Crazyxmanxtwo yazdı:kabusxpislickjj yazdı:boş koy boş koy nereye kadarSCaRyx yazdı:Fıroo bir An kendini Yönetici Sandı Boş Koykabusxpislickjj yazdı:bunu sen degildi ikv yoneticileri hatırlatsaMertkinqx yazdı:Lütfi Kırdar Fuar Merkezi Harbiye İstanbul 'da bu sene 35.si düzenlencek ULUSLARARASI BİLGİSAYAR VE TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ FUARI 2 - 5 aralık tarihlerinde size sunulcaktır. Yine İkv'nin bu seneki standı TTNET üzerinden katılım yapılacağını düşünüyoruz. Ama daha bu seneki sponsorlar ve katılımcıları sitede belirtmemişler. COMPEX Fuarında görüşmek üzere. HATIRLATMA
Compex Sitesinin Ana Sayfası
http://www.compex.com.tr
Ulaşımımız Çok Kolay . Taksim Meydana gelin. Ha bi depar taksim meydandan sol tarafa yürümeye başlayın. Hilton otel girişinden bekçiye gelmeden sola dönüN . Sora Sora BAĞDAT bulunur![]()
Sen Koy FıRat Boş Da koy DoLuda![]()
Compex Fuarı 2-5 Aralık (Hatırlatma)
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Compex Fuarı 2-5 Aralık (Hatırlatma)
PiSLiCk
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Şu an işlerim çok yoğun ve bazı ailevi sorunlar yüzünden kesin bir şey söyleyemiycem ama herşeyi yoluna koyabilirsem kesinlikle gelicem İstanbulda ikamet eden Kurt kardeşlerimle aynı gün Fuarda sizlerle olucacaz.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayal Kahvesi
ya hasan her şey senin yüzünden o kadar yırttım bi tarafımı bizimkileri ikna edene kadarSariyerli yazdı:müge 2 hafta önce compex resmi sitesinde 11-14 kasım yazıyodu ama tarihler değişmişMeerlinee yazdı:inanamıorum( memlekete 2 gün geç gidiodum ben compex 11-14 kasım die :S çok üzüldümm
(
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Mertkinqx yazdı:Sariyerli yazdı:müge 2 hafta önce compex resmi sitesinde 11-14 kasım yazıyodu ama tarihler değişmişMeerlinee yazdı:inanamıorum( memlekete 2 gün geç gidiodum ben compex 11-14 kasım die :S çok üzüldümm
(
gelıcekmısın sende hasan
evet bebişim her türlü gelicem
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Sariyerli yazdı:Mertkinqx yazdı:Sariyerli yazdı:müge 2 hafta önce compex resmi sitesinde 11-14 kasım yazıyodu ama tarihler değişmişMeerlinee yazdı:inanamıorum( memlekete 2 gün geç gidiodum ben compex 11-14 kasım die :S çok üzüldümm
(
gelıcekmısın sende hasan
evet bebişim her türlü gelicem![]()
Lan PokLu Hasan qeLiyonmu FuaRa
( BebişimLi konuşma Yırtarım Donunu
)
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
asim3428 yazdı:Hüso abi Celal agam kesin geliyosunuz dimikFygFb yazdı:AmisosxxPittBuLL yazdı:Her sene olduğu gibi bu senede Fuar'da bulunacağız..
Kusur kal sen
Ömür yeterse her gün fuarda bulunacağım kardeşim merak etme
Hüso'yu yanlız bırakmaya gelmiyor

- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
Bazı arkadaşlar , her zamanki oldugu gibi bir kusurumuzu buldu buna gerçi kusurda denmezde .
bu konunun hatırlatmasıyla yonetıcı olmanın /olmamanın ne alakası var bunu bana izaa edermısınız . bilmeyen veya ogrenmek arkadaslar hakkında kısa bir bilgi vereyim dedim. neden hemen olumsuz yonde dusunuyorsunuz ki ? burada emege saygı gosterıp tesekkur etmek yerıne tam ters şeyi yapıyorsunuz .nediyim artık
bu konunun hatırlatmasıyla yonetıcı olmanın /olmamanın ne alakası var bunu bana izaa edermısınız . bilmeyen veya ogrenmek arkadaslar hakkında kısa bir bilgi vereyim dedim. neden hemen olumsuz yonde dusunuyorsunuz ki ? burada emege saygı gosterıp tesekkur etmek yerıne tam ters şeyi yapıyorsunuz .nediyim artık
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
Bak arkadaşım Bizi Yanlış Anladın Bu sana Düşmez Sadece Ama İyi Yapmısın Genede Biz Sadece Fikrımızı Soledik .Mertkinqx yazdı:Bazı arkadaşlar , her zamanki oldugu gibi bir kusurumuzu buldu buna gerçi kusurda denmezde .
PiSLiCk