Desteğe Önerildi ve Destek Çıkan Siz Olun .
- Patasana
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Desteğe Önerildi ve Destek Çıkan Siz Olun .
"pATAsANA" yazmakta benim hoşuma giderdi ama tekrar bu imkanın birşeyler karşılığında olsa bile geri verileceğini sanmıyorum.

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- VicTorY
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
7 Ay Kadar Bir Süre Açılabilmişti Sanırım Bu Şekilde Karakterler Bence Yeniden Gelmesi Hoş Olmaz Çünkü Bazı İnsanların Bunu Kötü Niyette Kullanmaya Çalışacağına Eminim
Bknz: Çakma Karakterler : SAVAŞÇITUNA SAVAŞÇİTUNA şeklinde
Bknz: Çakma Karakterler : SAVAŞÇITUNA SAVAŞÇİTUNA şeklinde
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

SAVASÇITUNAVicTorY yazdı:7 Ay Kadar Bir Süre Açılabilmişti Sanırım Bu Şekilde Karakterler Bence Yeniden Gelmesi Hoş Olmaz Çünkü Bazı İnsanların Bunu Kötü Niyette Kullanmaya Çalışacağına Eminim
Bknz: Çakma Karakterler : SAVAŞÇITUNA SAVAŞÇİTUNA şeklinde![]()
SAVAŞCITUNA
SAVASÇITUNA
vs diye gider mustafa...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi

Açıkçası bende karakteri dilediğin şekilde açma özgürlüğü olsun fikrine karşı görüşlülerdenim . Zaten günümüz oyuncularının % 80 ' i o zamanı görmemiş , benimde başıma geldi "beta" olarak nitelendirilen char ile oynarken sen GM misin gibi sorular sorulabiliyor ve bu özgürlük getirilirse fırsat bekçilerinin ekmeğine yağ sürülmüş olur BENCE . Beta 2006 Aralık idi ve 1 ay sürdü . 1 ay sonrasında Beta oyuncuları oyuna girdiklerinde karakterlerinin silinmiş olduğunu gördüler ve o günden sonra yanılmıyorsam 6 ay bu özgürlük oyunculara tanındı ve ardından kısıtlama getirildi . Bu kuralın değişeceğini de düşünmüyorum bana sorarsanız ... Bir nevi de o 6 ay boyunca oyunu oynayanların ayrıcalığı denilebilir .
İyi forumlar ...
İyi forumlar ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
katılıyorum.. ismin beta donemindeki gibi olsa eline bişiy gecmez bırakta farkı olsun o zamanki oyuncularınFearoftheclipse yazdı:Çok saçma bu sana ne gibi bir şey katıcak harfin büyük küçük olunca item mi düşücek karizman mı yükselecek ?
Ayrıca eminönü gibi köklü sunuculardaki en eski oyuncularda bulunan bir onurdur o bence ve öylede kalmalı...
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
bence kötü olur çakma çarlar çoğalır ve birine özel mesaj atmak istesen tam tutturamayabilirsin
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
Peki Beta olanlar bunu istemiyorsa Bizim Farkımız Olsun Oyunda Tecrübe olarak çok iyi görülebiliyoruz veya sayılıyoruz tecrübeli Eski olan(Çoğu Kişiden Önce Olmuş Görmüş Kesmiş Kazanmış ) Olan Kişiler Olmak istiyoruz..
Bence Böle Kalsın Betacıyım Beta Olmanı nFarkı Ne olcak Biri gelcek 2 günlüksn dicek ve klandan büyük çarımla Boş Pm bırakamıyıcam !
Bence Böle Kalsın Betacıyım Beta Olmanı nFarkı Ne olcak Biri gelcek 2 günlüksn dicek ve klandan büyük çarımla Boş Pm bırakamıyıcam !

