Nadide reçeteler..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: Nadide reçeteler..

Mesaj gönderen DeathxShock »

mitmet yazdı:
Scalgar yazdı:
mitmet yazdı:oyunu qerçekten oynayan birisinin zaten maden çarı ayrı olur ana çarı farklı olur yan çarı olur... ana çarını yaparsın silahtar zırhçı o hazır yiyicidir. maden çarlar bellidir zaten maden lokman sarraf ama lazım olur diyorsan kimyacıya da werirsin. ana çarı besler bunlar. yan çarın olur öbür sınıflardan lazım olur belki ana çarının yetersiz kaldıqı noktada dewreye qirer...

bazıları anlamamıştır dediqimi ama eqer sen oyunu 1 çarla oynuyorsan sadece senin hem bunları üreteyim hem de maden çekip para kasayım deme hakkın OLAMAZ.
tılsım açıldığı günden beri hep aynı hesaptayım 49 lv savaşçı rütbeli ve yaklaşık 3 yıllık char ne bekliyorsun şimdi Scalgar adında yeni char açmam bunu silip baştan açıp sonra ayrı maden lokman falanmı ?

ÖRN : e.ö sunucsunda lokman ve sarraf bir arkadaşımız.. ismi KoMuTaN beta hesabı 49 lv ejder asalı şimdi diyorsun o charı sil veya kullanma Komutan diye char aç onu kas ejder asa üret sonrada o itemi üretirsin ?
pek sayılmaz ama en az 2 tane yan çarının olması lazım madenler için. yetişemezsin her şeyi parayla almak zorunda kalırsın. biraz denqesizlik war evet ama sürekli de reçeteler sıfırlanırsa ne anlamı kalır zırhçı we silahtarın? zaten kimse üretmiyor bakıyor kan çalan ayak üretirse 30m alırsa 1m neden üretsin? zırhçının we silahtarın deqer kazanması adına bunun olması şarttı.
böyle önemin içine ben o zmn.. Önem kazansın önem kazansın nereye kadar? Tamam zırhçı kalsın ama aktarılsın hiç değilse be kardeşim..
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samert71 »

bence yönetim sadece receteler değil bir kac yeniliği de birlikte yayınlamak için bu kadar zamndır bekliyor veya uğraşıyor başka bir açıklaması olacağını snamam tek receteler olsaydı şimdiye düzeltilmişti ama başka birşeylerde var demekki sabredin ve görün..
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okan »

4 gözle bekliyoruz şu alışverişe koyma işlemini ...
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
PaSaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kuva-i Milliye

Mesaj gönderen PaSaM »

konuyu açan arkadaş katılıyorum ve bi kaç ekleme daha yapmak istiyorum madem bu nadideler aktarılmıyo satılmıyo sadece bizim çarımızda kalıyo bunlardan üst üste düşme ihtimalini kaldırma gibi bi olasılık yokmudur acaba ona da bi çözüm bulunursa çok güzel olur malum bazı itemleri üst üste koyamıyoruz ve bankada fuzuli yer kaplıyor.Diğer bi ekleme ise bölgelerden düşen direnç iksirlerinde aynı cins iksirleri de üst üste koyamıyoruz bunda da bi yenilik olursa sanıyorum hiç bir ikv oyuncusu hayır demez
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."

Paşax FASCİA&TABİP&EAGLE&TYLER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön