HarbicocuK yazdı:olur neden olmasın savasın ortasında arz lodos oturmus sohbet ettigimiz günler cok oldu :D:D her şey savaşmak veya para item degildir bunlardan en üstünü kardeşlik dostluktur.
HarbicocuK yazdı:olur neden olmasın savasın ortasında arz lodos oturmus sohbet ettigimiz günler cok oldu :D:D her şey savaşmak veya para item degildir bunlardan en üstünü kardeşlik dostluktur.
Yavrum senle tanıştığımız zaman bir arz lodos savası ortasında idik hatırlarsın oturuyordun sen savasıyormusun diye pm attım hayır dedin tamm kardeşim dedim yanına geldim bende oturdumdu öyle öyle muhabbetimiz gelişti ne günlerdi dime beee
Ben en çok bu adamı sevmiom bide düello mu nedir he bide amartis Ama başta bu harbicocuk :mrgreen:
Crazyxmanxtwo yazdı:Oyunda En Sevmediginiz 10 veya 20 Kİşiyi Yazın Ben sayam
Messuhgah
Captann
Kurtlardan Bir kac Kİşi
Xxmuhammedxx
Morukk
Birdost
Malon
Kuralsız
Arz buyuculerinin Hepsi
Vampir
Crazyxmanxtwo
Sen kimsen beni sevip sevmemen hiç umrumda değil.. Sen burda eğer ki beni burda karalamaya çalışıyosan çok şükür beni tanıyan dostlarım ne olduğumu nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilir ,amacın bu ise ben adamına göre adamım bilesin.. Aslında cevap yazmama bile gerek yok ama ne yapmaya çalıştığının farkında olmadığını gördüm.. Herkes foruma sevmediği insanları yazmak zorunda değil senin yaptığın şekilde..
Klanlar arası savaşta olan bitenleri hazmedemediğin arz büyücülerini sevmemenden belli, adamların karakterini bilmeden laf ediyorsun.. arz büyücüleri tek tek tanıyomusun???..Hazmetmeyi bilmeyen insan iradesiz insandır..Bu durumda kendini biraz geliştirip boş konularla uğraşmamanı tavsiye ederim....
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Crazyxmanxtwo yazdı:Yaaa Sariyerli Ozman Arz Lods Klan Olmasaydu.Arzlar Lodslar el ele dolassınlar demi... Bi düsün baklaım :?:
Arz-lodos birbirini seven saygı duyan bolca insan var.. Klan insanlığını bozmuş senin.. Bu nasıl bir bakış açısı ben anlamıyorum.. Yeri gelir savaşırsın yeri gelir muhabbetini eder yardımlaşırsın.. Ama sen bu tür davranışlar görmemiş ve göstermemişsin sonra gelip buraya herkes sevmediği insanları yazsın diyorsun....Gayet normal
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. Mustafa Kemal ATATÜRK
Crazyxmanxtwo yazdı:Yaaa Sariyerli Ozman Arz Lods Klan Olmasaydu.Arzlar Lodslar el ele dolassınlar demi... Bi düsün baklaım :?:
Arz-lodos birbirini seven saygı duyan bolca insan var.. Klan insanlığını bozmuş senin.. Bu nasıl bir bakış açısı ben anlamıyorum.. Yeri gelir savaşırsın yeri gelir muhabbetini eder yardımlaşırsın.. Ama sen bu tür davranışlar görmemiş ve göstermemişsin sonra gelip buraya herkes sevmediği insanları yazsın diyorsun....Gayet normal
çok doğru diosun kardeşim mesela ben loncamla solucanı kesmeye gittiğimizde arz klanına üyeydik biz keserken 20 tane felanda lodos geldi solucanın oraya yardımlaşarak kesmiştik herkesin görevide olmuştu :mrgreen: işte klan kardeşliği oluyomuş demekki
Ben en çok bu adamı sevmiom bide düello mu nedir he bide amartis Ama başta bu harbicocuk :mrgreen:
Herşey karşılıklı Azizim :lol:
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
Messuhag mısn Nesin Bana özelden Kufr EDipte Susturuldugunu unutma Seni kestim Diye Ama once Sen Baslttın SAvasta DEilim DEmiştim Daldın Bida GEldim Yİne daldın SOnra Sinşirlendim Kesitm Kfr ETtin Sikayet Etiim Susturuldun.. :?: Aslında Eskiden Seni Tanımadım Ama Görüyorum Ki Tanıdıgıma DEgmedin ... :arrow: