Oyun boş ol boş ol boş ol oyunu bırakıyorum ve Nişanlanıyorm
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: Oyun boş ol boş ol boş ol oyunu bırakıyorum ve Nişanlanıyorm
NEREDE oturuorsun Bursada fln oturuosan valla gelirim ha
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Mehmet Görüşmek Üzere İnş. ALLAH (c.c) ßie Yastıkta Kocatır
)
Angelxjesse & Xkral & Qubinxaras & Şifacıxhanım
''ßєℓℓι ßιя αмαç ßєℓιяℓєкι,нαуαтıηıη ßιя αηℓαмı σℓѕυη''
''߀уαzкöşк''
''߀уαzкöşк''
3. şahıs olduğunu sana ne düştüğünü çok iyi bilirsinmonsterdarker yazdı:Sanane belki biz bıraktırmıyoruz belki bizim ısrarımıza dayanamıyor geri dönüyor belki kafasına silah tutup oynattırıyoruzbailamo yazdı:Kaç kere aynı konuyu açtın, aynı yazıları yazdın, 2 gün sürmedi geri geldin.. bi bırakamadın gitti şu oyunu ...
Sen kendi kulubende havlasana kemik atanmı oldu sana
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Ben 2.şahıs ım havan kimebailamo yazdı:3. şahıs olduğunu sana ne düştüğünü çok iyi bilirsinmonsterdarker yazdı:Sanane belki biz bıraktırmıyoruz belki bizim ısrarımıza dayanamıyor geri dönüyor belki kafasına silah tutup oynattırıyoruzbailamo yazdı:Kaç kere aynı konuyu açtın, aynı yazıları yazdın, 2 gün sürmedi geri geldin.. bi bırakamadın gitti şu oyunu ...
Sen kendi kulubende havlasana kemik atanmı oldu sanaSana giren çıkan ne
dengesiz
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- azizcan
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Meeeemooooom kankaaaam bende gelecem o nişana
Bensz oLurmu
Allah banada nasip eder lan inşallah 

- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü

Ben 3 ünü şahıs değil 1inci şahısım burada 3üncü şahıs diye sıfatlandırılacak biri varsa oda sensindir bana giren bir şey yok zaten giren sana girmiş çıkmıyorsa sorun bizdemibailamo yazdı:3. şahıs olduğunu sana ne düştüğünü çok iyi bilirsinmonsterdarker yazdı:Sanane belki biz bıraktırmıyoruz belki bizim ısrarımıza dayanamıyor geri dönüyor belki kafasına silah tutup oynattırıyoruzbailamo yazdı:Kaç kere aynı konuyu açtın, aynı yazıları yazdın, 2 gün sürmedi geri geldin.. bi bırakamadın gitti şu oyunu ...
Sen kendi kulubende havlasana kemik atanmı oldu sanaSana giren çıkan ne
dengesiz

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

İlla bu formda dengesizler cıkacak bunu bıldıgım ıcın pek kafama takmıyorum raşit sende takma salla öter öter sesi kısılır susar polimiğe gerek yok adam post kasmak ıstıyor iyi formlar iyi oyunlar...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaYBeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

eyw kardeşim herkez icin hayırlısı neyse o olur inş oyun girme konusuna gelince belki gelir belki gelmem artık tad vermıyor oyunu ben ark cevre var diye giriyordum şimdi oyun cocuk yuvasına döndü yakında yeni sunucu acarlar ANASINIFI diye...Tayfaxemre yazdı:Memet senle azda olsa muhabbetimiz war Senin için hayırlısı olur inş hayatında basarılar dilerim en kısa zamanda seni aramızda qörmek dileqiyle kardeşim..
kendinize iyi bakın tel yada msn den haberleşiriz Tskxhxgenelkrmay@hotmail.com msn adresim istyen ekleyebilir.
Oyunu yapıp bırakıyorlar sonra bize siz oyuncu biz yönetmen diyolar sus oyununu bak dıyolar bole oyunda duramam ıyı ooyunlar ıyı formlar....
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaYBeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

Eyw Adem'im kendinize iyi bakın Loncanızda hayırlısı neyse o olur inş iyi formlar iyi oyunlar...bLaDexm yazdı:Görüşmek Üzere Mehmet'im Kendine iyi Bak...
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı

amin kardeşim eyw iyi formlar iyi oynlar....Dangerxbdrobere yazdı:şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel kardeşim darısı benim başıma
bu zamana kadar gmler hiç bi halta yaramıyorlar sadece a*tal a*tal oyunda dururlar bakarlargmlerden ne köy olur ne kasaba