YaF OqLum YüRü GiT İsteDiğİnİ ÇağıR MeKan NeNeHatunsavascixhalil yazdı:Oqlum ben bu dunyadan hırsızım ama bu dunyada ALLAH'dan başka kimseden korkmam tamam mı ıstedıgını yolla banane çokta fifi mekan nenehatun parkı qelsınler
düzgün konus benle oglum deme bana . babammısın lan sen benim ezik :evil: :evil: :evil: :evil:
Budamı gelicekti başıma ahmett ??
- kotucocuk14
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Budamı gelicekti başıma ahmett ??
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
YaF OqLum YüRü GiT İsteDiğİnİ ÇağıR MeKan NeNeHatun Ezo MaL MiLLeti 16 YaşındaYım DiyE KanDıRıYorsun eski foruma resmımı koydum herkes biliyo kaç yaşımda oldugunu git kimi çağırıcaksan çağır ezo
sallama lan ! 10 yasındaki küçük velet senle ugrasamıcam bas gith hadiii

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- kotucocuk14
- İskele Babası
msn de söylemedın mı lan kanka 16 yaşında bılıyorlar benı sakın çaktırma demedın mı hadı yalan de malsavascixhalil yazdı:YaF OqLum YüRü GiT İsteDiğİnİ ÇağıR MeKan NeNeHatun Ezo MaL MiLLeti 16 YaşındaYım DiyE KanDıRıYorsun eski foruma resmımı koydum herkes biliyo kaç yaşımda oldugunu git kimi çağırıcaksan çağır ezo
sallama lan ! 10 yasındaki küçük velet senle ugrasamıcam bas gith hadiii
ezo daha 39 lvl varken ynmda abi abi çekerdın lan ezo bunlara yalan de göreyım senı hade ....
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Bu Sunucuda ıTem caLarak adam oLamassın koCUmmm veya Xswetxıntıkam carınla dolaştırmam senı 

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
Allah'tan Korkarım Dıyorsun ..
Eğer Allah'tan Zerre Kadar Korkun Varsa Aldıgın Itemlere 1 Sn Icerısınde Gerı Vermelısın Oyun İçinde Yapılan Hırsızlıklar Kul Hakkıdır Sonuçta Emek Verilerek Yapılmıştır. Sen Emeğe Saygı Duyup Yaptıgın hatayı Duzeltmelısın Yanlış Yoldasın O Yoldan Geri Dön Ki İnsanlar Hakkında Kötü Düşünmesin Karar Senin ..
Eğer Allah'tan Zerre Kadar Korkun Varsa Aldıgın Itemlere 1 Sn Icerısınde Gerı Vermelısın Oyun İçinde Yapılan Hırsızlıklar Kul Hakkıdır Sonuçta Emek Verilerek Yapılmıştır. Sen Emeğe Saygı Duyup Yaptıgın hatayı Duzeltmelısın Yanlış Yoldasın O Yoldan Geri Dön Ki İnsanlar Hakkında Kötü Düşünmesin Karar Senin ..
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Faust yazdı:Allah'tan Korkarım Dıyorsun ..
Katılıyorum ..
Ki Senin qibileri cok iyi bilirim . Tek Allah'tan Korkarım ama İtemde Çalarım Diyorsunuz ! Adamsan qeri verirsin O İtemleri .
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
Ahh ah ahmetim ah ..
Ben işin iteminde değilim , bu oyunu emin ol item için oynamıyorum .. Senin zamanlarınıda iyi bilirim . Aklında hep kötü düşünceler var emin ol hayat sanada koyar ... Sen nenehatun mene hatn ddiyosun Sana bi mekan versem gelebilicekmisin .. Beni senin sadece dış yüzünü görmüşüm . İç yüzün belli oldu .
Bir erkek , Bir delikanlıyım , Allahtan korkmam diyorsun .. dur sana atalarımızın öğütlerinden bi kaçısını sıralıyım ki sen kaçını anlarsın kim bilir okurmusun buda meçhul ..
Delikanlı yetimin , haksızın , emeği geçenin parasını çalmaz yoksulu gözetir düşmandan korkmaz ...
Allahtan korkan allahın emir ve yasaklarından korkar . Allah her günahı af eder ancak Kul hakkını etmez . Bunuda ayetlerde vermiştir . Yanlışın neresinden dönsen kaardır . Gel benden özür dile kabul edeyim . İtemleri de al dağıtda fakirin , yeni başlayanların bare duasını alalım .. Ama bu oyun yasaklamakla bitmiyor . Hesap günü allahın meleklerini sorgu meleklerini yasaklıyamıyıcaksın biliyosun galiba?
Ben işin iteminde değilim , bu oyunu emin ol item için oynamıyorum .. Senin zamanlarınıda iyi bilirim . Aklında hep kötü düşünceler var emin ol hayat sanada koyar ... Sen nenehatun mene hatn ddiyosun Sana bi mekan versem gelebilicekmisin .. Beni senin sadece dış yüzünü görmüşüm . İç yüzün belli oldu .
Bir erkek , Bir delikanlıyım , Allahtan korkmam diyorsun .. dur sana atalarımızın öğütlerinden bi kaçısını sıralıyım ki sen kaçını anlarsın kim bilir okurmusun buda meçhul ..
Delikanlı yetimin , haksızın , emeği geçenin parasını çalmaz yoksulu gözetir düşmandan korkmaz ...
Allahtan korkan allahın emir ve yasaklarından korkar . Allah her günahı af eder ancak Kul hakkını etmez . Bunuda ayetlerde vermiştir . Yanlışın neresinden dönsen kaardır . Gel benden özür dile kabul edeyim . İtemleri de al dağıtda fakirin , yeni başlayanların bare duasını alalım .. Ama bu oyun yasaklamakla bitmiyor . Hesap günü allahın meleklerini sorgu meleklerini yasaklıyamıyıcaksın biliyosun galiba?
İkvxkritikçisi
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
“Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
Bana nenehatun demissin .
Telefon numaranı ver bakalım bi konuşalım senlede bi adres belirleyelim ...
İkvxkritikçisi
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Bana nenehatun demissin .
emre sifresini paylasır ama onun paylasıtıgı kisiler en güvenilir sahıslardı sweetxintikam gibi 10 yasondaki çocuk taklidi yapan kisilere vermezdi. sen tam tersini yaptın kardesim.
bak ahmetmisin ne boksun yaş alakası ile konusmucam senle .o çaldıgın çarmıdır madenmidir gerçek para ile 100 tlye yakın biseler tutuo bak onları çabuk ver adama vermessen cehennemin dibinde bulusuruz oke. :arrow: :arrow:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )