUM..
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

KIZILBEY yazdı:Tüm iletileri bir bir defalarca okudum; nedir, alıp veremediğiniz diye merak ettim. Ama inanın tartışmanıza bir sebeb bulamadım. Herkes kendi haklı gerekçeleri paralelinde haklı düşüncelerini beyan etmişler...

Konu tartışma iletilerinden temizlenmiştir. Devamı halinde forum kuralları ve inisiyatif dahilinde konu kapatılacaktır!...

Yapılan düzeltmeler için Tşk' Ederiz,
Olgun insanlar Bir şekılde HerZaman Doğru yolu Bulurlar, Şuanda Da Öyle Oldu..
Tşk' Ederim.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Ankaşacagınızı biliyordum... mantıklı dusunup kafamızda olan sabit fikirlerden kurtulmamız bize doğru yolu herzaman gösterecektir... umarım sizin gibi belli sevyeye gelmiş insanlar bir daha tartışmaz ... iyi forumlar... Deathxsedoo
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

sirjudgester yazdı: Ankaşacagınızı biliyordum... mantıklı dusunup kafamızda olan sabit fikirlerden kurtulmamız bize doğru yolu herzaman gösterecektir... umarım sizin gibi belli sevyeye gelmiş insanlar bir daha tartışmaz ... iyi forumlar... Deathxsedoo

Alakanızdan Ötürü Sizlerede Tşk'Ederim..
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Önemli değil bizde sizi aramızda görmekten müteşekkiriz...

Deathxsedoo
SerdarUSTA

“Genel Sohbet” sayfasına dön