Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cesurbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Küfür Ediyor Çıkıyor Yeter beee

Mesaj gönderen cesurbey »

Lathander yazdı:Şu an ki i şplanımızda lonca sistemi yok. Bu zaten başlı başına bir güncelleme gerektirir.

Şu an için silinen karakterlerin kurtarılması ve üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması öncelikli olarak devam ediyor.

Önümüzdeki hafta içinde aksilik olmadığı takdirde sizlere sunmayı planlıyoruz.
Silinen karakterler ne kadar geriye dönüşümlü olarak geri getirilicek. 1 haftamı 1 aymı 1 senemi ?
CESURBEY xxMuYaKxx WiZaRDrY

Resim

Soysuzluk acizin Soyluluk bilgenin işidir
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leqendxkinq »

YaLnIzKaLp yazdı:
Lathander yazdı:Her işlem için bir ceza şartı yok arkadaşlar.

İKV Destek Takımı köklü bir yapılanmanın içindedir. Bunun olumlu etkilerini çok yakında beraberce göreceğiz. Hatta görmeye başladık bile, örnek olarak sevinerek söylebilirm ki oyuncularımız tarafından oyun içi şikayet sistemi le gönderilen tüm şikayetler eksiksiz olarak kontrol edilmekte (bu sayı günlük 4000 - 5000 civarı ve destek formu ile gönderilen talepler dahil değildir) ve ceza itirazlarda anlık olarak kontrol edilmektedir. Bu sürece İKV Destek Takımı ile iletişiminizi artırarak katkıda bulunabilirsiniz.

Amacımız oyuncularımızın 7/24 destek alabileceği, oyuncu merkezli bir sistem oluşturmaktır. takım yapısını emeği geçenleri yakında www.istanbuloyun.com destek bölümünden düzenli olarak duyurur olacağız.

Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

Güzel haberlerde görüşmek üzere.
Silinen Karakterlerin Geri Getirilmesimi !!!!!!!!!! :o
Eğer Öyle Birşey Olursa Varya Uçarım Sevinçtennnnnnnnnnnnnnnnnn İnşallah Güzel Haberinizi Bekliyoruz..
aynen süper olur
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yine sizler için çok güzel iki destek işlemi faaliyete girecek ve yeni destek geliştirmelerine ağırlık verilecektir. Bu işlemler şu an oluşturulmuştur. İki desteğin testleri iç testler olarak gerçekleştirilmektedir. Şu an iş planımızda ki iki destek üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması ile silinen karakterlerin geri getirilmesidir.Eğer bir aksilik olmazsa kısa zaman içinde sizlere bu müjdeyi vermeyi arzuluyoruz. Bir diğer destek işleminin testi ise (istem dışı silinen eşyalar hk) oyuncularımızın katılımı ile gerçekleştirilmektedir.

acaba bu karakterleri geri getirme sistemi kaç gün veya ay öncesini kapsıyo bnm karakterim 1ay önce fln silindi geri getirilme şansı varmı ??
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Leqendxkinq yazdı:

acaba bu karakterleri geri getirme sistemi kaç gün veya ay öncesini kapsıyo bnm karakterim 1ay önce fln silindi geri getirilme şansı varmı ??
2-3 Ay falan kapsarsa çok güzel olur benimde charlarım silindi Ashab ı kehf ecel getiren falan gitti Herkesin derdine derman olur inşALLAH bu haber..
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Bekleyelim İnşallah Geriye Dönüşümü Uzun Süreli Olursa Çok Kişinin İşi Görülür..
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

DehrayN yazdı:
Leqendxkinq yazdı:

2-3 Ay falan kapsarsa çok güzel olur benimde charlarım silindi Ashab ı kehf ecel getiren falan gitti Herkesin derdine derman olur inşALLAH bu haber..

Burak sen çarlarını mı sildin yoksa :o
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lathander yazdı:Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.
benim 1ay önce gibi silindi fakat tam tarihi hatırlamıyorum ne yapıcam ?
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Leqendxkinq yazdı:
Lathander yazdı:Evet geriye dönük olacak. Tam zaman dilimi için uygulamaya geçmeden net bilgi veremeyiz. Şu an için bu süreyi bir ay öncesine kadar çekmeye çalışıyoruz. Net zaman duyurumuzda açıkanacaktır.

Hele Bir Duyuru Yapılsın O zaman Anlarsın Kardeş Şimdi Ortada Fol Yok Yumurta Yok :)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YaLnIzKaLp yazdı:
Leqendxkinq yazdı:

Hele Bir Duyuru Yapılsın O zaman Anlarsın Kardeş Şimdi Ortada Fol Yok Yumurta Yok :)
:)
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd

“Genel Etkileşim” sayfasına dön