3ds Max'da Modellediğim Ahırı Beğeninize Sunuyorum:)

Diğer kategorilerde bulunmayan ve özel olduğuna inandığınız İKV ile ilgili çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: 3ds Max'da Modellediğim Ahırı Beğeninize Sunuyorum:)

Mesaj gönderen zodiak2009 »

JouRney yazdı:
zodiak2009 yazdı:
JouRney yazdı: Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim..
Nasıl bir prgoramla yapıyorsunuz oyunu ? İsmini yazabilirmisin ?
Unity Motorunda Geliştirmekteyiz Modellemeleri 3ds Max'dan Modellemekteyiz..
Bilgi için teşekkürler ;) Meraktan sormuştum :D
Rica ederim...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Çok güzel olmuş grafikler çok gerçekçi gerçekten.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa eğer bana pm ata bilirsiniz .
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

zodiak2009 yazdı:
Rapid yazdı:ikv'de zamanında 3 kişiyle bu yolculuğa başlamıştı. şimdi türkiye çapında kutuları satılıyor. inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz :)
Siz ve sizin gibi Duyarlı Arkadaşlarımız oldukça Türkiye Değil Dünyaya Tanıtırız Oyunlarımızı.
Bu işlerle İlgilenmek isteyen arkadaşlarımızada aynı zamanda destek Çıkıyor ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Örneğin bize Kara Kalemle Çalışa bilecek bi arkadaş lazım Ama ne yazıkki Bulamamaktayız :)
yardım ettiğinize çok sevindim. profesyonel photoshop, ulead-cool edit-adobe soundbooth mix, ayrıca yine profesyonel edius kullanıcısıyım. 3dmax'ta bunları tamamlayan bir program, sende 3dmax'mı kullanıyorsun? 3dmax ve 3ds max diye ayrı programlar var sanırım. ayrıca o motor dediğin olay nedir? bu işle ilgilenmek farz oldu artık :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Rapid yazdı:
zodiak2009 yazdı:
Rapid yazdı:ikv'de zamanında 3 kişiyle bu yolculuğa başlamıştı. şimdi türkiye çapında kutuları satılıyor. inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz :)
Siz ve sizin gibi Duyarlı Arkadaşlarımız oldukça Türkiye Değil Dünyaya Tanıtırız Oyunlarımızı.
Bu işlerle İlgilenmek isteyen arkadaşlarımızada aynı zamanda destek Çıkıyor ve elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Örneğin bize Kara Kalemle Çalışa bilecek bi arkadaş lazım Ama ne yazıkki Bulamamaktayız :)
yardım ettiğinize çok sevindim. profesyonel photoshop, ulead-cool edit-adobe soundbooth mix, ayrıca yine profesyonel edius kullanıcısıyım. 3dmax'ta bunları tamamlayan bir program, sende 3dmax'mı kullanıyorsun? 3dmax ve 3ds max diye ayrı programlar var sanırım. ayrıca o motor dediğin olay nedir? bu işle ilgilenmek farz oldu artık :)
Motor dediğimiz olay Oyunu Oluşturmak İçin gereklidir Oyun Motoru bizde Unity Oyun Motorunu Kullanmaktayız eğerki bu işle ilgilenmek istiyorsan sana yardımcı olurum.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

zodiak2009 yazdı:Motor dediğimiz olay Oyunu Oluşturmak İçin gereklidir Oyun Motoru bizde Unity Oyun Motorunu Kullanmaktayız eğerki bu işle ilgilenmek istiyorsan sana yardımcı olurum.
Benim de bu işlere karşı aslında ilgim var :P Kuzenimle bizde bi oyun tasarlamak istiyoruz..

