Küdüq yaran diye hatırlıyorumfaysbok yazdı:elindeki silah ne anlayabildinizmi :?: :ugeek:Rockergirl yazdı:Bu da benden uzun arayışlar sonucu
39 level zamanından..
İyi Forumlar :lol:
lag sırasında :D
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: lag sırasında :D
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Rockergirl yazdı:Bu da benden uzun arayışlar sonucu
39 level zamanından..
İyi Forumlar :lol:
Ne Dersin Yeni Çağın Başlangıcı

o kadar lagdan bişey olmaz bazen aşırı lag oluyo oyun oynanmıo ..

Şimdi Eminönü'nde...
Bizde de Geforce 9500 GT var
Hava mı atıyonuz :mrgreen:

Ama nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu diye bi hata var bende :|
Oyunu açınca garip şekiller çıkıyo oyun içinde :evil:
İşte o garip hatadan bir resim ...

Ama nv4_disp Görüntü Sürücüsü Normal Çalışmasını Durdurdu diye bi hata var bende :|
Oyunu açınca garip şekiller çıkıyo oyun içinde :evil:

2009-2013
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Senin ekran kartı çakmaJouRney yazdı:Bizde de Geforce 9500 GT varHava mı atıyonuz :mrgreen:
Oyunu açınca garip şekiller çıkıyo oyun içinde :evil:İşte o garip hatadan bir resim ...
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Senin ekran kartı çakmaJouRney yazdı:Bizde de Geforce 9500 GT varHava mı atıyonuz :mrgreen:
Oyunu açınca garip şekiller çıkıyo oyun içinde :evil:İşte o garip hatadan bir resim ...
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
Nerden çıkardın bunu ? Kimseye birşey kanıtlamak zorunda deilimRockergirl yazdı:Senin ekran kartı çakmaJouRney yazdı:Bizde de Geforce 9500 GT varHava mı atıyonuz :mrgreen:
2009-2013
Bu da benden..

Daha bir çoğu var ama bu hamur kafayı beğendim :lol:
:arrow: Bu arada nv4_disp sorunu olan arkadasım 2 aya kadar aynı sorunum vardı. Çözdüm çok şükür
Sorunun Ekran kartında değil, Ram'lerinde. BurnInTest adlı programı arama motorundan bul, indir. Ramlarin büyük ihtimal dual 1 gb'dir. Birini çıkarıp test et. Hata bulursa arızalıdır. Diğerine de aynısını uygula. Arızalısını yenisiyle değiştir.

Buda meraklısına
(Süper bişey değil ama işimi görüyor
)

Daha bir çoğu var ama bu hamur kafayı beğendim :lol:
:arrow: Bu arada nv4_disp sorunu olan arkadasım 2 aya kadar aynı sorunum vardı. Çözdüm çok şükür

Buda meraklısına

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...