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Hep aynı tür konu
Kardeşim büyük küçük yazınca eline ne geçecek söylermisin işin gücün artislik yapmak olurdu

Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
- justine
- FareAdam Düşmanı

Merhabalar;
Gerçek bir beta oyuncusu olarak ;
Şu konuya bir açıklık getireyim öncelikle;
Şu anda Eminönü ve Teşkilat dahil tüm sunucularda gördüğünüz büyüklü küçüklü nicklerin hiçbiri beta karakter değildir.Tüm beta karakter beta sürümü 1.0.0 paketi sona erince silinmiştir.
Gelelim diğer konumuza Meteor bölgesi açılana kadar zaten bu isimlendirme kuralı açıktı.Oyunun meteordan önceki zamanını görmüş bir oyuncu ile yeni oyuncu arasında da sadece bu farklılık var. Benim tüm karakterlerim bu isimlendirme kuralına uygun şekilde düzenli. Size bunun kötü taraflarını yazayım ;
1- Her gün 10 şikayet hakkımı "Char satılık mı?" sorusunu soranlara harcıyorum.
2- Beni eski oyuncu olarak maden ya da item alacağımda fiyat şişiriyor.
Eminönü ve Teşkilat sunucularında fiyatların bu kadar uçuk olmasının başlıca sebebi de bu.
Hepinize iyi oyunlar diliyorum.
Gerçek bir beta oyuncusu olarak ;
Şu konuya bir açıklık getireyim öncelikle;
Şu anda Eminönü ve Teşkilat dahil tüm sunucularda gördüğünüz büyüklü küçüklü nicklerin hiçbiri beta karakter değildir.Tüm beta karakter beta sürümü 1.0.0 paketi sona erince silinmiştir.
Gelelim diğer konumuza Meteor bölgesi açılana kadar zaten bu isimlendirme kuralı açıktı.Oyunun meteordan önceki zamanını görmüş bir oyuncu ile yeni oyuncu arasında da sadece bu farklılık var. Benim tüm karakterlerim bu isimlendirme kuralına uygun şekilde düzenli. Size bunun kötü taraflarını yazayım ;
1- Her gün 10 şikayet hakkımı "Char satılık mı?" sorusunu soranlara harcıyorum.
2- Beni eski oyuncu olarak maden ya da item alacağımda fiyat şişiriyor.
Eminönü ve Teşkilat sunucularında fiyatların bu kadar uçuk olmasının başlıca sebebi de bu.
Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhaba
Bata dönemindeki gibi isimler değişikli olmasa ( büyük küçük harf gibi ) ancak isim değiştirme gelse bu bile bizim için yeterli olacaktır. Ayrıca bkz. bu tip konularla daha önce sahsım açmıs olup sayın lathander'den bir alıntı yapayım.
viewtopic.php?f=46&t=40351
Bata dönemindeki gibi isimler değişikli olmasa ( büyük küçük harf gibi ) ancak isim değiştirme gelse bu bile bizim için yeterli olacaktır. Ayrıca bkz. bu tip konularla daha önce sahsım açmıs olup sayın lathander'den bir alıntı yapayım.
İlgili konu aşağıda ki adreste ulaşa billirsiniz.Lathander yazdı:Böyle bir hizmet düşünce aşamasında olsa da fikirlerimiz arasında yer almaktadır. Olabilir, olmaz mı? Olursa nasıl olur bunu zaman gösterecektir.
Temel olarak isim değişikliğinin yol açacaüğı denetim sorunlarına çözüm üretilebilir. Bunun için ayrı bir kayıt sistemi ile hangi karakterin hangi zamanda hangi isime geçtiği kayıtlı olabilir. Ayrıca olası sistemin limitli olması gerekmektedir. Ekstra bir özellik olacağı için bir avantaj sayılarak Plus Paket Abonelik, İKV Özel Sürüm Kutu yada başka bir şey talep edilebilir.
Kısacası olması imkansız bir şey değil, önerilerinizi dile getirmeye devam edebileceğiniz bir konu.
İyi forumlar.
viewtopic.php?f=46&t=40351
® SİNCE 2007...