İşte Sunucuların Piyasası(!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Sunucuların Piyasası(!)

Mesaj gönderen monsterdarker »

Beyaz Köşk Acınacak halde

İridyum:20m

Mavi Topaz:15m

Menekşe:8m

Akik:6m

Sibiryalı:6m

Yonca:9m

Gano:20m

Şelit:9m

Budaksız:9m
Resim

Resim

Resim

Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

FERHATBEYy yazdı:MERANIN PİYASASI BÖYLE DEGİL
Selamlar,

Tekrardan belirtmek istiyorum. Araştırma yaptığım gün tüm sunuculara (Anka hariç) girip Bölge Kanalından yazılan fiyatları yazdım. Şunuda belirtmek isterim ki bir madenin fiyatını en az 2-3 defa sordum.

Yukarıda yazdığım tabloda yanlışlık veya eksiklik varsa belirtili bir biçimde paylaşınız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TeaM09 »

Auril yazdı:birde anka yı yazmamıssın onuda ben yazıyım :D
Menekşe İridyum Gonoderma Mavi Topaz Budaksız Yonca
Anka : 1m 1m 1m 1m 1m 1m

:D :D :D
Tamam gel ankadayım 100er tane alıyorum 1mden :))) Anka'ya hiç girmedin sanırım :arrow:
Resim
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Nedense arkadaş burda Tılsım sunucusunun en pahalı sunucu olduğunu belirtmek istiyor.İlginç bir durum =). Ama o yazılan fiyatların çoğu doğru değil ben size söyleyim=)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Vandervaart yazdı:Nedense arkadaş burda Tılsım sunucusunun en pahalı sunucu olduğunu belirtmek istiyor.İlginç bir durum =). Ama o yazılan fiyatların çoğu doğru değil ben size söyleyim=)
Tılsım sunucusuna beklerim :) Menekşe Elmas 25- 30m, Ganoderma 12-15m arası dolaşıyor ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
FERHATBEYy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen FERHATBEYy »

Menekşe Elmas 25m Dört Yapraklı Yonca 12m Ganoderma 13m İridyum 11m Budaksız Abanoz 7m Mavi Topaz 8m SUNUCU MERAN DÜZELTİNİZ !
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Anlaşılan şu ki bütün sunucularda maden fiyatları tavan yapmış durumda.Bi şaheser kadimler hariç 250-300m buluyor belki daha fazla.Fiyatların düşmesini bekliyoruz ama bu fiyatlar bana göre kesinlikle düşmez aksine artar.Benim aklıma yatan tek çözüm GM ler etkinliklerde maden dağıtsa düşer :mrgreen: Buda olmayacak gibi bir şey.Fazla söze gerek yok çok paran varsa alacan paran yoksa sabahtan akşama kadar maden çek :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
HeadbangersBall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen HeadbangersBall »

Esadullah yazdı:Selamlar,

İnsanlığın bitip tükendiği, maden öbeklerinin başına en az 2-3 kişinin oturduğu, İKV oyuncularının en zor günleri başladı. Kıyamet alametleri Tılsım sunucusunda başladı! Teşekkürler aç gözlü maden sahipleri!

Yaptığım araştırmalara göre İKV dünyasının en abartılı, en tatsız ve piyasası en kabarık sunucu Tılsım sunucusu olduğu öğrendim. Aşağıda gösterdiğim tabloya bakarak ne anlatmak istediğimi umarım anlarsınız.

Piyasayı bozmak isteyenlerden lütfen maden almayınız. Elinizden geldiği kadar piyasayı düşürün çünkü "bu günün satıcısı, yarının alıcısıdır". Oyun içerisindede belirttiğim gibi abartılı bir şekilde maden satanlara ağır laflarım(küfür değil) olur ve yasaklarım.

[td][color=#0080FF]Sunucu İsmi[/color][/td][td][color=#0080FF]Menekşe Elmas[/color][/td][td][color=#0080FF]Dört Yapraklı Yonca[/color][/td][td][color=#0080FF]Ganoderma[/color][/td][td][color=#0080FF]İridyum[/color][/td][td][color=#0080FF]Budaksız Abanoz[/color][/td][td][color=#0080FF]Mavi Topaz[/color][/td][td][color=#FF8000]Sancak Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]13 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Meran Sunucusu[/color][/td][td]25 Milyon[/td][td]20 Milyon[/td][td]9 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Tılsım Sunucusu[/color][/td][td]25-30 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]9-14 Milyon[/td][td]25 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Kuklacı Sunucusu[/color][/td][td]5 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]15 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Beyaz Köşk Sunucusu[/color][/td][td]6 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]14 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]16 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Teşkilat Sunucusu[/color][/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]6 Milyon[/td][td]12 Milyon[/td][td]7 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td][color=#FF8000]Eminönü Sunucusu[/color][/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]8 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]10 Milyon[/td][td]11 Milyon[/td]
Umarım birazcık olsada yardımcı olmuşumdur. Konuya bakan tüm arkadaşlarımızın görüşlerini alalım lütfen. Tüm sunucularda piyasanın düzeltilmesi gerekiyor(!). Piyasanın düzeltilmesi dileğiyle, hayırlı günler.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali

Not: Bu konu 17 Ekm 2010 21:24 tarihinde Tılsım Sunucusu Genel Sohbet bölümünde, Tılsım sunucusu üyeleri için açıldı. Konu içeriğini herkesle paylaşmak istedim. Bakalım İKV piyasası nasıl olacak, diğer sunucunun üyelerinin görüşleri nasıl olacak?

Görüşlerinizi alalım!
Beyaz Köşk Maden Fiyatları ; Menekşe Elmas - 7 Milyon , İridyum : 19 Milyon , Budaksız Abanoz : 8 Milyon , Mavi Topaz : 15 Milyon .

İyi Oyunlar .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...
Resim
Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

teşkilatta kadim ile qano neredeyse eşit :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

teşkilata 20 meyi geçti menekşe arkdaş ne 10 u :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön