Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Lengendxşifacı.../ Kerim ' den Veda
İçine dağan oldu kardesım ne yazıkkı Allah'a Emanet Ol :S
Sancak
/color] Atabeyxersel , Atabeyxqp , Xqpxıı , EieNxHeLL
Teşkilat
/color] Neuromancer
Anka
/color] Neuromancer
Teşkilat
Anka
Kerim Çok "GECMİŞ OLSUN" şifreni bilen kişiler olabilir su oyunda kimseye güvenemezsn belkide kardeşim
dediğin biri yapmıstır bunu bellimi olur oyunu bırakman gerekmior biz her zaman yanındayız .
dediğin biri yapmıstır bunu bellimi olur oyunu bırakman gerekmior biz her zaman yanındayız .
GueNT
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Teşşekkürler Mustafa, Selo, Altun, Ersel.Hırsız şudur budur diye tahmin etmiyorum kimsenin gunahını almayım.tek biligim şey baya bi zararda oldugum.bu sorun degil sizin gibi '' GERÇEK '' Dostlarım, abilerim oldukdan sonra.Eyw böyle bir günde yanımda oldugunuz için.
Ersel sana ne demiştim içimde bir his var charım soyulacak.2 dir bunu hissediyorum ve 2 sindede soyuldum briinde charımda gitti bunda gitmedi ama vardır bir hayır bundada.
Allaha Emanetsiniz...
Ersel sana ne demiştim içimde bir his var charım soyulacak.2 dir bunu hissediyorum ve 2 sindede soyuldum briinde charımda gitti bunda gitmedi ama vardır bir hayır bundada.
Allaha Emanetsiniz...
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
sakın bırakma knk dostların olarak hepimiz yanındayız 
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- ecellxeskiya
- Salgın Koruyucusu
Kardeş ne söylüyeyim geçmiş olsun şifan çok sağlam dı sen lodos oduğun halde şuan şifalara bi hayranlılığım varsa oda senin yüzünden
senin gibi değerli bir arkadaşı oyunda görmek isteriz sen gel yeter ki
Oyunu bıraktım ara sıra forumdayım
Kardeşim tek kelime . Kerim bırakırsan . .Legendxdalgac yazdı:Selamun Aleykum arkadaşlar bu forumda ki son yazılarımdandır...
Bu akşam 20:00 sularında Çarlarıma girdiğimde Tüm itemlerim ve paralarımın yok olduğunu gördüm
Soyuldum sanırım,Tüm ablalarım ve abilerim Allah'a emanet olsun...
Üzdüğüm veya kırdığım birileri varsa Affetsinler bu oyunu Alın terimle oynadım hiç harama el sürmedim ama benim herşeyimi çaldılar, Zararımı buraya yazsam sende bu kadar para, item, maden varmıydı dersiniz, sunucunun gizli zenginlerindendim :? Herşey Gelip Geçici Gerçekten...
Tüm emeklerim birden uçup gitti...
Tüm sevgili dostlarım'a veda etmek zorundayım uzun bir maceranın ardından böyle yok olmak istemezdim ama yapacak birşey yok ne yazık ki
Allah'a emanet olun...
Eski eLeqNaSs ,
Şimdi JustwRist ...
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Eyw Kardeş azmı peşimde koştunuz 4-5 savaşçıecellxeskiya yazdı:Kardeş ne söylüyeyim geçmiş olsun şifan çok sağlam dı sen lodos oduğun halde şuan şifalara bi hayranlılığım varsa oda senin yüzündensenin gibi değerli bir arkadaşı oyunda görmek isteriz sen gel yeter ki
- mustafauzun
- İskele Babası
geçmiş olsun kerim
Drmustafauzun(Büyü şifa 1876) Uzunx Uzuns Mustafauzun