Arkadaşım normal plus 12 TL degilmi ? ve bu 1 Aylık plus degil mi ?
Soruyorum sana 14.90 ' a 3 ayllık paket almak varken. Niye 1 aylık plusla vakit geçiriyorsnuz ? Ya ben bunu geçtim..
İkv ' yi kotalı oynayanlara soruyorum. Bu güncelleme geldi 699mb ' tı interntten indirdin.. Gitti 699mb
Hadi facebook ,, Genel video izleme siteleri .. Reklam Bannerlar.. Gittimi senin kota uçtu gitti
olaya her yönden bakmak lazım degil mi ?
Bir de şu yönden bakalım..
Her ay plus aldın Mobil ödeme veya da havale ile yada Kredi kartı ile.. 4 ay aldın diyelim etti 48 TL..
2 özel paket alsan bu fiyyata yaklaşmıyor..
Neden bu anlamama çalışmalarını ..
YENİ gÜNCleME İLE geLEN hAKKsızlıklar....
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YENİ gÜNCleME İLE geLEN hAKKsızlıklar....
Arkadaşım sen beni güldürdün allahda seni güldürsün beynini mühürlemiş kimselere bişey analtamammitmet yazdı:sen 10 tl demir aldın bunların hepsini çiwiye dönüştürdün. ama satamadın. karda mısın zararda mısın? kimin ticareti anlamadıqı belli oluyor![]()
benim dediğim doğrucualrlada işim olmaz..
Empati kurarak çift kişi olarak düşünürsen her şeyi beyninde kendin çözersin..
ama beni sokmayan yılan bin yaşasın şeklinde düşünürsen gün gelir senide sokar

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
alışmışlar her şeye karşı qelmeye meydanda herqün yürüyenler qibi neyi kınadıklarını bile bilmiyorlarSelinay yazdı:Arkadaşım normal plus 12 TL degilmi ? ve bu 1 Aylık plus degil mi ?
Soruyorum sana 14.90 ' a 3 ayllık paket almak varken. Niye 1 aylık plusla vakit geçiriyorsnuz ? Ya ben bunu geçtim..
İkv ' yi kotalı oynayanlara soruyorum. Bu güncelleme geldi 699mb ' tı interntten indirdin.. Gitti 699mb
Hadi facebook ,, Genel video izleme siteleri .. Reklam Bannerlar.. Gittimi senin kota uçtu gitti
olaya her yönden bakmak lazım degil mi ?
Bir de şu yönden bakalım..
Her ay plus aldın Mobil ödeme veya da havale ile yada Kredi kartı ile.. 4 ay aldın diyelim etti 48 TL..
2 özel paket alsan bu fiyyata yaklaşmıyor..
Neden bu anlamama çalışmalarını ..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
Ben tek kendim için demiyorum o kadar plus paket alan var özel sürümle neden eşit değil onu anlamak istiyorum plus paket iptal edilsin o zaman olmazmı boşuna kendimiz avutmayalım herkezde paşa paşa gider kutuy alır
Ben tek kendim için demiyorum o kadar plus paket alan var özel sürümle neden eşit değil onu anlamak istiyorum plus paket iptal edilsin o zaman olmazmı boşuna kendimiz avutmayalım herkezde paşa paşa gider kutuy alır

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

qerçekten sizi anlamakta çok zorlanıyorum.Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
madem öyle.. Alma özel paket iptal et o normal plusunu yoluna devam et sanki güncelleme olmamış gibi
iyi günler !!
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

mitmet yazdı:qerçekten sizi anlamakta çok zorlanıyorum.Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
Bilmiyorum kaç zamandır oynuyosun bu oyunu..
Ama şunu unutma
Ayrımcalıgın başladıgı yerde istikrar biter
ben başka bieşy demiyorum ilerki zamanda ne demek istiycegimi çok iyi analrsın beni tanıan arkadaşlarım oyunu çok güzel bi şekilde okudugumu bilir ileri zamanını sadece bekle ve gör

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

/alkış (tekrarSelinay yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
madem öyle.. Alma özel paket iptal et o normal plusunu yoluna devam et sanki güncelleme olmamış gibi
iyi günler !!

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

mitmet yazdı:/alkış (tekrarSelinay yazdı:Kurtlarxjunior yazdı:Kıtlıgınız şu yönde karşıdakinin ne demek istediğini bilmiyosunuz ..
iyi günler !!)
Ahaha birbirinizi bulmuşunuz
Benim demek istediğimde o önden 1 alır arkadan 2 katı çıkar m. etme ben almayı bırakırsam yaklaşık 13 kişilik bi grupta almayı bırakır ki öylede olucak özel kutudan ne kadar gelir geliyomuş bakalım..
O kutu parası bi anlık fazla gelir peki bu oyun bi anlıkmı ? sürekliliğe bakıcaksın işte sizdede o mantık yok

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı