JouRney yazdı:Bana mı dedin sen şimdi bunu ??Flip yazdı:çalıntı Şeyle Fan Arta katılmayı yakıştırıyorsan kendine Helal
Resim bana aittir .. İnanan inanır, inanmıyan yol alır ..
İstanbul yazısının yanındaki Brushesler ?

Acaba nerden gelmiş
JouRney yazdı:Bana mı dedin sen şimdi bunu ??Flip yazdı:çalıntı Şeyle Fan Arta katılmayı yakıştırıyorsan kendine Helal
Tesadüf diyorum , başka da bişey demiyorumFlip yazdı:JouRney yazdı:Bana mı dedin sen şimdi bunu ??Flip yazdı:çalıntı Şeyle Fan Arta katılmayı yakıştırıyorsan kendine Helal
İstanbul yazısının yanındaki Brushesler ?
Acaba nerden gelmiş
Diyorum ki bir tek sen mi yapabiliyorsun onları ???Flip yazdı:Ben tesadüflere inanmıyorum kardeşimBukadarıda Pes diyorum Hem izinsiz Alıyorsun sonrada Bana Suçlu Muamelesi yapıyorsun Gerçekten Bravo
Diyelim ki senden aldım. Eser çalıntı diyemezsin ki ??Flip yazdı:Evet bir tek ben yapa biliyorum Çalışmanı incelersen Kesim hatalarını görürsün Düpe düz benden Çalmışsın
Sen de yaptığını koy görelim ozmanFlip yazdı:Ozaman BelirticeksinNeyse Sıralaması Düşük olucak bir Çalışma için laf dalaşına girmicem
Fan Arta katılmıyorum ama emin ol senden daha iyisini yaparımJouRney yazdı:Sen de yaptığını koy görelim ozmanFlip yazdı:Ozaman BelirticeksinNeyse Sıralaması Düşük olucak bir Çalışma için laf dalaşına girmicem
![]()
![]()
Yaptıkların güzel hoş, 10 yaşındaki kuzenimde yapıyo aynılarını.. O yaptıkların çokta ahım şahım şeyler deiLFlip yazdı:Fan Arta katılmıyorum ama emin ol senden daha iyisini yaparımJouRney yazdı:Sen de yaptığını koy görelim ozmanFlip yazdı:Ozaman BelirticeksinNeyse Sıralaması Düşük olucak bir Çalışma için laf dalaşına girmicem
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=58&t=42312
İncele istersen