Silinen karakterler ne kadar geriye dönüşümlü olarak geri getirilicek. 1 haftamı 1 aymı 1 senemi ?Lathander yazdı:Şu an ki i şplanımızda lonca sistemi yok. Bu zaten başlı başına bir güncelleme gerektirir.
Şu an için silinen karakterlerin kurtarılması ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması öncelikli olarak devam ediyor.
Önümüzdeki hafta içinde aksilik olmadığı takdirde sizlere sunmayı planlıyoruz.
Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
- cesurbey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
aynen süper olurYaLnIzKaLp yazdı:Silinen Karakterlerin Geri Getirilmesimi !!!!!!!!!!Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.
İKV Destek Takımı köklü bir yapılanmanın içindedir. Bunun olumlu etkilerini çok yakında beraberce göreceğiz. Hatta görmeye başladık bile, örnek olarak sevinerek söylebilirm ki oyuncularımız tarafından oyun içi şikayet sistemi le gönderilen tüm şikayetler eksiksiz olarak kontrol edilmekte (bu sayı günlük 4000 - 5000 civarı ve destek formu ile gönderilen talepler dahil değildir) ve ceza itirazlarda anlık olarak kontrol edilmektedir. Bu sürece İKV Destek Takımı ile iletişiminizi artırarak katkıda bulunabilirsiniz.
Amacımız oyuncularımızın 7/24 destek alabileceği, oyuncu merkezli bir sistem oluşturmaktır. takım yapısını emeği geçenleri yakında www.istanbuloyun.com destek bölümünden düzenli olarak duyurur olacağız.
Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.
Güzel haberlerde görüşmek üzere.
![]()
Eğer Öyle Birşey Olursa Varya Uçarım Sevinçtennnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallah Güzel Haberinizi Bekliyoruz..
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
acaba bu karakterleri geri getirme sistemi kaç gün veya ay öncesini kapsıyo bnm karakterim 1ay önce fln silindi geri getirilme şansı varmı ??Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.
Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
2-3 Ay falan kapsarsa çok güzel olur benimde charlarım silindi Ashab ı kehf ecel getiren falan gitti Herkesin derdine derman olur inşALLAH bu haber..Leqendxkinq yazdı:acaba bu karakterleri geri getirme sistemi kaç gün veya ay öncesini kapsıyo bnm karakterim 1ay önce fln silindi geri getirilme şansı varmı ??Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Bekleyelim İnşallah Geriye Dönüşümü Uzun Süreli Olursa Çok Kişinin İşi Görülür..

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
DehrayN yazdı:2-3 Ay falan kapsarsa çok güzel olur benimde charlarım silindi Ashab ı kehf ecel getiren falan gitti Herkesin derdine derman olur inşALLAH bu haber..Leqendxkinq yazdı:acaba bu karakterleri geri getirme sistemi kaç gün veya ay öncesini kapsıyo bnm karakterim 1ay önce fln silindi geri getirilme şansı varmı ??Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.
Burak sen çarlarını mı sildin yoksa
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
benim 1ay önce gibi silindi fakat tam tarihi hatırlamıyorum ne yapıcam ?Lathander yazdı:Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Leqendxkinq yazdı:benim 1ay önce gibi silindi fakat tam tarihi hatırlamıyorum ne yapıcam ?Lathander yazdı:Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
Hele Bir Duyuru Yapılsın O zaman Anlarsın Kardeş Şimdi Ortada Fol Yok Yumurta Yok

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
YaLnIzKaLp yazdı:Leqendxkinq yazdı:benim 1ay önce gibi silindi fakat tam tarihi hatırlamıyorum ne yapıcam ?Lathander yazdı:Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
Hele Bir Duyuru Yapılsın O zaman Anlarsın Kardeş Şimdi Ortada Fol Yok Yumurta Yok
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd