YENİ gÜNCleME İLE geLEN hAKKsızlıklar....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: YENİ gÜNCleME İLE geLEN hAKKsızlıklar....

Mesaj gönderen Selinay »

Arkadaşım normal plus 12 TL degilmi ? ve bu 1 Aylık plus degil mi ?

Soruyorum sana 14.90 ' a 3 ayllık paket almak varken. Niye 1 aylık plusla vakit geçiriyorsnuz ? Ya ben bunu geçtim..

İkv ' yi kotalı oynayanlara soruyorum. Bu güncelleme geldi 699mb ' tı interntten indirdin.. Gitti 699mb

Hadi facebook ,, Genel video izleme siteleri .. Reklam Bannerlar.. Gittimi senin kota uçtu gitti

olaya her yönden bakmak lazım degil mi ?

Bir de şu yönden bakalım..

Her ay plus aldın Mobil ödeme veya da havale ile yada Kredi kartı ile.. 4 ay aldın diyelim etti 48 TL..

2 özel paket alsan bu fiyyata yaklaşmıyor..

Neden bu anlamama çalışmalarını ..
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

mitmet yazdı:sen 10 tl demir aldın bunların hepsini çiwiye dönüştürdün. ama satamadın. karda mısın zararda mısın? kimin ticareti anlamadıqı belli oluyor ;) :)
Arkadaşım sen beni güldürdün allahda seni güldürsün beynini mühürlemiş kimselere bişey analtamam :D
benim dediğim doğrucualrlada işim olmaz..
Empati kurarak çift kişi olarak düşünürsen her şeyi beyninde kendin çözersin..
ama beni sokmayan yılan bin yaşasın şeklinde düşünürsen gün gelir senide sokar ;)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Selinay yazdı:Arkadaşım normal plus 12 TL degilmi ? ve bu 1 Aylık plus degil mi ?

Soruyorum sana 14.90 ' a 3 ayllık paket almak varken. Niye 1 aylık plusla vakit geçiriyorsnuz ? Ya ben bunu geçtim..

İkv ' yi kotalı oynayanlara soruyorum. Bu güncelleme geldi 699mb ' tı interntten indirdin.. Gitti 699mb

Hadi facebook ,, Genel video izleme siteleri .. Reklam Bannerlar.. Gittimi senin kota uçtu gitti

olaya her yönden bakmak lazım degil mi ?

Bir de şu yönden bakalım..

Her ay plus aldın Mobil ödeme veya da havale ile yada Kredi kartı ile.. 4 ay aldın diyelim etti 48 TL..

2 özel paket alsan bu fiyyata yaklaşmıyor..

Neden bu anlamama çalışmalarını ..
alışmışlar her şeye karşı qelmeye meydanda herqün yürüyenler qibi neyi kınadıklarını bile bilmiyorlar :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
Ben tek kendim için demiyorum o kadar plus paket alan var özel sürümle neden eşit değil onu anlamak istiyorum plus paket iptal edilsin o zaman olmazmı boşuna kendimiz avutmayalım herkezde paşa paşa gider kutuy alır
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
Ben tek kendim için demiyorum o kadar plus paket alan var özel sürümle neden eşit değil onu anlamak istiyorum plus paket iptal edilsin o zaman olmazmı boşuna kendimiz avutmayalım herkezde paşa paşa gider kutuy alır
qerçekten sizi anlamakta çok zorlanıyorum.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Selinay
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Selinay »

Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..

madem öyle.. Alma özel paket iptal et o normal plusunu yoluna devam et sanki güncelleme olmamış gibi

iyi günler !!
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

mitmet yazdı:
qerçekten sizi anlamakta çok zorlanıyorum.

Bilmiyorum kaç zamandır oynuyosun bu oyunu..
Ama şunu unutma
Ayrımcalıgın başladıgı yerde istikrar biter ;)
ben başka bieşy demiyorum ilerki zamanda ne demek istiycegimi çok iyi analrsın beni tanıan arkadaşlarım oyunu çok güzel bi şekilde okudugumu bilir ileri zamanını sadece bekle ve gör ;)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Selinay yazdı:

madem öyle.. Alma özel paket iptal et o normal plusunu yoluna devam et sanki güncelleme olmamış gibi

iyi günler !!
/alkış (tekrar :D )

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

mitmet yazdı:
Selinay yazdı:

iyi günler !!
/alkış (tekrar :D )

Ahaha birbirinizi bulmuşunuz :)

Benim demek istediğimde o önden 1 alır arkadan 2 katı çıkar m. etme ben almayı bırakırsam yaklaşık 13 kişilik bi grupta almayı bırakır ki öylede olucak özel kutudan ne kadar gelir geliyomuş bakalım..
O kutu parası bi anlık fazla gelir peki bu oyun bi anlıkmı ? sürekliliğe bakıcaksın işte sizdede o mantık yok
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön