genchanedann yazdı:Veysel Abe programın Lisanslısı bende Mevcut Bi ara Msnden Gönderim Sna.
Güzel Olmus Ben dusunuyordum Da İşte Firsat Olamdı sana . Ellerine saglık.
Lisanslısını Diğer Lonca ArkadaşLarımızın Tanıtımında KuLLanacakTım ... Düşünmen Bile Yter kardeşim Ben Bulurdumda Oyundan Arkadaşımın Yanına Gidemiyorum Bir Ara Halledelim SenLe...İyi Forumlar
O Veyselım Gez gez bol boll ) İsin Teknık Kısmına okan baksın:)=[/b]
Kardeşim Sen CocukLarLa iLgiLen Yoksa Seninde Teknik HataLarına Bakacam :twisted: :twisted:
BekLe Ve gör Dedim....Lafını Yedircem Sana Demedi Deme.... :lol: :lol:
SuskunLuğum AsaLetimdir.
Her Lafa VeReCeK Bi CeVabım VardıR.
Lakin Bi Lafa Bakarım Lafmı diye.
Birde Söyleyene Bakarım Adam mı diye.
BİZDE ADETTENDİR GELENE GİDİLİR...
Kimsiniz olum siz .. nerdensiniz kimlerdesiniz ! Benim haberim olmadan nasıl lonca açarsınız birader! Ulaş bana bilgi ver !
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Ferhatbey yazdı:Kimsiniz olum siz .. nerdensiniz kimlerdesiniz ! Benim haberim olmadan nasıl lonca açarsınız birader! Ulaş bana bilgi ver !
Özürlü
Çabuk kimsiniz siz kimsiniz çık dışarı :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT