Üretim yaptığınızı iddia ettiğiniz tarih ve tahmini saati , üretim yaptığınız hesabın ismi , sunucusu ve benzeri bilgiler ile açıklayacı bir şekilde Destek sayfasından bize ulaşınız lütfen
Üretim yaptığınızı iddia ettiğiniz tarih ve tahmini saati , üretim yaptığınız hesabın ismi , sunucusu ve benzeri bilgiler ile açıklayacı bir şekilde Destek sayfasından bize ulaşınız lütfen
sendemi inandım nocomment okusana yorumlarımızı . . . bende böyle bir şey yapayım alayım ashabı
bilinmez yazdı:İYİ OKUYUN ADAM ÜĞRETTİM DÜŞDÜM DİYOR DÜŞDÜKDEN SONRA YAZI NASIL GÖZÜKSÜN ? YÖNETİCİLER SİZİN KASAYA NE KOYDUĞUNUZU BİLE BİLİR
Bazı kişiler sırf laf olsun diye yazmışlar onu. Üretim gerçekleştikten sonra oyundan düştüğünde, o yazı tekrar oyuna girince gözükmez. Kaldı ki bu tür iade işlemleri resime bakarak yapılmıyor, kayıtların detaylı incelemesi sonucu oluyor.
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
aynı şey banada olmuştu plus varken yücelen balyoz düşmüştü poşeti açtım sağ tıklıcaktım öldüm geldimde poşet duruyor ama açılmıyordu çok pis kaydım bende yolladım fln ama nafile bir bardak soğuk su iç iyi gelir yapabilcek bişe yok kendini harab etme oyun için :?
dur145 yazdı:aynı şey banada olmuştu plus varken yücelen balyoz düşmüştü poşeti açtım sağ tıklıcaktım öldüm geldimde poşet duruyor ama açılmıyordu çok pis kaydım bende yolladım fln ama nafile bir bardak soğuk su iç iyi gelir yapabilcek bişe yok kendini harab etme oyun için :?
Geçmiş olsun, gerçekten üzücü bir durum onca emek boşa gitmiş.
Hiç bir şekilde geri alamazsın malesef acı ama gerçek. Sen bakma burda gereken yapılır dediklerine kesinlikle geri alamazsın ashabını. Senin mailine cevap bile atmazlar, atsalar dah bir haftayı bulur. Gelen mesajda ise "kullanıcı hatası" deyip konuyu kapatırlar.