Lonca sistemi gelmesinin mecburiyeti
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Lonca sistemi gelmesinin mecburiyeti
işte tamda açtığım konu başlığına yakışır bişey oluyor Estergonxpolat diye ne bir lonca carımız neden o isimde loncadan arkadaşımız var ama bu arkadaş her kimse bizim ismimizle yorum yapıyor o yüzden lonca sistemi mecbur :mrgreen:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
asıl m*l sensin g*rzek bide itraf ediyor bide polat koymuş biz iyi biliyoz kim olduğunu
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Estergonxpolat yazdı:mal oglu mallar ben cakma car acıp adamlarınıza kufur edıyor mDDDDD
Skandallll
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
yorum yapma gereği duymuyorum bu aklı küçük arkadasa sadece gülüyorum sana......

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
küfür et hakaret et alay et ne yaparsan yap bu senin kendi insanlığın ne oyunda bizi bağlar nede başkasını elbet büyüdüğün zaman bu yaptıklarının çocukça olduğunu anlayacaksın Allah senin yardımcın olsun bu bir oyundur asla oyun kuralları dışına çıkamaz sende oyun oynadığını zannederek eğlenir durursun buda senin mizah açın sen bak eğlencene herkesin adında car aç geç eminönüne millete küfür et hakaret et çünkü oyundan aldığın zevk bu oyun oynama mantığın bu sana ailen terbiye verememiş bizim ne haddimize

- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
ayrıca herhangi bir oyuncu olur yetkili olur bu oyunda olsa dini manevi duygulara hakaret hesap çalma girişimi vs vs yani kişinin özgürlüğünü huzurunu bozacak herşey suç sayılmazmı eğer suç sayılır ise ben bütün ikvye örnek teşkil etmesi amacıyla bu kişi veya kişileri hangi merci hangi kanuni yollara başvurarak ceza almasını sağlayabilirim bilir bir kişi forum yada oyundan benle irtibata geçer ise sevinirim çünkü benim yaşım 30 ve 12 yaşındaki aklı selim olmayan bir çocuk için oyunda huzursuz olmak istemem ve bu tarz olaylara girişen insanlar içinde iyi bi ders olacağını umaraka bu tarz hırsızlık ve ya haksız rant sağlayacak kişiler için kanuni işlem başlatmak istiyorum eğerki bi sonuç alabileceksem bilen bir arkadaş cvp yazarsa sevinirim yada yönetimden bir kişi bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler

dedıklerınde çok haklısın abi oyun acılalı 3 4 sene oluyor bı lonca sıstemını koyamadılar
lonca sıstemını koymasınımı bılmıyor bunlar yardım edek bari
DDDDDDDDDD:DDDDDDDDD
lonca sıstemını koymasınımı bılmıyor bunlar yardım edek bari
Gözlerim yolda beklerim hala sen gelmez oldun... 

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
kürşatım sen okumuş adamsın yol göster abine napalım bu gibileri :mrgreen: :mrgreen:

Suç aslında bunlarda değil, bunları piyasaya salanlarda ama destek mestek diye bir şey varmış sürüyle adam almışlar çalışıyolarmış mış mış mış... Oraya havale et diyeceğimde onlarda kendilerinden bi haber oyunda yemediği nane kalmamış adamlar şu anda yetkili kılınıyorsa yazacak pekde bir şey olmasa gerek.
Nacizane önerim, Estergonx.... Vb ön niklerden uzak durumlalı aksi taktirde pen altıda sürekli kalede olan taraf olursunuz abi

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...