Nasıl başlarız ? Hangi programları kullanırız ? bu ve bunun gibi şeyler konusunda yardımcı olursan sevinirim ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JouRney yazdı:
zodiak2009 yazdı:Motor dediğimiz olay Oyunu Oluşturmak İçin gereklidir Oyun Motoru bizde Unity Oyun Motorunu Kullanmaktayız eğerki bu işle ilgilenmek istiyorsan sana yardımcı olurum.
Benim de bu işlere karşı aslında ilgim var :P Kuzenimle bizde bi oyun tasarlamak istiyoruz..

Nasıl başlarız ? Hangi programları kullanırız ? bu ve bunun gibi şeyler konusunda yardımcı olursan sevinirim ;)
Arkadaşlar İlk yapacağınız Şey Oyunun Hangi Konuyu ele alacağı'dır FPS tarzı Ola bilir yani Savaş tarzı tps,rpg,mmorpg
stratej bu şekildedir İlk başta Oyunun Hikayesini yazın ve Level Tasarlamaya Başlayın Level tasarladık'tan sonra Yani Alanı 3ds Maxda Levelde Bulunucak Modelleri Modelleyin Oyun Motoru Olarak Benim size Önerim Unity veya Cry Engine aslında UDK'de Güzel oyun Motoru ama bunların 2 si benim tercihim olduğu İçin biz şahsen Unity Motorunda oyunu Geliştiriyoruz Oyunda En önemli görev Modelciye düşer Onun Modellediği Modeller Oyunun Kalitesini Ön Plana Çıkarar tabikide ekibe Hiç yokdan Yapay zeka yaza bilecek bi coder lazım Oyun Motorunuda nasıl Öğrenicem dersen Youtubede ve bazı Video sitelerinde Dersler mevcut. Animasyonuda biz 3ds Max'dan yapmaktayız Aklına Takılan sorular olursa sor..
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

zodiak2009 yazdı:
Rapid yazdı:
zodiak2009 yazdı:
Motor dediğimiz olay Oyunu Oluşturmak İçin gereklidir Oyun Motoru bizde Unity Oyun Motorunu Kullanmaktayız eğerki bu işle ilgilenmek istiyorsan sana yardımcı olurum.
evet ilgilenmek istiyorum. şimdilik sadece denemek istiyorum, ikv gibi bir oyun hangi motorda yapılabilir? mesela ada girişindeki gibi bir ev yapmak için ne motoru kullanılır? bunu biraz açar mısın.

ayrıca 3ds max'ın ve önereceğin motorun hangi sürümlerini kullanmalıyım sence? bunlara kafa patlatacak kadar fazla zamanım var, bolca kurcalayabilirim.

ve bilgisayarın özellikleri önemli midir. 1gb ram, 512 ekran kartı, 180 gb hard disk ve çift işlemcim var.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Rapid yazdı:
zodiak2009 yazdı:
Rapid yazdı:
zodiak2009 yazdı:
evet ilgilenmek istiyorum. şimdilik sadece denemek istiyorum, ikv gibi bir oyun hangi motorda yapılabilir? mesela ada girişindeki gibi bir ev yapmak için ne motoru kullanılır? bunu biraz açar mısın.

ayrıca 3ds max'ın ve önereceğin motorun hangi sürümlerini kullanmalıyım sence? bunlara kafa patlatacak kadar fazla zamanım var, bolca kurcalayabilirim.

ve bilgisayarın özellikleri önemli midir. 1gb ram, 512 ekran kartı, 180 gb hard disk ve çift işlemcim var.
Ev Modellemen İçin Oyun Motoruna gerek yok Bazı oyun firmaları Kendi Oyun Motorlarındada Modelleme yapıyor ama biz 3ds Max 2009 sürümünde Modelleme yapıyoruz Googleye 3ds Max 2009 İndir dedinmi zaten İndirme siteleri Çıkıyor Sen İlk başta Kendini 3ds max'da geliştir....
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

çok teşekkürler. indirmek istediğimde farklı farklı sürümler çıkıyor. mesela birisi 600mb, diğeri 5gb. ne yapacağımı şaşırdım :D
ResimResim
Kilitli

“Diğer” sayfasına dön