Kaptanmagaradami yazdı:Bunda başarılı ol bari Hayırlı Olsun (Bu arada Börteçine sayfasında ben kurmuyorm arkadaşım kuruyor bende onay verdim yazmışsın fakat kurucu ve başkan sensin :?: Anlamadım :arrow: :?:
biz 196 .cı sayfada yazdık dha çıakrtıldığını
Ben onu kastetmedim.Bu adam sizin sayfada demiş arkadaşım lonca kuruyor ona yardım edicem onay verdm falan demiş.Şimdide burda İlkersavaşçı Kurucu ve Başkan yazıyor anlamadım bu adam kurmuyorsa nasıl kurucu oluyor
aynene benimde diaktimi çekti
KÜLTİGİN
Börteçinextengiz
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Kaptanmagaradami yazdı:Bunda başarılı ol bari Hayırlı Olsun (Bu arada Börteçine sayfasında ben kurmuyorm arkadaşım kuruyor bende onay verdim yazmışsın fakat kurucu ve başkan sensin :?: Anlamadım :arrow: :?:
biz 196 .cı sayfada yazdık dha çıakrtıldığını
Ben onu kastetmedim.Bu adam sizin sayfada demiş arkadaşım lonca kuruyor ona yardım edicem onay verdm falan demiş.Şimdide burda İlkersavaşçı Kurucu ve Başkan yazıyor anlamadım bu adam kurmuyorsa nasıl kurucu oluyor
fikir diger kişiden çıktı ama genelde oyuna çogunlukla ben giriyorum o yüzden
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Bu kadar ani karar değiştiren birine , ve direkt olarak yine bir lonca açma ,
işine giren birine ben artık pes diyorum.
Ve hiç kusura bakma başarı filanda dilemiyorum.
Arkadaşım , bundan sonra yine bir karar değişikliği yapmıyacağın ne malum.
Ben senin gibi birini ne reel de ne sanal da ne gördüm ne de duydum.
Başını öne eğ ve forumda yeni bir konu aç ; ve deki bu güne dek yaptığım hatalar ve karar değişiklikleri nedeni ile
sizlerden yani tüm tılsımdan özür dilerim.
Bundan sonra bu lonca için uğraşacağım.Ve son kararım bu de.
Ancak o zaman sana başarı dileyeceğim.
Haa dersen ki senin başarı dileyip dilememen benim için önemli değil.
O zaman sana yaptığın karar değişiklerinin devamını dilerim.
Bu kadar ani karar değiştiren birine , ve direkt olarak yine bir lonca açma ,
işine giren birine ben artık pes diyorum.
Ve hiç kusura bakma başarı filanda dilemiyorum.
Arkadaşım , bundan sonra yine bir karar değişikliği yapmıyacağın ne malum.
Ben senin gibi birini ne reel de ne sanal da ne gördüm ne de duydum.
Başını öne eğ ve forumda yeni bir konu aç ; ve deki bu güne dek yaptığım hatalar ve karar değişiklikleri nedeni ile
sizlerden yani tüm tılsımdan özür dilerim.
Bundan sonra bu lonca için uğraşacağım.Ve son kararım bu de.
Ancak o zaman sana başarı dileyeceğim.
Haa dersen ki senin başarı dileyip dilememen benim için önemli değil.
O zaman sana yaptığın karar değişiklerinin devamını dilerim.
Konuyu okudunmu??orada hesab çalındı yazıyor sonradan çarı aldım o yüzden oyuna devam ediyom